Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Roemruchte Engelse club kost minder dan Aubameyang

Laatste update:
/
Iker Casillas heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om een club in de Serie A te vinden. De doelman is zijn basisplaats bij FC Porto kwijtgeraakt, maar wil nog niet stoppen. (Sky Italia)
/
Driemaal is scheepsrecht, zo denkt Tottenham Hotspur. De Londenaren gaan opnieuw voor de komst van Wilfried Zaha, die hoe dan ook tot medio 2022 aan Crystal Palace is verbonden en zeker 55 miljoen euro moet kosten. (Daily Mirror)
/
Ellis Short heeft Sunderland te koop gezet. De tegenwoordig nummer 23 van de Championship, die jaarlijks 40 miljoen euro aan salarissen kwijt is, kan voor een bedrag van 55 miljoen euro worden overgenomen. (Daily Mail)
/
Spartak Moskou wil zich nog deze week, voor het einde van de Russische transfermarkt, versterken met Adem Ljajic. De vleugelaanvaller uit Servië komt bij Torino amper in de plannen van Walter Mazzarri voor. (Corriere dello Sport)
/
Mauro Icardi heeft een contractvoorstel van Internazionale naast zich neergelegd. Niet alleen is hij niet onder de indruk van de financiële kant van het verhaal, ook heeft hij weinig vertrouwen in de toekomstplannen van de clubeigenaren. (Sky Italia)
/
Sporting Portugal wil voorkomen dat Manchester City ervandoor gaat met Rafael Leao. De club uit Lissabon wil de achttienjarige aanvaller veel betere financiële voorwaarden bieden in zijn al tot medio 2022 doorlopende contract. (A Bola)
Denk jij dat Mauro Icardi aan zijn laatste seizoen bij Internazionale bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 februari 2018 om 00:56

Ik zou Milan eigenlijk wel tof vinden. Niet dat ie daar dan wekelijks onder de lat kan staan, maar daar staan allemaal jonge gastjes die amper Europees gespeeld hebben en niet weten hoe prestatiedruk in de top voelt. Dan komt er even een winnaar van letterlijk alles het even uitleggen. Plus daar staat een ruwe diamant onder de goal die hij dan z'n eigen stijl kan leren, zodat ie straks een echte legacy achterlaat. Dat je een beetje prime Casillas in Donnarumma terug gaat zien. Zo'n rol lijkt me perfect voor hem, maar dan moet ie wel genoegen nemen met veel minuten op de bank.

20 februari 2018 om 01:51

Van de drie die je opnoemt is Yashin de enige die aanspraak maakt op de beste aller tijden. Banks is zwaar opgehemeld door de Engelse pers vanwege die 'ene' redding en Casillas is nooit meer geweest dan een van de betere uit zijn generatie.

20 februari 2018 om 08:38

Helemaal mee eens. Casillas was tijdens zijn topjaren absoluut een hele goede keeper, mogelijk op dat moment zelfs de beste ter wereld, maar niet aller tijden. Dan komt Buffon daar eerder voor in aanmerking wat mij betreft.

55 miljoen plus enorme schulden ja, Sunderland heeft heel veel schulden zal waarschijnlijk ook nog is degraderen en spelers kwijtraken, Iets alla Portsmouth zal me niet verbazen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren