Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real rondt nu al miljoenentransfer voor 2016/17 af

Laatste update:
/
Manchester City probeert Valencia te verplichten Álvaro Negredo te halen. Beide clubs kwamen mondeling een transfersom van 33 miljoen euro overeen, maar Valencia denkt nu een kans te maken op Radamel Falcao. Manchester City wil van Negredo af en probeert Valencia te houden aan de afspraak rond Negredo, die op huurbasis actief is bij de huidige nummer vier van de Primera División. (Daily Mail)
/
Pedro verkiest de Serie A mogelijk boven de Premier League. De bij Barcelona overbodige vleugelspeler staat in de belangstelling van Engelse clubs als Liverpool en Arsenal, maar hij lijkt het eens te zijn over een overgang naar Internazionale. De Italiaanse topclub wil volgend seizoen weer meedoen om de titel, wat het bod van bijna zeventien miljoen euro op Pedro ook verklaart. (Corriere dello Sport)
/
David de Gea heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Real Madrid. De doelman transfereert na het seizoen 2015/16 van Manchester United naar De Koninklijke en alleen de clubs moeten dus nog tot overeenstemming zien te komen. De 24-jarige Spanjaard, die Iker Casillas moet opvolgen, heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2016, maar dat gaat hij waarschijnlijk op korte termijn verlengen. (La Sexta)
/
Stefan Mitrovic is pas sinds afgelopen zomer in dienst van SC Freiburg, maar het lijkt erop dat de samenwerking niet lang zal duren. De 24-jarige stopper doet het namelijk goed en verscheen al op de verlanglijst bij Atlético Madrid. Daar komt nu ook AC Milan bij. De ex-speler van onder meer Kortrijk, Real Valladolid en Benfica is met een geschatte transferwaarde van vier miljoen euro geen grote investering. (BILD)
/
Napoli heeft een oogje op ‘de nieuwe Douglas Maicon’. De speler in kwestie is Mayke, een 22-jarige rechtsback van Cruzeiro. Mayke maakt veel indruk in Brazilië en daardoor is hij op de radar verschenen van de Italiaanse topclub. Omdat hij een contract heeft tot medio 2016, denkt Napoli voordelig zaken te kunnen doen. Mayke moet in Napels de opvolger worden van Christian Maggio. (Sky Italia)
David de Gea zou uitstekend bij Real Madrid passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

akkoord bereikt met real madrid, maar hij gaat zn contract verlengen bij united.. lekker betrouwbaar!!

19 april 2015 om 09:07

Misschien uit respect voor de club. Want transfervrij weglopen bij de club, die je op het hoogste niveau een kans heeft gegeven, is niet zo netjes.

19 april 2015 om 09:26

dat maakt hem niks uit, het gaat er omdat hij snel nog een salarisverhoging wilt...

19 april 2015 om 10:22

@reeel dat lijkt me niet.
Als hij zn contract nu verlengt en nog maar 1 jaar blijft moet real flink betalen.

Als hij tegen real zegt, ik dien mn 1 jarige contract uit voor het salaris wat ik nu heb, maar dan wil ik 10 miljoen euro teken geld en 8 miljoen salaris dan is real nog steeds goedkoper uit, omdat ze geen dikke transfersom hoeven te betalen.

19 april 2015 om 11:41

United heeft hem niet een kans gegeven op het hoogste niveau, dat was Atlético. Het is niet zo dat hij bij een of ander degradatieteam speelde en dat United hem toen haalde.

19 april 2015 om 12:17

Toen hij bij Atletico keepte, zat hij absoluut niet op het hoogste niveau. Toen was Atletico nog niet zo sterk als nu. Man Utd gaf hem de kans op het allerhoogste niveau.

Als van Gaal Vermeer dan voor 10 miljoen koopt dan kan Hanh mooi bij Feyenoord onder de lat :-D

19 april 2015 om 09:27

10 mln en die lindegaard, dan hebben we meteen een wisselkeeper

Uhm...wasrom zou de gea verlengen om in 2016 Toch weg te gaan. Dien je contact uit en vang meer tekengeld

Volgens mij bedoeld vz 2015/2016 ipv 2016/2017

19 april 2015 om 09:08

Edit :in de titel bedoel ik

19 april 2015 om 09:24

Volgens het bericht niet. ..

Betekent dit dat Iker nog een seizoen keept?
Dat zou niet best zijn, moet eigenlijk meteen vervangen worden. Grabbelt net iets te vaak, en het blijft een kleine vent. Doordat zijn reflexen afnemen, merk je nu toch wel dat hij vervangen moet worden.

19 april 2015 om 09:22

Casillas pakt 74.75 % van alle ballen die op hem afkomen, dus zo slecht is hij niet bezig

19 april 2015 om 10:23

dat zijn alleen statistieken. Je kunt wel 75% pakken, maar als je ook bijna elke wedstrijd een dikke blunder maakt waardoor je team punten verliest schiet je daar niks mee op.

Ik zeg niet dat iker dit doet, maar alleen dat reddingspercentage zegt niet zo veel.

OFF: Modric ligt er weer uit en dit maal voor 6 weken Daar gaat onze kans op de CL en Liga...

19 april 2015 om 09:21

Waar staat dat

20 april 2015 om 00:22

En een middenveld met Isco, James en kroos is niks??

ben benieuwd of pedro eigenlijk veel gaat klaar kunnen spelen als hij naar inter komt. het team is opbouwend vrij zwak dus goede aanvoer is lastig te krijgen. inter haalt opvallend genoeg meer offensieve versterkingen dan defensieve lijkt het terwijl de CV posities de zwakke schakels bij inter zijn. maar opzich is pedro meer dan welkom

19 april 2015 om 10:20

Had gelezen dat Inter en Napoli achter Abdennour aan zaten. Zeer goede verdediger en ook nog maar 25 jaar oud. Voor beide teams zou dat een goede versterking zijn.

19 april 2015 om 10:43

Ik denk niet dat Abdennour Monaco zal verlaten voor Inter of Napoli. Het liefst zie ik Glik naar Inter komen. Dan kan JJ als linksback spelen. Hij is nu al beter dan Nagatomo, Jonathan en Dodo bij elkaar. Ik hoop dat zij in ieder geval verkocht worden, dramatische spelers.

In de Engelse en Spaanse media wordt ook gezegd dat Real 30 miljoen voor de Gea wil betalen terwijl United pas wil praten als er het dubbele is geboden. De Gea heeft ook gezegd niet naar Real te willen zolang Casillas er nog is en daarmee gaat Real ook langer door.

19 april 2015 om 10:58

Als Real 30 miljoen wil neer tellen,ik zou zeggen : direct reageren, Louis.
De laatste weken lost hij weer zwakke tussenkomsten met sterke af.
Gisteren was het weer prijs.
Ik dacht dat hij een "lokgat" opende met zijn benen te spreiden maar de poort bleef open.

19 april 2015 om 17:51

Dat zou ik ook doen

20 april 2015 om 00:25

En dan Lloris halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren