Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid wil ver gaan voor doelpuntenmachine

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur gaat in januari mogelijk een poging wagen voor Grêmio-aanvaller Everton Soares. Steve Hitchen, het hoofd van de scouting van the Spurs, bekeek de Braziliaans international in de halve finale van de Copa Libertadores tegen Flamengo. (Diverse Engelse media)
/
Manchester United heeft de strijd om de handtekening van middenvelder Mateo Mejia gewonnen. Onder meer Arsenal, Real Madrid en Valencia zaten achter het talent van Real Zaragoza aan. (El Periodico de Aragon)
/
Real Madrid wil Robert Lewandowski in januari overnemen van Bayern München. De Spaanse grootmacht denkt aan een transfersom en ruildeal, waarbij Luka Jovic en Gareth Bale mogelijk betrokken worden. (OK Diario)
/
Denis Zakaria heeft de clubs voor het uitkiezen. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach heeft zich in de kijker gespeeld bij Atlético Madrid en Manchester United, terwijl hij eerder al gelinkt werd aan Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. (Daily Express)
/
Manchester United rekent op de komst van James Maddison in januari of de zomerse transferperiode. The Red Devils willen hem herenigen met Harry Maguire, die afgelopen zomer overkwam van Leicester City en de club verwacht dat zijn aanwezigheid van positieve invloed is op het besluit van Maddison. (Daily Express)
/
Juventus gaat met oog op de toekomst Matias Soulé naar Turijn halen. De talentvolle aanvaller van Vélez Sarsfield maakt de overstap zodra het papierwerk is afgerond. (Goal)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lewandowski? Hebben zij juist niet meer aan " missing link" Donny vd Beek? Want dan kunnen ze Lewa halen maar wie gaat hem bedienen met splijtende passes. Wie gaat de boel daar neerzetten, de leiding nemen? Het bewerken van de ruimtes tussen de linies. Nee Real, wees wijs en zet al je middelen in voor Donny vd Beek. Aan dynamiek heb je dan iniedergeval geen gebrek.

24 oktober 2019 om 09:34

Donny vd beek bij Real Madrid? Laat me alsjeblieft niet lachen

24 oktober 2019 om 09:41

En waarom moet je hierom lachen? Donny vd Beek zou daar de enige middenvelder zijn met diepgang in zijn spel, dus snap best dat Rossellini hem als de ''missing link'' ziet in een systeem waarin alle spelers de bal in de voet willen hebben.

24 oktober 2019 om 09:50

Laat hem maar komen. Big Benz heeft iedereen overleefd al 10+ jaar. Lewa kan er ook wel bij.

24 oktober 2019 om 10:40

Voor Bale of Jovic krijg je bij ons Huntelaar nog niet eens. wat een miskopen en veelverdieners zijn dat

24 oktober 2019 om 11:17

Hoe kan je Jovic een miskoop noemen als hij niet wordt opgesteld door Zidane?

24 oktober 2019 om 20:55

Ja ik ken zo nog middenvelders bij Sparta en Leuven die ook diepgang hebben. Zijn die ook de missing link bij Madrid? Een speler met diepgang is inderdaad best gewenst maar er is een stuk meer kwaliteit te vinden en ook nodig dan VD Beek

24 oktober 2019 om 09:47

Splijtende passes, de boel neerzetten en de leiding nemen? Lijkt erop alsof jij een andere Van de Beek in gedachten

24 oktober 2019 om 20:12

Valverde begint die rol aardig in te vullen. Als hij deze lijn doortrekt is Donny zometeen wel het laatste profiel dat Madrid nodig heeft

24 oktober 2019 om 20:13

Bovendien vind ik hem ook absoluut niet goed genoeg voor de absolute top. Zie hem wel naar spurs/Arsenal/Sevilla/Dortmund of zoiets gaan. Lewa is overigens ook absoluut niet nodig hoor

Wat moeten ze dan nou weer met Lewandowski? De cijfers van Benzema dit seizoen alleen al zeggen genoeg.

24 oktober 2019 om 12:10

De cijfers zeggen genoeg? En wat zeggen die cijfers volgens jou ? 6 goals in 11 wedstrijden dit seizoen is in mijn ogen niet goed genoeg voor een spits van Madrid.
Dat Zidane nog steeds aan hem blijft vasthouden is omdat zijn concurrentie nog te groen is voor het echte werk. Want zijn rendement is verschrikkelijk laag in verhouding hoeveel kansen hij krijgt per wedstrijd

Die Bale wordt ook overal aangeboden. Moet je je toch lullig voelen als je overal wordt aangeboden en niemand hapt toe. Natuurlijk weet je nooit het waarheidsgehalte van dit soort berichten,.

Lewa is geweldig, maar Real wou hem 3jaar geleden. Nu niet meer. Ze halen geen 30+ers.

Beter besparen ze hun geld en wachten ze nog een halfjaar, om dan vol te gaan voor Mbappe (die ook graag voor Real wilt spelen)

Er zijn zoveel spitsen in het betaalde voetbal die potentie hebben om top te worden dat ik niet begrijp dat real voor lewandowski wilt gaan. Je hebt nu Benzema, die het uitstekend doet en voor de toekomst heb je jovic. Jonkie die potentie heeft om top te worden. Dus waarom moet je lewa halen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren