Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/9): Real Madrid vangt bot bij Internazionale

Laatste update:
/
Internazionale heeft de eerste versterking na het vertrek van Wesley Sneijder bijna binnen. Een deel van het vrijgekomen salaris en de ontvangen transfersom wordt geïnvesteerd in Ezequiel Schelotto. De 23-jarige rechtshalf is al akkoord met i Nerazzurri, want de enkelvoudig Italiaans international heeft al een huis gekocht vlakbij het trainingscomplex met Inter. Over de transfersom moeten Atalanta en Inter het nog eens worden. (Corriere della Sera)
/
Mario Balotelli blijft bij Manchester City. AC Milan-directeur Adriano Galliani zei onlangs dat de spits sowieso onhaalbaar zou zijn vanwege het prijskaartje van 37 miljoen euro. “City wil 37 miljoen? Ze hebben nooit om geld gevraagd omdat ze hem niet te koop hebben gezet”, is zaakwaarnemer Mino Raiola duidelijk. “Er waren, zijn en komen geen onderhandelingen over Balotelli. De kans dat hij vertrekt, is nul procent”, klinkt het. (GR Parlamento)
/
Real Madrid heeft veel problemen op de linksbackpositie. Marcelo, Fábio Coentrao en Álvaro Arbeloa hebben José Mourinho tot dusver veel hoofdbrekens bezorgd vanwege blessures en matige prestaties. De Portugese trainer zou daarom nu de Japanner Yuto Nagatomo bij Internazionale weg willen halen. “Real Madrid? Ik voel me gevleid, maar ik verdedig nu de kleuren van Inter en concentreer me op de competitie”, zegt hij. (NHK)
/
Voor wie nog dacht dat Andrés Iniesta van club zou veranderen: dat gaat dus niet gebeuren. El Blanquito wil zijn profloopbaan graag afsluiten bij zijn huidige Barcelona. “Het enige dat me nog van gedachten kan doen veranderen is een daling van mijn prestaties. Als ik stop met topprestaties leveren, of als de club vindt dat ik dat doe, dan zal ik alsnog weggaan”, zegt Iniesta. (AS)
/
Arsenal zou een bod hebben gedaan op Florian Thauvin en dus is Newcastle United wakkergeschrokken. The Magpies hebben ook interesse in de aanvallende middenvelder en gaan een bod van drieënhalf miljoen euro neerleggen bij Bastia. Veel kans van slagen heeft men echter niet, want de club van het eiland Corsica verlangt vijf miljoen voor de negentienjarige jeugdinternational. Ook Lille heeft interesse. (BeINSPORT)
/
Federico Macheda werkt de tweede helft van het seizoen vermoedelijk af in de Seguna División. De aanvaller van Manchester United maakt sinds de komst van Manchester United al helemaal geen kans meer op een basisplaats en Elche wil hem huren. “Beide partijen zijn het eens over een verhuur, maar van de speler zelf hebben we nog niets gehoord”, zegt Elche-voorzitter José Sepulchre. (Efe)
/
Anderlecht slaagde er niet in Kléber los te weken waardoor Samuel Armenteros van Heracles Almelo vroegtijdig naar Brussel werd gehaald. Ook Dinamo Zagreb poogde de Braziliaanse spits van FC Porto vast te leggen, maar kreeg eveneens nul op het rekest. “Ze vonden het bod niet goed genoeg. Porto wilde ten minste zes miljoen euro”, zegt voorzitter Zdravko Mamic van de Kroaten. (Vecernji List)
/
Theo Walcott maakte vorige week een einde aan de onzekerheid door zijn contract te verlengen bij Arsenal. Zelf twijfelde de 23-jarige rappe buitenspeler er niet aan om te blijven in het Emirates Stadium. “Ik wilde altijd blijven en ik ben blij dat ik met de club tot een akkoord ben gekomen. Er is veel speculatie geweest en ik ben blij dat mijn toekomst nu helder is. Het gaat nu om het heden”, zegt de Engels international. (Arsenal Player)
Real Madrid kan een betere back halen dan Yuto Nagatomo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat de jeugd nu maar een keer

Mourinho moet gewoon Nacho opstellen als linksback.. Gewoon proberen!
Ze moeten alleen een linksback halen als Coentrao vertrekt, anders niet.. Gewoon jeugd gebruiken!
Ze hebben al eens een fout gemaakt om Carjaval te verkopen aan Leverkusen en dan Essien en Arbeloa als rechtsback te gebruiken.. Laten ze nou niet nog eens dezelfde fout maken!

23 januari 2013 om 14:11

Heeft ook rechtsback gespeeld, zonder succes. Essien past totaal niet bij Real Madrid

On: Ik ken deze speler niet, maar Mou moet Nacho opstellen

23 januari 2013 om 16:22

@prince10
Hij wordt voor beide posities gebruikt, Linksback en rechtsback..

Balotelli moet weg bij manchester city . Er zijn te veel goede spitsen die daar op de bank de zitten

sjonge jonge haal eens spelers uit je eigen jeugd man Mourinho en wat moet je met nog een LB haal een RB voor die prutser arbeloa ik opteer voor die pool van dortmund of iemamd anders

23 januari 2013 om 15:45

Nagatomo kan zowel links- als rechtsback spelen, maar meer dan breedteversterking is hij niet.

23 januari 2013 om 16:10

Zie liever walker komen naar real

Nagatomo naar Real? Haha dat is gewoon een grap.. Overigens kunnen ze Carjeval gewoon terugkopen @miquel3..

23 januari 2013 om 16:24

Ja dat weet ik, maar het is toch zonde van het geld.. Ze hadden hem net zo goed kunnen verhuren, maar eigenlijk zou hij niet misstaan in de basis, aangezien Arbeloa er weinig van bakt op dit moment..

Wat een grap. Nog nooit van die linksback gehoord... Ik denk dat ze Cole na dit seizoen gewoon transfervrij opppikken!

23 januari 2013 om 15:38

Cole heeft gister verlengd

@redactie

'de aanvaller van Manchester United maakt sinds de komst van Manchester United al helemaal geen kans meer op een basisplaats en Elche wil hem huren', ik denk dat het de komst van RvP moet zijn en niet Manchester United, een klein slordigheidsfoutje

Als het goed is komt Carvajal volgend seizoen gewoon terug dus Nagatomo is nu niet nodig. Bij nood kan je nog zelfs Essien daar opstellen.

Nagatomo naar Real? Ik weet niet of dit artikel serieus moet nemen, hij is niet slecht maar Real kan iets beters halen. Verdedig nu maar de kleuren van Inter. Schelotto zou ik ook graag zien komen, en ik heb gehoord dat Inter Belhanda ( Montpellier ) bijna binnen heeft. Dan krijg je zo een opstelling (die ik wil zien) :

Handanovic
Schelotto
Juan
Rannochia
Pereira
Guarin
Cambiasso
Belhanda
Coutinho
DM/Cassano
Palacio
23 januari 2013 om 14:30

Wat is je bron dat Belhanda naar Inter komt? Oh ja en Zanetti haal je er gewoon uit.. Wat voor malloot ben je dan..

23 januari 2013 om 14:40

Presses Montpellier zei dat hij een bod heeft ontvangen van Inter en dat hij mee wil werken aan een transfer ( calciomercato inter ) , Belhanda zou het ook zien zitten om voor een topploeg te spelen. Mijn opstelling is een ' schets ' zal ik het maar noemen. Ik zet er voornamelijk jongere spelers in voor het geval dat Zanetti stopt aan het einde van dit seizoen , jij bent hier de malloot. Zanetti is mijn idool en het symbool van Inter maar ik denk dat er niks mis mee is om eens jongere spelers op te stellen niet?

23 januari 2013 om 14:41

de voorzitter heeft zelf aangegeven een bod van 14 miljoen van inter geaccepteerd te hebben

23 januari 2013 om 14:43

@interista97

Oké duidelijk.. Maar ik dacht dat je onze heilige il Capitano vergeten was

23 januari 2013 om 14:51

@ imit

Nee nooit, Zanetti is het symbool van Inter en mijn held Maar als hij eruit gaat zou ik Cambiasso als capitano willen zien, die man zit ook al 9 jaar bij onze mooie club en verdient ook de nodige respect net zoals Milito wat hij allemaal voor ons heeft gedaan, iedereen bij Inter verdient respect zelfs Jonathan en Silvestre ( zij zijn rotslecht maar als interista kan ik ze niet haten).

23 januari 2013 om 14:55

Belhanda is nu een inter speler, hij komt naar ons voor 14 miljoen nu hebben we tenminste 1 goede transfer gedaan deze winter. Hopelijk heeft mijn bron het juist.

23 januari 2013 om 15:01

mooie zet van Belhanda en Inter!

23 januari 2013 om 15:03

@ arsenal

Inderdaad!

23 januari 2013 om 16:14

Inter meld op hun website dat ze geen interesse hebben in Younes Belhanda.

Fenerbahçe heeft al een akkoord bereikt dus neem ik aan dat die naar FB vertrekt.

23 januari 2013 om 16:25

@imit
Zanetti is niet heilig

23 januari 2013 om 16:29

@miquel3

Elke Interista vind hem heilig.. Anders ben je geen echte Interista.. Net zo als Milan dat ook met Maldini heeft, Man United met Giggs etc...

23 januari 2013 om 14:38

Scheletto die is al binnen, Belhanda gaat naar Fenerbahce, en voor de rest is je opstelling wel goed, alleen je zegt dat Nagatomo de kleuren van inter moet verdedigen waarom staat hij niet in je eerste 11?, of is hij helemaal niet goed.

23 januari 2013 om 14:43

Hij is niet slecht maar ik vind Pereira beter, maar als alternatief Nagatomo omdat ik hem ook wel een leuke speler vind. Ik heb gehoord dat Inter Belhanda zo goed als binnen heeft, ze boden 14 miljoen ( Inter ).

23 januari 2013 om 14:53

Sterker nog , nu is hij officiel een Inter speler! als ik mijn bron moet geloven.

23 januari 2013 om 15:11

Ik kan niks anders doen dan jou feliciteren goeie aankoop in ieder geval, en over Nagatomo als back up is hij zeker goed maar ik zie hem liever in de basis vind hrm even wat sneller en feller.

Wauw dit is onverwachts, ik dacht dat ze eerder voor Alaba zouden gaan voor de links back positie, waarom de jeugd geen kans geven? je hebt genoeg ervaren verdedigers achter in die een dieuwtje in de rug kan geven om hem klaar te stomen.

Matige prestaties van Marcelo en Coentrao? Hoe kunnen ze dat beweren? Real heeft absoluut geen linksback nodig! Nagatomo is overigens wel een goede speler.

Ze hebben eigenlijk niemand nodig. Casillias staat er weer, Arbeloa speelt erg goed, centraal is Varane een goede stand-in en ook al zijn Albiol en Carvalho niet goed genoeg, Arbeloa kan ook wel op die posities spelen. Op het middenveld heb je Essien en eigenlijk ook Modric als X. Alonso of Khedira wegvallen, en voorin is het altijd dringen wie daar mag spelen. Eigenlijk hebben ze alleen geen goede stand-in voor Ronaldo, maar Özil kan wel vanaf links komen als hij geblesseerd is, al is dat eigenlijk nooit het geval!

Alsjeblieft niet zeg. De blessures zijn niet eens zo zwaar en ik denk niet dat deze links back het kan waar maken bij Real Madrid.

Beste Mourinho,

Aub selecteer nou eens jeugdspelers is wel mooi geweest zo.

Was te verwachten.

Iniesta zal natuurlijk zijn loopbaan bij Blaugrana afsluiten. Speelt er zn hele leven al, ik zou niet weten waar die anders heen zou willen gaan.
Gelukkig wil Barca ook met hem door.

Nu ga ik even gek doen , mijn droomopstelling van Inter
Trainer : Mourinho
Assisten trainer : Fachetti
Team manager : Zanetti

Handanovic
Bale
T. Silva
D. Luiz
Marcelo
Guarin
Xavi
Iniesta
Ronaldo
Messi
Falcao
23 januari 2013 om 16:02

Aardig gek ja, met al die spelers op verkeerde posities.

23 januari 2013 om 16:28

@interista97
Als je toch bezig bent, waarom zet je geen rechtsback op rechts? Of als je toch een wereldteam gaat maken, waarom dan geen Ozil ipv Guarin?
Hoeveel opstellingen ga jij nog maken vandaag?? Dit is echt al de 3e of 4e die ik zie van jou..

Haha wat een grap wat betreft het artikel over Nagatomo. Hij komt te kort voor het niveau van Real en is al helemaal niet beter dan een Marcelo of Coentrao. En als je dan een vervanger wilt halen voor Arbeloa, doe dat dan niet met Nagatomo. Ik zie Piszcek wel passen bij Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren