Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid overtreft geaccepteerd bod van United

Laatste update:
/
Mario Balotelli hoeft niet te rekenen op een langer verblijf bij AC Milan. De aanvaller sukkelt met blessures en vicevoorzitter Adriano Galliani heeft al laten doorschemeren dat Balotelli niet definitief overgenomen wordt van Liverpool. Het is ook al bekend wie dan wél mag hopen op een dienstverband bij AC Milan: Leonardo Pavoletti van Genoa. Hij maakte dit seizoen tien goals voor i Rossoblu. (Tuttosport)
/
Arsenal wil weer eens toeslaan op de Franse markt. De Londenaren houden de verrichtingen van Vincent Koziello in de gaten, de twintigjarige spelmaker van Olympique Nice. De jongeling gaat in eigen land door het leven als ‘de nieuwe Xavi’. Naast Arsenal heeft ook AC Milan belangstelling voor Koziello, die naast centraal op het middenveld ook op de rechterflank uit de voeten kan. (Sky Italia)
/
Manchester United dacht met een megabod goed te zitten wat betreft Renato Sanches, maar dat was buiten Real Madrid gerekend. United zag een bod van veertig miljoen euro geaccepteerd worden door Benfica, maar Real doet er met vijf miljoen euro er nog een schepje bovenop. Ook Bayern München heeft nu interesse en dat maakt de zaak nog onzekerder voor United. (A Bola)
/
Jackson Martínez had over een gebrek aan geld de laatste jaren al nooit te klagen, maar zal dat nu zeker niet meer doen. Dankzij zijn transfer van Atlético Madrid naar Guangzhou Evergrande is de Colombiaanse spits namelijk in één klap 2,1 miljoen euro rijker. De spits sprak afgelopen zomer met Atlético af dat vijf procent van de doorverkoopsom automatisch voor hem zou zijn. Guangzhou Evergrande betaalde 42 miljoen euro voor Cha Cha Cha. (Football Leaks)
/
Jan Vertonghen kan binnenkort een nieuw contractvoorstel van Tottenham Hotspur tegemoet zien. De Londenaren doen er alles aan om het huidige succeselftal bij elkaar te houden en willen ook om de tafel met Harry Kane en Christian Eriksen. Vertonghen is echter als eerste aan de beurt: hij verdient nu nog 55.000 euro per week, maar hij kan in ieder geval rekenen op een ‘forse’ stijging. Het huidige contract van de Belg loopt tot medio 2018. (Daily Mail)
Renato Sanches moet kiezen voor ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin weer... Waar moet deze gast spelen bij Real?

Als 5 meer is dan 40, dan wil ik salaris verlaging. Ik zou zo snel niet weten waar hij nu moet spelen, maar gezien het eventuele verbod en het talent, kan die vraagprijs over 2 jaar het dubbele zijn. Keuzes keuzes keuzes..

13 februari 2016 om 00:51

Met 5 miljoen een schepje boven op dus 45 miljoen.

13 februari 2016 om 09:43

Zo zeg je dat alleen niet. Zoals het er nu staat, wordt er bedoeld dat ze er nog een schepje bovenop doen en uiteindelijk 5 miljoen bieden.

Als je iemand verbetert, doe dat dan wel een beetje naar behoren(al is de strekking van het stukje tekst wel duidelijk hoor, daar heb je een punt).

13 februari 2016 om 10:01

Sorry ik kan er echt niks anders uithalen. Ik zie nergens dat Real vijf miljoen gaat betalen

15 februari 2016 om 08:40

"real doet er met 5 miljoen extra nog een schepje bovenop"
of "real doet er met 45 miljoen nog een schepje bovenop."

Dat zou goed zijn, Maakt verder ook niet uit, daarom was het even een korte opmerking.

13 februari 2016 om 09:32

Lezen is moeilijk

13 februari 2016 om 10:36

Even aan je optical skills werken gozah

15 februari 2016 om 08:43

Lezen is niet zo moeilijk, begrijpend lezen is net zo simpel. Daarom begrijp je ook wat er bedoeld wordt, ongeacht dat er niet geschreven staat wat jij denkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren