Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid gaat nieuw keepersrecord vestigen

Laatste update:
/
Een terugkeer van Mario Balotelli bij Internazionale is onwaarschijnlijk, maar Javier Zanetti sluit niets uit. “We weten allemaal dat Mario een geweldige voetballer is. Het zal wel lastig worden, want hij is afgelopen zomer pas overgestapt van AC Milan naar Liverpool. Maar eind december gaan we bespreken wat we kunnen doen en wat we nodig hebben”, zegt de clubicoon, die na zijn afscheid als voetballer vicevoorzitter is. (Sky Italia)
/
Barcelona hoopt Valencia volgend jaar zomer van een groot talent te beroven. Scouts van de Catalaanse grootmacht hebben de twintigjarige vleugelaanvaller Nando Garcia nu al een paar keer live aan het werk gezien en hebben een positief advies afgegeven aan de directie. Het contract van Garcia loopt na dit seizoen af en hij kan dan dus transfervrij overstappen naar Camp Nou. Garcia moet dan aansluiten bij het tweede elftal. (El Mundo Deportivo)
/
Real Madrid is voornemens om van David de Gea de duurste keeper aller tijden te maken. De Spaanse topclub wil de doelman van Manchester United terug naar zijn vaderland halen en bereidt een winters bod voor. Hoeveel de Koninklijke precies zou willen uitgeven is niet bekend, maar het is duidelijk dat het meer is dan de ruim 54 miljoen euro, die Juventus in 2001 aan Parma betaalde voor Gianluigi Buffon. (Marca)
/
Tottenham Hotspur wil werk maken van de komst van Seydou Doumbia. De 26-jarige spits van CSKA Moskou zou circa dertig miljoen euro moeten kosten, maar de Londenaren hopen de Ivoriaan voor een lager bedrag te mogen overnemen. Doumbia speelt sinds 2010 in Rusland en zou op het punt staat om zijn contract te verlengen. Zaakwaarnemer Jean-Bernard Beytrison zei onlangs dat zijn cliënt in januari niet vertrekt. (Standard Sport)
/
Doumbia wordt op White Hart Lane gezien als de eventuele opvolger van Emmanuel Adebayor. Tottenham Hotspur wil maar wat graag van de Togolees af, maar het is de vraag of er een club is die ook een weeksalaris van 130.000 euro aan hem wil uitkeren. AS Monaco misschien wel, want die club wil zich met een topaanvaller versterken, nu men zich heeft geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. (Standard Sport)
Is David de Gea een investering van meer dan 50 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buiten het feit dat niemand dat waard is, is De Gea dat in de huidige voetbalwereld zeker waard !

18 december 2014 om 10:22

Ga eens een lesje economie volgen.. Deze naïeve opmerkingen altijd.

18 december 2014 om 11:22

Je spreekt jezelf wel heel erg tegen

18 december 2014 om 11:25

Ik spreek me zelf helemaal niet tegen

Ik zeg enkel dat als je de transferbedragen in de huidige voetbalwereld ziet, en met elkaar vergelijkt, hij die 50 miljoen waard is.

Maar buiten dat stel ik dat eigenlijk niemand zoon bedrag waard is.

Ik hoop dat hij gewoon bij United blijft. Zonder hem zouden ze nu geen 3e staan.

18 december 2014 om 15:30

Aan de andere kant mag hij wat mij betreft best weg als er een astronomisch bod komt, op de voorwaarde dat Cech vanwege bewezen diensten weg mag bij Chelsea.

Hou nou is op met de geruchten over balotelli ik hoef hem niet eens mee te zien in een inter shirt.
A: onwaardig
B: na dat hij inter verliet verklaarde hij zijn liefde voor ac.
C:hij brengt all1 maar problemen en zo goed is die niet scoort weinig (weinig veldgoals)
All1 uit vrije ballen penaltys dat ook weinig.

18 december 2014 om 09:37

Hij kan van meerwaarde zijn. Mits hij weer gediciplineerd gaat gedragen en spelen. De vraag is of dit gaat gebeuren...

18 december 2014 om 12:45

Het is toch bekend dat hij fan is van AC? Waarom erger je je daaraan?

18 december 2014 om 13:40

Voor 10 miljoen is het een koopje en het is de club waar hij debuteerde etc. en ik wil hem graag weg bij mijn club

All1? damn waar gaat het heen met de taal....

18 december 2014 om 16:54

Hij tikt op mobiel, dus zo vreemd is dat nou ook weer niet die all1.

Verder heeft hij wat mij aangaat volledig gelijk, ik zou hem niet eens bij een amateurteam dat voor het kampioenschap speelt willen hebben.

18 december 2014 om 17:30

Ik bekijk het vanuit een Liverpool standpunt, lijkt me overduidelijk en is dus niet een kwestie van gelijk of ongelijk.

Niet vreemd nee haha. Ik kijk er tegenwoordig ook niet van op, maar het is lui, ook al gaat het via de mobiele telefoon en ik word daar persoonlijk erg moe van. Ooit gehoord van woordenboek functie? 'all' intypen en ....viola...je hebt hem al.

Ik hoop dat de Gea naar real gaat daan heb je voor de toekomst en nu een zeer goede keeper en kan alleen nog maar beter worden. Maar denk niet dat united hem verkoopt.

Als real madrid fan hoop ik dat real madrid ooit ook een keer een transferverbod krijgt. Of teminste een trainer die een keer de jeugd toepast. De Gea is een prima versterking maar Real heeft al prima keepers. En ik wordt zo zat van die nodeloze gigantische bedragen die real madrid op tafel legt terwijl ze vaak niet nodig zijn. Geef de jeugd meer de kans.

18 december 2014 om 12:50

Ben je een echte fan? Dan had je wel nagedacht. Niet alle jeugd is van RM niveau laat staan de keeper!

18 december 2014 om 14:42

Kan geen echte fan zijn, wat een domme opmerking een transferverbod

Hoop het niet.. Maar als hij ervan droomt net als Ronaldo is het hem van harte gegunt.. Wel erg frustrerend dat real na Ronaldo hem ook zou willen halen

18 december 2014 om 10:22

Waarom frustrerend? Real heeft Di Maria toch ook verkocht aan United.

De inkomsten van de Madrilenen zijn de afgelopen jaren de lucht ingeschoten. In 1999/2000 was de omzet nog 118 miljoen, wat in dertien jaar tijd bijna vervijfvoudigd is. De jaarlijkse groei van Madrid is twaalf procent. De inkomsten rusten op drie belangrijke pijlers: wedstrijdinkomsten (119 miljoen), televisierechten (188) en commerciële activiteiten (212). Typerend voor de marketingstrategie van Madrid is dat alleen al uit internationale tours en vriendschappelijke wedstrijden een kleine 47 miljoen per jaar wordt opgehaald. Dat is bijvoorbeeld al meer dan de volledige begroting van FC Twente.

Deze cijfers zijn alleen te behalen dankzij de jaarlijkse miljoenenaankopen, die een cruciaal onderdeel zijn van het beleid van Madrid, zoals ook beschreven in het jaarverslag. Real Madrid is een koninklijke club waarvan het imago draait om koninklijke spelers, wiens individuele beeldrechten eveneens door de club geëxploiteerd worden. Het is dan ook geen toeval dat de sterren afkomstig zijn uit bijna alle delen van de wereld met een grote voetbalmarkt: Frankrijk (karim Benzema), Groot-Brittannië (gareth Bale), Duitsland (toni Kroos) en Zuid-Amerika (james Rodríguez). Superster Cristiano Ronaldo is over de gehele wereld te exploiteren, met name in de groeimarkten in de Verenigde Staten en Azië.

Dus als je het frustrerend vind word voor een andere club zo werkt het bij real madrid mogen we blij mee zijn

18 december 2014 om 13:42

Jep precies wat ik al jaren roep.

Sinds ze via shirtverkoop alleen al Beckham zijn 50 mil terug hadden verdient, zijn ze gaan nadenken volgens mij

18 december 2014 om 17:00

Eigenlijk best vreemd dat sinds Abramovic de voetbalwereld bestormde de geldwaardes volledig uit elkaar geknald zijn.
Ik dacht jaren geleden al dat de geldkraan uiteindelijk echt dicht zou gaan, maar er blijven maar supermiljardairs komen die er totaal niet mee zitten om belachelijke geldprijzen op tafel te leggen.

Bijna 5 keer over de kop in 15 jaar, ik denk niet dat er veel dingen zijn die in zo een korte tijd zoveel meer waard zijn geworden dan dat ze toen waard waren.

18 december 2014 om 17:34

Dat is een heel ander verhaal, toch?

- Koopclubs die leunen op de eigenaar
- Koopclubs, die topclubs zijn, die als bedrijf via inkomsten en winst spelers kunnen binnen halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren