Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid biedt Chelsea 115 miljoen en Gareth Bale

Laatste update:
/
José Mourinho ging na de nederlaag tegen Newcastle United flink tekeer in de kleedkamer van Manchester United. Hij wees met de beschuldigende vinger naar Paul Pogba en Phil Jones, die verbaasd waren over zijn gedrag. (Sunday Sun)
/
Chelsea wil Eden Hazard alleen eventueel naar Manchester City laten gaan als een transfer van Sergio Agüero bespreekbaar is. De koploper van de Premier League wil het echter bij een transfersom van 170 miljoen euro houden. (The Sun)
/
Real Madrid zit eveneens achter Hazard aan. De Spaanse topclub wil Chelsea weliswaar ‘maar’ 115 miljoen euro bieden, máár ook de diensten van Gareth Bale. (Sunday Express)
/
David de Gea ziet geen reden om Manchester United te verlaten. De doelman heeft het naar zijn zin op Old Trafford, maar hij wil hoe dan ook pas komende zomer over een eventueel contract ná 30 juni 2019 praten. (Diverse Britse tabloids)
/
Tottenham Hotspur ziet Richarlison en Abdoulaye Doucoure, beiden uitkomend voor Watford, als versterkingen voor komend seizoen. Richarlison mag Vicarage Road hoe dan ook niet voor minder dan 35 miljoen euro laten gaan. (Sunday Sun)
/
Barcelona overweegt om Arthur toch in de zomer al aan te trekken. De Catalanen gaan ervan uit dat andere clubs hun interesse in de middenvelder van Gremio de Porto de Alegre zullen concretiseren, zodra men klaar is in Europa. (Sport)
Vind jij dat Chelsea deze deal moet accepteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga naar Real hazard daar word je nog beter.
Je bent nu al een wereldspeler.
Je kan Real naar een nog hoger niveau brengen doordat je speelstijl daar geknipt voor is.
Als Ronaldo daar weg is ben jij de ster daar tussen al die andere sterren.

18 februari 2018 om 13:38

Ik denk dat Eden jouw persoonlijke boodschap aan hem heeft gelezen en zal opvolgen. Hij zal je bedanken voor je advies met twee kaarten voor zijn debuutwedstrijd bij Real. Als je je adresgegevens hier achterlaat, neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Ze denken zeker dat Chelsea gek is Bale haalt al tijden zijn niveau niet en is erg blessure gevoelig nee dat lijkt mij kansloos , een reserve wegdoen en de beste weghalen nee zo gek zal Chelsea echt niet zijn

18 februari 2018 om 12:39

Denk dat dit geen verkeerde deal is voor chelsea..

115 miljoen en bale als bale mits fit blijf is het een topspeler

Eigenlijk de perfecte deal, Hazard naar Real - Bale naar Chelsea terug op Engelse velden gaan voetballen.

Alleen moet je Bale en Hazard ruilen zonder er geld voor te vragen - geld erop te leggen. Beide voetballers zijn imo even goed alleen past de ene beter bij de andere.

Navas
Carvajal
Varane
Ramos(C)
Marcelo
Isco
Kroos
Modric
Asensio
Ronaldo
Hazard
18 februari 2018 om 12:51

grapjas , even goed ? je kijkt zeker nooit naar Chelsea hij benaderd zowat van het niveau van Messie nou Bale mag de veters daarvan nog niet strikken , plus dat hij ook voor het geld niet weg hoeft en in een veel leukere en sterkere competitie speelt .

18 februari 2018 om 13:05

Bale won 2x de beste speler van de PL. Dus om te zeggen dat hij de veters van Hazard niet mag strikken gaat te ver. Het is maar dat Bale vaak eruit ligt door blessures. Wanneer hij fit is dan heb ik liever Bale in mijn team dan Hazard. Alleen al als je kijkt naar rendement van beide spelers. Hazard is leuker om naar te kijken, maar met Bale win je wedstrijden.

Als Hazard weg wil gun ik hem dat zeker, maar zijn opvolger speelt al bij Chelsea... Callum Hudson-Odoi moet zonder twijfel zijn plekje overnemen als Hazard vertrekt. Natuurlijk hoop ik dat Hazard gewoon blijft en dat CHO en Bailey (moeten we kopen natuurlijk) op de RW positie kunnen spelen.

18 februari 2018 om 14:48

Dacht toch dat Charly Musonda Hazard ging opvolgen. Jammer hoe die jongen wordt onderschat door Chelsea.

Zou hier niet eens wakker van liggen eigenlijk. Het zijn ander soort spelers en dan zouden we achter een creatieveling aan moeten gaan omdat Bale dat niet is, maar de heeft wel een beter rendement.

Nou dit zou Chelsea onmiddellijk moeten doen natuurlijk als het waar is. Bale en 115 miljoen euro om de rest van je aanvallende middenveld te repareren, geweldig toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren