Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real kan bod van 150 miljoen uit Engeland verwachten

Laatste update:
/
Abel Hernandez keert wellicht terug naar Italië, waar hij jarenlang voor Palermo speelde. Internazionale wil de aanvaller, die over een aflopend contract met Hull City beschikt, in de zomermaanden inlijven. (Corriere dello Sport)
/
Manchester City wil komende zomer werk maken van de komst van Paulo Dybala. Juventus wil alleen medewerking verlenen als de aanvaller om een transfer vraagt en zal sowieso de absolute hoofdprijs hanteren. (The Sun)
/
Real Madrid kan over enkele maanden een bod van 150 miljoen euro tegemoet zien. Dat is het bedrag wat Liverpool wil betalen voor Marco Asensio, die echter meer voelt voor een zomerse transfer naar Chelsea. (Daily Express)
/
Arsenal is zeker niet de enige Premier League-club met interesse in Pablo Moreno. Ook Manchester City en Manchester United zitten achter de pas vijftienjarige aanvaller van Barcelona aan. (Diverse Spaanse media)
/
Real Madrid wil Joachim Löw komende zomer aanstellen áls men afscheid neemt van Zinédine Zidane. Het contract van de bondscoach van Duitsland loopt echter nog tot en met het EK van 2020 door. (Diverse Spaanse media)
/
West Ham United en Leicester City zien in Patrick Roberts, door Manchester City aan Celtic uitgeleend, een zomerse versterking. Leicester wilde de aanvaller al in een eventuele winterse deal over Riyad Mahrez betrekken. (The Sun)
Vind jij dat Marco Asensio 150 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bod van 150 miljoen? Wat een gelul. Deze overschatte speler heeft het een paar wedstrijden leuk gedaan, verder heeft hij niks laten zien. Leuke talent, maar 150 miljoen is een grap. 50 is het maximale. Hoop overigens wel dat die een subtop club pakt en dat die daar kan schitteren want bij Real gaat hij niet maken met die moordende concurrentie.

9 februari 2018 om 12:12

Advies; iets meer Real kijken. Hij is nog jong maar heeft alles om het van Ronaldo over te nemen wanneer die vertrekt.

On; Low zal een goeie vervangen zijn, maar ik vind niet dat Zidane eruit moet. Real zal wel door moeten selecteren!

9 februari 2018 om 12:34

Als deze jongen Ronaldo moet opvolgen zal Real de komende jaren weer om een plek bij de eerste 4 strijden achter Barcelona.

Is trouwens ook helemaal niet vergelijkbaar met Ronaldo.

9 februari 2018 om 13:37

Als je wil doorselecteren, moet Zidane er juist uit. Het wordt mij dit jaar op een zeer pijnlijke manier duidelijk dat hij niet geschikt is om jonge talenten daadwerkelijk te laten uitgroeien tot toppers. Daarentegen is hij met topspelers juist wel heel erg goed. Althans, zo zie ik het op dit moment. Jongens als Varane, Isco, Asensio (mindere mate uiteraard) zijn nog steeds niet waar ze zouden moeten zijn. Ik denk dat Real eens voor iemand moet gaan die daadwerkelijk lijnen in het spel kan krijgen en eindelijk de juiste olie geeft aan een machine die vastloopt.

9 februari 2018 om 14:32

Haha Ronaldo opvolgen nog wel?! Haha mensen zijn echt gek hier. Talent heeft die zeker maar Ronaldo opvolgen ga je mond spoelen aub. Ga je nou iemand die dit jaar paar leuke wedstrijden heeft gespeeld de opvolger noemen van misschien wel een van de beste real spelers ooit? Kom op man wees realistisch.

9 februari 2018 om 12:14

Degene die hem eerst ophemelde, zijn degene die hem nu overschat vinden. Het klopt dat hij nu wat minder is dan eind vorig seizoen en begin dit seizoen, maar overschat is hij echter niet. Elk talent heeft wel eens een dip. Ik heb nog altijd vertrouwen in Asensio. Voor 150 miljoen zou ik hem niet verkopen.

9 februari 2018 om 12:46

mangekyou

Kijk wat meer Real Madrid. Asensio is een ongelofelijk talent en niet overschat. Hij heeft nog een enorm groeipotentieel. Het van Ronaldo overnemen zoals hier verteld is te hoog gegrepen, maar dat kan niemand.

9 februari 2018 om 12:56

Maar asensio heeft ook heel veel andere dingen die cr7 minder goed kan als bijvoorbeeld dribbelen en speelt wat liever over ook wat soepeler ik zie in hem toch een hele goede vervanger.

9 februari 2018 om 13:18

crazybob

Ronaldo wordt echt onderschat. Wat deze man voor Real gedaan heeft wordt geminimaliseerd

9 februari 2018 om 13:32

Niemand zal Ronaldo kunnen vervangen. Wat hij allemaal voor Real heeft gedaan wordt telkens gezien alsof het niets is.

9 februari 2018 om 13:37

Madridista.93

Dankuwel. Er wordt over Ronaldo gesproken als 1 of andere passant. Voor velen is hij de grootste in de Real geschiedenis. Hij behoort er alleszins tot. Velen gaan het pas beseffen als hij stopt. Als Real draait is Ronaldo nog steeds een absolute meerwaarde

9 februari 2018 om 12:57

Het is niet omdat hij nu in een dipje zit dat hij opeens een overschatte speler is. Kijk xat meer wedstrijden van Real zou ik zeggen.

Wanbeleid bij Real.

Haal een echte spits zoals Lewandowski of Kum. Verkoop Bale, Ronaldo en vooral Karim Benzema.
Zet daar 2 echte flankspelers neer en haal James terug. Zodra bijvoorbeeld een Lucas Vasquez speelt, rendeert een spits veel meer. Bale goede speler maar altijd geblesseerd, Ronaldo top speler maar redelijk over zijn top heen nu en te egoistisch.

Asensio zeker niet verkopen, dat is de toekomst van Real. Alleen Perez is veel te ongeduldig in alles.

9 februari 2018 om 13:02

Ja man, wanbeleid op basis van geruchten? Moeten eerst zien wat Real deze zomer gaat doen. Perez wilt Real zo Spaans mogelijk houden dus lijkt me sterk dat hij een toptalent als Asensio weg doet. Maar goed we kennen Perez. Als je voor dat geld spelers als Hazard, Kane, Icardi kan halen moet je wel 2x nadenken.

9 februari 2018 om 13:34

rodyb

Ja wat een wanbeleid toch. Met deze kern hebben ze 2 maal de champions league gewonnen. Ookal is het jammer, ik kan het wel hebben na zoveel succes. Er moest inderdaad versterkt worden maar wanbeleid is een grap. In de zomer zal dit wel gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren