Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real geeft alle zaakwaarnemers hetzelfde antwoord

Laatste update:
/
Arsenal lijkt er opnieuw in te slagen een groot talent uit Frankrijk vast te leggen. Trainer Arsène Wenger heeft rondgekeken in zijn vaderland en de zestienjarige Yassin Fortune van Racing Lens schijnt voor een bedrag van ruim vier miljoen euro naar Londen te verkassen. Manchester United toonde ook belangstelling voor de jeugdige aanvaller, maar vond het naar verluidt een té grote gok om zo veel voor Fortune te betalen. (Daily Mail)
/
Het is niet uitgesloten dat Christian Benteke alsnog van Aston Villa naar Liverpool gaat. Trainer Brendan Rodgers van the Reds had zich er al bij neergelegd dat de Belgische spits niet weg mocht en keek reeds verder naar alternatieven als Danny Ings van Burnley en Edin Dzeko (Manchester City), maar er wordt beweerd dat Benteke bereid is om een overgang naar Anfield te forceren en een transferverzoek in te dienen. (The Sun)
/
Slecht nieuws voor Louis van Gaal: er staat maar één keeper op het verlanglijstje van Real Madrid. De Spaanse topclub is op zoek naar een opvolger van Iker Casillas en David de Gea van Manchester United is naar verluidt de enige kandidaat voor de Koninklijke. Er wordt beweerd dat diverse goalies zijn aangeboden in Madrid, maar dat de reactie van Real telkens hetzelfde was: ‘Wij willen alleen De Gea’. Wordt vervolgd. (AS)
/
Olympique Marseille zit achter dezelfde trainer als Real Madrid aan. Paco Jémez levert uitstekend werk bij Rayo Vallecano, de huidige nummer tien van de Primera División, en werd al genoemd als mogelijke opvolger van Carlo Ancelotti bij de Koninklijke. De 45-jarige oud-verdediger krijgt echter ook de kans om eens buiten Spanje aan de slag te gaan en in de Ligue 1 te gaan werken voor de grootmacht uit Marseille. (AS)
/
Quincy Promes krijgt bij Spartak Moskou mogelijk te maken met een nieuwe trainer. De Russische topclub overweegt naar verluidt om Murat Yakin te vervangen door Valeri Karpin, die een verleden heeft bij Spartak. De 72-voudig Russisch international speelde er tussen 1990 en 1994, keerde er in 2009 terug als coach en na zijn afscheid in 2012 was Karpin al snel weer terug, om zijn opvolger Unai Emery te vervangen. Nu is een nieuwe terugkeer mogelijk. (Izvestia)
David de Gea is de best denkbare keeper die Real Madrid kan halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd hoeveel Utd voor De Gea gaat vangen want normaal gesproken niet veel maar Real is zo nadrukkelijk aanwezig dat Utd alles kan vangen voor een 1-jarige contract.

Niet echt handig dat te zeggen nu kan Man utd vragen voor hem wat ze willen

20 mei 2015 om 21:08

Als ik hem was zou ik niet gaan, hij zit goed bij Utd

20 mei 2015 om 23:17

Hij is Spaans. Komt uit Madrid; mooiere stad dan het regenachtige Manchester. Zijn meisje, familie en vrienden wonen daar. Hij kan naar een grotere club; Real. En ja, Man Utd is ook een grote club maar eerlijk is eerlijk; Real is (zeker nu) groter dan Utd.

21 mei 2015 om 01:55

Wel mooi dat een Barca supporter Real veel groter vindt dan Man Utd. Voor de rest ben ik het volledig met je eens. Het enige wat een overgang misschien in de weg kan staan is zijn verleden. Hopelijk dat de supporters van Atleti begrip kunnen hebben moest hij toch naar Real verkassen.

21 mei 2015 om 08:41

Het is toch logisch dat Real groter is dan united? Ik ben zelf ook groot barca fan, maar je moet wel realistisch blijven!

20 mei 2015 om 23:48

Ja zeker umad kan nu sowieso een belletje van louis verwachten en het zal zeker niet fijn zijn

Misschien willen ze Cillessen wel overnemen voor 34 miljoen, sws beter dan De Gea.

20 mei 2015 om 21:16

Ciillessen heeft alleen grotere oren voor de rest heeft de Gea net iets meer van alles

20 mei 2015 om 23:28

Hahaha

20 mei 2015 om 21:17

Als Man Utd serieus bereid is om 34 miljoen te betalen voor Cillessen wil ik hem best brengen, ik doe er nog een strik omheen

20 mei 2015 om 22:19

Goh wat orgineel, bedenk zelf wat en laat die strik achter wege.

20 mei 2015 om 22:52

Ja verzin wat orgineel, zeg dat je hem op de fiets komt brengen ofzo.

On:
Hoop dat cillessen blijft maar voor goed bod gewoon laten gaan en proberen hahn te halen.

Absoluut niks anders, als courtois of neuer zich meldt mogen ze oprotten dus?

20 mei 2015 om 21:53

Maar die melden zich niet dus dat gebeurd niet

21 mei 2015 om 02:00

Ze weten dat ze momenteel enkel kans maken maar op een van de drie grote keepers van het moment. En dat is De Gea. De andere twee hebben niet aangegeven dat ze twijfelen over hun continuïteit of dergelijks bij hun respectievelijke clubs.

Is die Paco Jemez echt zo goed? Ik snap dat die Goed werk heeft verricht in Madrid bij Rayo. Maar Marseille En Real Madrid zijn respectievelijk de grootste clubs van Frankrijk en Spanje. Dus ik schat die Jemez niet genoeg voor L'OM of Real. Maar die Baeno van Rayo mag wel naar Marseille verkassen hoor prima speler dacht dat Fc porto en Benifca ook interesse hebben in Baeno.

20 mei 2015 om 23:24

Paco Jemez is inderdaad een hele goede coach. Een type Luis Enrique; houdt van ordelijk en aanvallend voetbal en heeft een sterk karakter. Heeft al meerdere seizoenen geweldige resultaten bereikt met minimale middelen bij Rayo. Wat betreft Raul Baena; zeker een aardige middenvelder. Was ooit een groot talent bij Espanyol maar is vervolgens enigszins teruggevallen. Laatste tijd weer in betere doen.

21 mei 2015 om 07:01

Maar ik bedoel die Beano die aanvallende middenvelder van Rayo. Die is echt goed.

21 mei 2015 om 09:55

Dat is wel appels met peren vergelijken, bij real zijn de verwachtingen veel hoger, bij lom daarentegen komt er veel minder kijken.

21 mei 2015 om 15:56

Waarom kraak je Marseille altijd zo af? Ik snap dat ik je psg heb afgekraakt maar psg is meer een discussie club dan OM. Omdat Marseille beter aanhang heeft en meer historie en geen koopclub. Dus psg is gewoon meer in een actuele discussie geraakt. En psg was voor de overname gewoon een club met minder glans dus. En minder kijkcijfers bijv.

21 mei 2015 om 20:49

ik kraak marseille niet af, ik zeg gewoon de waarheid, jij bent juist degene die Marseille de hele tijd zo ophemelt, want geef nou eerlijk toe, Real Madrid is gewoon van een ander niveau.

21 mei 2015 om 23:16

Ahhh! Alberto Bueno!!!
Dat is de spits van Rayo. Oud speler van Real (ook hij gold als een groot talent maar is inmiddels 27/28 jaar). ik had begrepen dat hij misschien naar Porto zou gaan. Ook enkele spaanse subtoppers hebben interesse in Bueno.
Aardige spits maar komt mijn inziens tekort voor de Europese subtop.

21 mei 2015 om 00:46

Speelt altijd volle bak op de aanval. Rayo heeft hierdoor ook slechts 4 keer gelijk gespeeld. Daarnaast heeft hij met de beschikbare middelen heel goed gepresteerd. Ben wel benieuwd hoe hij stap hogerop presteert. Kan twee kanten op. Heel hard falen doordat hij te veel risico neemt of het kan door het betere materiaal heel mooi uitpakken.

Benteke lijkt me een uitstekende spits voor Liverpool. Scoort gemakkelijk en is fysiek oh zo sterk. Als hij bij Aston Villa al gemakkelijk scoort (met alle respect), dan kan het bij Liverpool ook lukken!

Wat De Gea betreft, ik denk wel dat het duidelijk is dat Real Madrid hem echt wil hebben. Uitstekende keeper en hij kan het niveau van Madrid zeker weten aan. Zeer constant dit jaar!

Hij kwam toch uit voor Atleti, dan is het toch gekkenwerk om naar Real te gaan

De heren die de gea vergelijken met cilissen zullen enkel ajaxcieden zijn de rest weet dat de gea veel beter is. De gea is 15 miljoen maar meer niet natuurlijk kan van gaal hem kopen omdat hij graag met nederlanders werkt.

20 mei 2015 om 23:19

Ajacieden weten ook wel dat de ges beter is allen zeggen ze allemaal dat ze hem voor 35 mil zeker zouddn laten gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren