Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV gaat mogelijk in zee met Japans international

Laatste update:
/
De toekomst van Leroy George ligt mogelijk in China. De 29-jarige aanvaller van het Turkse Göztepe heeft een aanbod van Shanghai Shenua in beraad, maar hoeft niet per se weg uit Turkije. (FC Update)
/
Gregory Nelson gaat verder in Kazachstan. De rechtsbuiten, die eerder voor onder meer RBC Roosendaal en AZ speelde, gaat aan de slag bij Kaisar. (Sports)
/
PSV wil zijn aanval versterken met vleugelaanvaller Manabu Saito. De 26-jarige Japanner geniet ook interesse van VfL Bochum en Anderlecht, maar zou er ook over nadenken om voorlopig bij Yokohama F. Marinos te blijven. (Sports Hochi)
/
Arsenal gaat komende zomer opnieuw haar pijlen richten op Kostas Manolas. De Griekse verdediger van AS Roma stond afgelopen zomer al op de radar van the Gunners, maar toen bood Arsenal te weinig. (Corriere della Sera)
/
Liverpool-talent Brooks Lennon kan terugkeren naar zijn moederland. De negentienjarige Amerikaan heeft de aandacht getrokken van Real Salt Lake, waar hij in de jeugd speelde. (ESPN)
/
Robert Snodgrass staat in de nadrukkelijke belangstelling van West Ham United en West Bromwich Albion. De Schotse middenvelder focust zich liever op de degradatiestrijd met zijn huidige club Hull City. (Daily Star)
Heeft PSV behoefte aan een linksbuiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken hem niet iemand enig idee of dit een PSV waardige buitenspeler is?

16 januari 2017 om 12:13

Ik ken hem ook niet. Maar hij is in ieder geval klein (1.69), 5-voudig Japans international, speelt bij de Yokohama F. Marinos (?), dit seizoen 11 uit 36. Speelt al jaren volle seizoenen dus lijkt me niet blessure gevoelig. Op dit moment hoef je trouwens ook niet zo heel veel te hebben om een aanwinst te zijn op de vleugels. Iemand met een goede voorzet of fatsoenlijke dribbel zou al een hele vooruitgang zijn.

Geen idee of het wat is natuurlijk, maar PSV doet er het best aan gewoon Larsson te halen komende zomer. Die jongen is toe aan een stap hogerop en ik denk dat een Nederlandse topclub hem rijp kan maken voor bijvoorbeeld de Engelse of Duitse subtop. Kost natuurlijk wel wat, maar dan heb je wel een zekerheid voor de basis. Ik denk daarnaast niet dat dit het jaar is waarin De Jong zich in de kijker speelt, dus met hem, Larsson, Pereiro, Locadia, Bergwijn en hopelijk Beto da Silva zit je wel goed wat de voorhoede betreft.

Mooi als Guardado zou blijven op het middenveld, maar mocht de verleiding uit de VS toch te groot worden dan heeft PSV met Hendrix een vervanger in huis die zeker geen achteruitgang betekent. Basiswaardige speler die met Ramselaar en Proepper natuurlijk het middenveld zou kunnen vormen. Als de club Van Ginkel definitief kan binnenhalen moet het dat zeker niet laten natuurlijk, terwijl het ook een doel moet zijn om Ljunqvist door te laten rijpen voor de middelste linie.

Achterin voorzie ik dat Willems sowieso vertrekt; met Haps als vervanger lijkt me dat een vooruitgang. Ook van Arias zou ik denken dat hij een nieuwe club niet zou uitsluiten; voor hem heeft PSV Dumphries o het oog, maar ik zou het ook wel een prikkelende gedachte vinden om Kenny Tete bij Ajax uit zijn lijden te verlossen. Uitstekende verdediger, die er bij Bosz niet aan te pas komt.

Verder is de kans dat Zoet vertrekt aanzienlijk; voor hem heeft PSV ongetwijfeld ook al een vervanger op het oog.

16 januari 2017 om 13:33

Ik zou er even een sollicitatie uitgooien richting Psv. Naar verluidt zou Cocu uitgeblust zijn...

16 januari 2017 om 13:44

Hoop dat haps, Dumfries en st.juste komen. Larsson en mogelijk nog een buitenspeler voor de andere kant.
Proberen van ginkel definitief te strikken en mogelijk een spits. Jurjus zou zoet op Den duur moeten vervangen

16 januari 2017 om 15:55

Waarom een vervanger voor Zoet op het oog hebben als je Jurjus en Koopmans onder contract hebt staan? Jurjus is sowieso een potentiele top 3 keeper!

Zou wel een geniale aankoop zijn voor Arsenal. Dan zijn ze voor de komende jaren voorzien met Koscielny, Manolas, Mustafi en als ijsbreker Mertesacker.

Vandaag worden er 2 spelers bekend gemaakt tijdens de nieuwjaars receptie ! Een uit de Eredivisie en een uit een buitenlandse competitie ! Wordt vervolgd.

Hoe komt een Chinese scout bij Leroy George terrecht?

16 januari 2017 om 15:34

Dat vraag ik mij ook af... Echt een beperkte voetballer, die de competitie echt niet beter gaat maken.

16 januari 2017 om 16:27

Hij speelt met alle respect ook bij een nietszeggende club. Hij zou volgensmij gewoon buiten alle radars moeten vallen voor scouts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren