Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV dreigt Moreno al na een seizoen kwijt te raken

Laatste update:
/
Sergi Samper maakt vanaf komend seizoen definitief deel uit van het eerste elftal van Barcelona. De 21-jarige middenvelder mag echter nog altijd op huurbasis vertrekken en Sporting Portugal heeft interesse. (Mundo Deportivo)
/
Internazionale-eigenaar Erick Thohir is druk bezig met het team van volgend seizoen en weet dat er waarschijnlijk een paar spelers verkocht moeten worden om te voldoen aan de regels van het Financial Fair Play. “Niet de toppers”, verzekert hij echter. (FC Inter News)
/
PSV moet mogelijk al na één jaar weer afscheid nemen van Héctor Moreno. De Mexicaanse stopper heeft met zijn goede spel de aandacht getrokken van Juventus, dat vijftien miljoen euro zou moeten betalen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Angelo Fulgini beleefde een geweldig seizoen bij Valenciennes en dat zou er weleens toe kunnen leiden dat Liverpool opnieuw interesse toont. The Reds wilden de jonge rechtsback vorig seizoen al hebben en gaan zich nu opnieuw beraden over een bod. (L’Equipe)
/
Tottenham Hotspur gaat waarschijnlijk de strijd winnen om Ante Coric, die in Kroatië door het leven gaat als de ‘nieuwe Luka Modric’. De negentienjarige spelmaker van Dinamo Zagreb kost the Spurs zo’n vier miljoen euro. (Diverse Kroatische media)
/
Rubin Kazan presenteerde afgelopen vrijdag Javi Gracía als de nieuwe trainer en de Spanjaard wil direct een landgenoot inlijven. Hij heeft zijn zinnen gezet op Rubén Rochina, een 25-jarige aanvaller van Granada. (Sovsport)
Héctor Moreno is goed genoeg voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geloof er weinig van dat Juventus 15 miljoen over zou hebben. Dan hebben ze twee seizoenen geleden flink zitten slapen.

Ik denk niet dat dit waar is wat betreft Hector Moreno. Juventus is meer geinteresseerd in Benatia en mits hij niet gehaald kan worden, schuiven ze door naar een verdediger als een Maicon van Porto. Moreno zie ik nog blijven bij PSV en zeker als Bruma vertrekt. Ik denk dat Benatia naar Arsenal gaat, maar lees overal dat ie graag terug naar Italie wil.

Poeh, PSV zal toch niet Bruma, Moreno en Guardado (naar Mls) laten vertrekken?

29 mei 2016 om 11:56

Slechts een van die drie gaat en dat is Bruma. De twee Mexicanen hebben niet zoveel rek meer

Dit lijkt me sterk dat Moreno vertrekt. Mocht het waar zijn dan is het uitermate zonde. PSV heeft nu veruit de beste verdediging in jaren staan.

Zou me toch niet verbazen als er een mooie club komt voor deze jongen. Gewoon erg goede verdediger, die we nodig hebben volgend jaar in de cl

Als Juventus echt komt voor hem is hij weg. Dat is een te grote club. Daar zegt niemand nee tegen.

4 mil voor Coric?? Denk t niet... veeeel meer...

Doe even normaal zeg! 15 miljoen voor een Mexicaans basisinternational die nog maar een seizoen voor zijn club heeft gespeeld? Voor een rijke club als Juve zou dat echt een waanzinnig koopje zijn. PSV moet het gewoon hard spelen: zowel voor Bruma als Moreno kun je gerust 20 miljoen vragen. Gezien hun status, hun leeftijd en de markt is dat gewoon reëel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren