Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG wil dat Real Madrid twee spelers betrekt in deal

Laatste update:
/
De gesprekken tussen Atalanta en Luan zijn in een vergevorderd stadium aanbeland. De beste speler van het Amerikaanse continent in 2017 heeft bij Gremio een contract tot eind 2020. (Globo Esporte)
/
Espanyol ziet in Nikola Kalinic de beoogde opvolger van Borja Iglesias, die naar Real Betis is vertrokkken. De Kroatische aanvaller mag van Atlético Madrid uitzien naar een andere werkgever. (Cadena COPE)
/
Paris Saint-Germain is bereid om Neymar aan Real Madrid te verkopen. De Franse kampioen wil dan wel dat Raphaël Varane en Vinícius Júnior in de ruildeal worden betrokken. (Téléfoot)
/
Antonio Conte heeft er bij de leiding van Internazionale op aangedrongen om Arturo Vidal en Fernando Lorente binnen te halen. Laatstgenoemde speler wordt ook gevolgd door onder meer Atalanta, Napoli en Lazio (Tuttosport)
/
Jordan Ibe is op de radar van Celtic verschenen. The Bhoys willen de aanvaller op huurbasis overnemen van Bournemouth voordat de Schotse transfermarkt sluit op 2 september. (Daily Express)
/
Eduardo Camavinga wordt nadrukkelijk gevolgd door Manchester City, Arsenal en Tottenham Hotspur. De middenvelder van Stade Rennes maakte indruk in het duel met Paris Saint-Germain. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha de aanbiedingen van de clubs welke Neymar willen halen is kansloos, naar de voorstellen van PSG zijn ook niet erg realistisch ...

Dat bericht over de twee spelers van Madrid stond ook al in de wandelgangen van maandag 19 augustus, 15:00 uur. Kan er misschien ietwat zorgvuldiger te werk gegaan worden met dit wandelgangen nieuws op te zoeken??

PSG is echt helemaal gek geworden!!! Wij gaan vinicius en varane niet ruilen voor Neymar... mogen ze dromen. Van mij mogen ze wel James en Bale hebben

Die geruchten gaan ook weer nergens heen. Of jawel, de vuilbak in.

Het is misschien de transfer-deadline die nadert, maar we moeten realistisch blijven. Er zijn veel geruchten, maar weinig concreet.

Vinicius en varane zijn de toekomst.
Real moet goed gek zijn willen ze hier mee akkoord gaan een som geld.
Hou hem maar op de tribune in Parijs.

21 augustus 2019 om 00:24

Hoezo op de tribune??! Wat een trieste stumpertje ben jij zeg! Een speler pijn gunnen, omdat hij naar de media niet zo'n super indruk maakt? Het zegt veel over jouw als persoon dat je hem zoiets gunt, terwijl je hem niet eens persoonlijk kent en ook nog eens alles gelooft wat de media zegt en uit, wat compleet uit z'n verband is getrokken.

21 augustus 2019 om 05:30

Is toch ook gewoon een naar ventje ook al kan die goed voetballen...

21 augustus 2019 om 08:02

@Zermatt
Stumpertje nog wel, dankje!

Neymar met al zijn fratsen mag wat mij betreft wel even op de tribune zitten.
Heb het gehad met zijn walgelijke verwende haantjes gedrag.
Ik snap niet dat mensen hem nog verdedigen na al dat geduik en andere vormen van aanstellen.
Persoonlijk heb ik genoeg van onze Braziliaanse toneelspelende diva.

21 augustus 2019 om 09:44

@ Zermatt_person Hoezo op de tribune? Is dit een serieuze vraag? Misschien omdat die zich constant als een kwal gedraagt met zijn duikelingen? Of omdat die blijkbaar de drang voelt om een supporter een klap te verkopen? Of omdat die zó graag naar PSG wou en nu alweer terug naar Barca wil en daardoor enige vorm van loyaliteit mist? Dit gaat natuurlijk veel verder dan 'niet zo'n super indruk maken naar de media'. Of ben jij van mening dat de rollebollenbeelden van hem op het veld door de media zijn vervormd/gefotoshopt? Nee, lekker een geruime tijd op de bune zetten die gast, misschien dat die het dan een keer leert.

84e keer dat dit vermeld word...

Dat gaat nooit gebeuren, Verkoop anders Heel de basis 11 aan neymar plus nog een paar miljoen. Die gaat gewoon naar barca over een paar dagen.

21 augustus 2019 om 05:32

De basiself aan Neymar verkopen? En dan een eigen teampje starten zonder stadion? Beetje wondersloffen van Sjakie met zijn Rovers 😆 wij spelen altijd uit ✔️

Die kranten vinden het echt leuk dit soort onzin steeds te schrijven over Ney naar Real haha.
Hij zit vast in Parijs iedereen weet dat toch?
1 club is maar concreet en dat is barcelona dat is ook de enige andere optie die hij heeft. Ja oke hij heeft andere opties maar alles is lager dan psg of een stap opzij. Plus .. de man zelf wil ook gewoon terug naar barca elke andere club waar hij mee in verbnand wordt gebracht is onzin. Het is of psg of barca .

LOL vinicius weg doen en Varane , mensen dromen echt te veel haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren