Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG heeft onrealistische opvolger Cavani op het oog

Laatste update:
/
Het is wel duidelijk dat Marc Wilmots niet voor het geld bondscoach van België is. De 45-jarige oefenmeester heeft deze zomer de aanbieding gekregen om een Europese club onder zijn hoede te nemen. “Financieel kon ik mijn salaris verviervoudigen en ik kon er tekenen voor drie jaar. Het betrof een grote competitie. Voor mij telt echter meer. Ik wil ook de waarden van de nationale ploeg blijven vertegenwoordigen”, zegt Wilmots. (La Dernière Heure)
/
Bas Dost heeft bij VfL Wolfsburg concurrentie van Nicklas Bendtner, maar wil toch blijven. De komst van de Deense spits heeft juist bijgedragen aan de wens van Dost, die zijn nieuwe ploeggenoot ‘ein geiler Typ’ vindt. “Van zo’n speler kan ik veel leren, hij heeft bij fantastische clubs gevoetbald. Als ik hier vertrouwen voel en speeltijd krijg, wil ik blijven”, zegt de spits, die lange tijd in verband werd gebracht met Feyenoord. (BILD)
/
Arsenal schijnt Edinson Cavani te willen hebben en Paris Saint-Germain is bereid om mee te werken. De kampioen van Frankrijk denkt het geld dat Cavani zou opbrengen goed te kunnen besteden, door Karim Benzema van Real Madrid naar het Parc des Princes te halen. De kans dat de Champions League-winnaar hiermee instemt is echter klein, want Real is juist op zoek naar een stand-in voor de spitspositie en verlengde onlangs nog het contract van Benzema. (Daily Express)
/
Atlético Madrid denkt aan de toekomst en wil een talent wegplukken uit Uruguay. De twintigjarige Emiliano Velázquez, die momenteel in zijn vaderland uitkomt voor Danubio, staat op de nominatie om de defensie van de Spaans kampioen te komen versterken. Atlético houdt er rekening mee dat Toby Alderweireld deze maand nog vertrekt en ziet in Velázquez de uiteindelijke opvolger van zijn landgenoot Diego Godín. (AS)
/
Alexandre Pato heeft de kans om terug te keren naar de Serie A laten liggen. De voormalig aanvaller van AC Milan speelt momenteel in Brazilië bij Sao Paulo, maar is deze week benaderd door Torino, dat zich voorbereid op een leven zonder Alessio Cerci. Torino wilde de 24-jarige Pato graag hebben, maar de goaltjesdief liet weten dat hij niet van plan is om Corinthians nu alweer te verlaten. (TMW)
Welke spits vind je beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind benzema persoonlijk te weinig scoren als spits van real zijnde. Dus aan de ene kant zeg ik: goede deal! aan de andere kant is hij ontzettend belangrijk voor het spel van Real. Uiteindelijk zou ik het niet doen als Real zijnde.

28 augustus 2014 om 21:10

Benzema scoort niet weinig en als je nog in acht neemt dat Ronaldo altijd 50-60 goals maalt is het helemaal niet zo gek.

28 augustus 2014 om 21:18

Benzema heeft 10 kansen nodig om er 1tje te maken. Zijn rendement is echt heel mager.

28 augustus 2014 om 22:22

Schei uit man. Dat is weer een nieuw stopwoordje in het hedendaagse voetbal; rendement.
Zoveel kansen mist Benzema echt niet. Pikt genoeg doelpuntjes mee, en zoals al meerderen hieronder aangeven, is dat best nog knap aangezien je met Bale en Ronaldo echt niet zoveel toevoer krijgt.
Snap echt niet waarom er nu al jaren zo minderwaardig over Benzema word geaan. Gewoon een prima spits

28 augustus 2014 om 23:01

precies, elke spits maakt er minder bij real door de aanwezigheid van bale en ronaldo.

28 augustus 2014 om 21:21

Afgelopen seizoen meer dan 20 goals gemaakt voor Real. Dat is erg knap aangezien hij aan beide kanten een speler naast zich heeft die 9 van de 10 keer voor eigen succes gaan.

28 augustus 2014 om 21:36

Helwmaal mee eens. Bovendien is hij een belangrijk onderdeel van de countermachine. Hij kan een bal vast houden en is zelf ook vrij snel.

28 augustus 2014 om 21:38

Zijn rendement is te laag voor een echte Real Madrid spits. Maar verder zeg je precies hetzelfde als ik.

28 augustus 2014 om 21:41

@ Jordycruyf,

Ik begrijp niet hoe mensen vinden dat Karim Benzema te weinig scoort.

Benzema scoort juist genoeg. De meeste spitsen zijn afhankelijk van voorzetten en Benzema krijgt die vrijwel nooit. De flankspelers Cristiano Ronaldo en Gareth Bale voeren liever hun eigen show op, dan dat ze voorzetten geven en desondanks dat maakt Benzema toch gewoon genoeg goals.

Ronaldo scoort in een seizoen makkelijk minimaal 35 goals, Bale kan er makkelijk minimaal twintig maken en Benzema, die nooit een voorzet krijgt, kan er ook makkelijk minimaal/rond de twintig goals maken.

Daar komt dan nog bij dat er tegenwoordig spitsen zijn die technisch niet goed zijn en dat is Benzema juist wel. Hij is technisch uitstekend, scoort vrij veel voor een spits die nooit een voorzet krijgt en hij laat spelers als Ronaldo en Bale juist scoren.

Benzema heeft altijd genoeg goals op zijn naam staan en de goals die hij niet maakt, dat compenseert hij door assists te geven aan Ronaldo en Bale.

28 augustus 2014 om 21:53

Dat is inderdaad gewoon onzin. Hij heeft een beter doelpunten/wedstrijden ratio dan Raul bijvoorbeeld.

En dan te bedenken dat Benzema geen vrije trappen of penalty's mag nemen.. Ik ben het er best mee eens dat hij niet een spits is die van een halve kans een doelpunt maakt, maar er wordt hier enorm overdreven.

Benzema gaat trouwens niet weg, onmogelijk.

28 augustus 2014 om 21:54

@ rochester,

wij denken er precies hetzelde over. het enige waarover wij het oneens zijn is dat ik vind dat hij te weinig scoort en jij vindt zijn rendement blijkbaar geweldig. benzema is niet meer de killer uit zijn olympique lyon tijd. hij is gecrashed door het systeem dat real madrid speelt.

ik zeg nergens dat hij niet van grote waarde is voor real of dat het een slechte spits is he

28 augustus 2014 om 23:54

73 goals uit 160 wedstrijden en dan heb je spelers zoals Ronaldo rondlopen die voor hun eigen succes gaan en zelf de bal willen hebben. En dan durf je nog te zeggen dat Benzema te weinig scoort.

Enige manier om dat 'probleem' op te lossen is dat Real vanaf nu elke wedstrijd met 5-0 wint zodat Ronaldo, Bale, James, Benzema allemaal hun doelpuntje kunnen meepikken.

Benzema is zoveel beter dan cavani. Jammer dat PSG daar nu pas werk van wilt maken.

28 augustus 2014 om 21:12

Nee eigenlijk zou ik als real fan liever cavani hebben

28 augustus 2014 om 21:14

Vcfgj

28 augustus 2014 om 21:12

Benzema had 30 schoten.nodig in het strafschop gebied voor 3 goals op t wk. "Goede spits"

28 augustus 2014 om 21:36

Hij krijgt wel die 30 schiet kansen in het strafschop, ik denk niet dat er een andere speler is in de wereld of zelfs in de geschiedenis die zoveel schietkansen in de 16 krijgt.

Cavani scoort makkelijker dan benzema

Cavani scoort veel makkelijker en is een completere spits

Waarom gaat PSG niet voor Vossen, hij wil weg bij Genk, is een pak goedkoper en nagenoeg even goed als Benzema?

28 augustus 2014 om 21:20

Een betere vraag: Waarom gaat PSG niet voor Heskey, Bendtner of Platje?

28 augustus 2014 om 21:27

Heskey is gestopt, Bendtner is wat platjes, geen van allen mag Vossen's veters strikken.

Arsenal heeft een spits nodig van het kaliber Cavani maar PSG zal hem niet laten gaan. ik denk dat Falcao de enige top spits is die haalbaar is omdat hij weg wilt maar die moet ook een miljoen of 60 kosten, overigens Cavani ook. Eigenlijk moet Wenger niet veel zeuren en tijdverspillen en gewoon 1 van hen kopen als die mogelijkheid er is. Arsenal mist een top spits. Giroud is aardig maar geen top spits, goeie 2e spits om erbij te hebben want je zal moeten rouleren.

28 augustus 2014 om 22:15

Eens. Het is ontzettend veel geld, maar als je ziet wat er wordt uitgegeven.. Jammer genoeg ziet Wenger het niet zo, die man denkt dat hij genoeg alternatieven heeft. Daarom denk ik ook dat er geen cvm komt, omdat hij Arteta en Flamini heeft. Jammer genoeg beide te slecht en met name Arteta die er toch altijd in zal staan. Giroud is een geweldig voetballende spits, maar hij heeft teveel kansen nodig om 1e spits te zijn.
Ben benieuwd.. Denk dat er niks meer komt en dat Wenger komt met smoesjes. Walcott is terug, dus er kunnen genoeg mensen in de spits. Middenveld hebben we genoeg spelers, hoeft niks bij. Leert het nooit die man en ziet het ook niet lijkt wel..

Ga gewoon voor pogba psg! Verkoop cavani en ga vr hem! Topspeler die 21 is!

Zie niet dat real Benzema verkoopt nu ze eigenlijk een concurrent voor Benzema willen hebben. Voor mijn mening vind ik ze beiden wel best matig spelen.

Benzema en Cavani hebben beiden moeite om af te maken. Hoop dat Falcao komt een goeie speler die wel eigenlijk kan afmaken

Alexandre Pato heeft de kans om terug te keren naar de Serie A laten liggen. De voormalig aanvaller van AC Milan speelt momenteel in Brazilië bij SAO Paulo , maar is deze week benaderd door Torino, dat zich voorbereid op een leven zonder Alessio Cerci. Torino wilde de 24-jarige Pato graag hebben, maar de goaltjesdief liet weten dat hij niet van plan is om Corinthians nu alweer te verlaten.

dus hij speelt bij sao paulo en wil corinthians niet verlaten, foutje VZ ?

Pato speelt bij Sao Paulo en niet bij Corinthians...

Benzema is beter als Cavani, maar qua jagen , speler onder druk zetten is cavani een van de beste van de wereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren