Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG bood Cavani aan voor Barcelona-aanwinst

Laatste update:
/
Bayern München heeft interesse in Marco Reus, maar Borussia Dortmund is wel klaar met de liefdesverklaringen van Bayern voor hun sterspeler. “Ik heb er niets meer over te zeggen. Hun directeur Karl-Heinz Rummenigge heeft het er de hele tijd over, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar. Het is daarom misschien beter om nu maar gewoon niets te zeggen”, reageert algemeen directeur Hans-Joachim Watzke van Dortmund. (BILD)
/
Tom Cleverley lijkt niet meer te rekenen op een terugkeer op Old Trafford. De middenvelder wordt dit seizoen verhuurd aan Aston Villa en baarde onlangs opzien door een speciaal voor hem gemaakt Manchester United-horloge te koop te zetten. Het sieraad van Hublot is voorzien van de initialen van de 25-jarige speler en zijn rugnummer (23). Naar verluidt vraagt Cleverley een slordige 20.000 euro voor het kleinood. (Daily Mail)
/
Barcelona was afgelopen zomer niet de enige club die interesse toonde in Luis Suárez. Ook Paris Saint-Germain zat achter de Uruguayaanse aanvaller aan en stelde Liverpool een ruildeal voor. De Fransen waren bereid om Edinson Cavani naar Anfield te sturen, maar Suárez had de knoop al doorgehakt en voor Barcelona gekozen. Liverpool hoopte vervolgens Alexis Sánchez in de deal te betrekken, maar dat lukte niet. (France Football)
/
Seydou Doumbia heeft zich dinsdag nadrukkelijker in de etalage gezet. De aanvaller maakte in de Champions League-thuiswedstrijd tegen Manchester City het verschil en hielp CSKA Moskou aan een punt. De 26-jarige Ivoriaan staat nu in de belangstelling van onder meer Newcastle United. The Magpies weten dat Doumbia nog maar een contract voor anderhalf jaar heeft in Rusland. (Diverse Engelse media)
/
Fabio Quagliarella stapte in de zomer van Juventus over naar stadsgenoot Torino, maar had ook voor Napoli kunnen kiezen. De nu 31-jarige aanvaller stond eerder al eerder onder contract in Stadio San Paolo: “Ik hoopte dat ik terug kon keren en hoorde naderhand ook dat die mogelijkheid er was. Ik wilde Napoli nooit verlaten en zal altijd van die club blijven houden. Ik wilde maar naar twee clubs: Napoli of Torino”, zegt hij. (Tiki Taka)
Luis Suárez had beter naar Paris Saint-Germain kunnen gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zodat Suarez dan in de schaduw kan gaan spelen van Ibra? Daar is Suarez te goed voor

23 oktober 2014 om 19:48

Gelukkig sta je bij Barca bij niemand in de schaduw.

24 oktober 2014 om 14:23

Nu spelen Messi en Neymar in de schaduw van Suarez die twee spelen volgend jaar bij Liverpool

Zal liverpool nu erg veel spijt van hebben.

23 oktober 2014 om 15:15

Nee, want als Suarez niet wil houdt het op voor Liverpool.

23 oktober 2014 om 15:33

Ni hebben ze balotelli hadden ze beter cavani kinnen nemen. Weetje wat pas
Goeie zet was geweest Zlatan halen. Falcao huren. Dat was prima zet geweest maarja liverpool en bijv ook Spurs altijd slechte aankopen. Op suarez na dan..

23 oktober 2014 om 15:49

Wat liverpool die zlatan die koopt? Geintje zeker..

23 oktober 2014 om 15:50

Ja want Suarez is ook de enige goede aankoop ooit van Liverpool..

23 oktober 2014 om 16:08

@ibrahimovic

Man man man, sorry maar je hebt echt een Fifa 2015 bril op zeker? Suarez was onhoudbaar, topspits onhaalbaar en nu een last-minute foute beslissing gemaakt als hij voor de winterstop nog niets heeft laten zien (je moet een speler minimaal een half seizoen de tijd gunnen om op gang te komen voordat je hem als miskoop kan bestempelen).

Henderson liet in zijn eerste seizoen ook niet veel zien, moet je nou eens kijken, word future captain van Liverpool genoemd.

Altijd Slechte aankopen zoals Spurs? Kortzichtige statement als je het mij vraagt en daar ga ik nog niet eens verder op in.

23 oktober 2014 om 16:16

Zlatan halen, het enige wat je doet is het probleem een half seizoen/seizoen uitstellen, die man is straks iets te oud om in het voetbal van liverpool te passen. Gisteren telkens de lange bal, dat kan hij denk ik geen seizoen meer volhouden.

Doumbia zal een uitstekende spits zijn voor in de Bpl, denk dat hij het zou maken bij the Magpies

Ben blij dat suarez niet naar PSG is gegaan. Daar staat hij in de schaduw van zlatan en dat is zonde van zo een goede speler. Suarez is te goed om in de schaduw van zlatan te staan. Nu staat hij in de schaduw van messi maar dat staat iedereen. Dat is en blijft ongelooflijk hoe goed hij kan voetballen. Op dit moment komt daar niemand in de beurt. Hooguit ronaldo maar die vind ik toch ook minder. Barca is een prima club voor suarez en ik hoop dat het een succes wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren