Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG aast op stoppers van Chelsea en Tottenham

Laatste update:
/
Juventus ziet in Adrien Rabiot de meest haalbare vervanger voor Miralem Pjanic. Sergej Milinkovic-Savic en Paul Pogba zijn eveneens in beeld, maar moeten veel meer kosten dan de middenvelder van Paris Saint-Germain. (Tuttosport)
/
Internazionale heeft een alternatief voor Arturo Vidal op het oog. Als het niet lukt om de Chileen los te weken bij Bayern München, moet Héctor Herrera opgepikt worden bij FC Porto. (La Gazzetta dello Sport)
/
Paris Saint-Germain kijkt rond in Londen voor een nieuwe centrale verdediger. Jan Vertonghen van Tottenham Hotspur en Antonio Rüdiger van Chelsea zijn in beeld om de defensie te komen versterken. (Le Parisien)
/
Edinson Cavani lijkt onhaalbaar voor Napoli. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft met Rodrigo en André Silva, van respectievelijk Valencia en AC Milan, wel twee alternatieven in gedachten. (Corriere dello Sport)
/
Julian Weigl staat mogelijk voor een overstap naar Frankrijk. De middenvelder heeft naar verluidt toestemming gekregen van Borussia Dortmund om met Paris Saint-Germain te praten. (L’Équipe)
/
Borussia Dortmund heeft André Schürrle aangeboden bij Everton en Crystal Palace. Fulham en Lazio zijn daarnaast eveneens geïnteresseerd in de Duitse aanvaller. (Daily Mail)
Denk jij dat Jan Vertonghen en Antonio Rüdiger haalbaar zijn voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Poll ook echt.. (Vertonghen en Rudiger haalbaar voor CHELSEA!?) Je kan mij niet vertellen dat VZ dit niet expres doet om een reactie uit te lokken.. Ik ga er ook verder geen woorden aan vuil maken diep en diep triest.

23 juli 2018 om 15:42

-1 punt u reactie voegt niks toe en daarom is die verwijderd. Dat krijg je straks samen met mij in je inbox maat😂😂😂

23 juli 2018 om 16:09

Ik kreeg met mn oude acc zelf een ban wtf vz wrm

23 juli 2018 om 16:04

Haha ze mogen David luiz wel weer ophalen lol.

Ik wil sergej wel bij Juve zien, maar die zal wel een flink prijskaartje hebben. Iemand enig idee wat hij mag kosten?

23 juli 2018 om 15:41

Ik denk 120 miljoen. En dan minimaal.

Rudiger is niet haalbaar voor Chelsea want ze hebben hem al 😓

Zou wel aardig zijn voor Vertonghen. Dan zou hij hebben gewoond in Amsterdam, Londen en Parijs. Het kan slechter.

Misschien moeten ze een jonger cv halen vertonghen is 30 en Rudiger is volgens mij niet zo oud. Dus Rudiger kan misschien De Ligt

Mag hopen dat Pjanic gewoon bij Juve blijft. Rabiot is natuurlijk ook goed, maar zeker niet beter dan Pjanic. Denk dat die zelf ook gewoon wil blijven. Vooral nu Ronaldo is gekomen maken we nog meer kans op de Champions League titel.

Toevallig een inter fan die mij kan vertellen waarom inter nog een relatief verdedigende middenvelder wil? Met naingolan, gagliardini , vecino en borja heb je al 4 spelers die op cm spelen. Ik zou eerder zeggen dat ze nog een rechtsbuiten moeren halen.

Als andre silva naar napoli gaat zal je zien dat hij daar slaagt. Heeft Milan al zovaak meegemaakt.

Doe Jan maar Amsterdam. Want dat is mooier dan Parijs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren