Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Premier League-voetbal lonkt voor Wout Weghorst

Laatste update:
/
Granit Xhaka, voormalig aanvoerder van Arsenal, lijkt voor een winterse transfer te staan. Newcastle United is klaar om in januari toe te slaan en de middenvelder te strikken. (The Times)
/
Niet alleen Juventus denkt aan de komst van James Rodriguez. Ook Manchester United, Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers azen op de middenvelder van Real Madrid. (El Desmarque)
/
Wout Weghorst verkast wellicht naar de Premier League. Het geïnteresseerde Crystal Palace heeft scouts naar wedstrijden van VfL Wolfsburg gestuurd om de kwaliteiten van de spits beter in kaart te brengen. (Calciomercato)
/
Barcelona heeft belangstelling voor Pierre-Emerick Aubameyang. Komende transferperiode kan de Catalaanse grootmacht al aankloppen bij Arsenal in een poging de spits in te lijven. (El Chiringuito)
/
Paris Saint-Germain gaat mogelijk een deal sluiten met Juventus. De twee grootmachten hebben onlangs weer gesproken over een overstap van rechtsback Mattia De Sciglio richting Parijs. (LÉquipe)
/
Lucas Torreira gaat waarschijnlijk een nieuw contract ondertekenen bij Arsenal. De middenvelder en de club gaan volgende week om de tafel zitten om een deal te bespreken. (Daily Mirror)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niets voor Weghorst. Zit prima op zijn plek in Duitsland, dus zou dan eerder een stap omhoog in de Bundesliga verwachten. Ben overigens benieuwd of Koeman Weghorst oproept als Depay te geblesseerd is. Hij heeft aangegeven in Weghorst een beter Plan A te zien dan De Jong. Als Koeman nu dus voor Boadu gaat bijvoorbeeld, kan Weghorst beter stoppen bij Oranje, want dan komt hij nooit meer aan de bak.

8 november 2019 om 10:13

Het is toch van de zotte dat zelfs Boadu nu genoemd wordt in plaats van Weghorst. Die doet het ontzettend goed bij Wolfsburg. Volgens mij ook zien ze hem in Duitsland als een van de betere spitsen in de competitie. Denk ook dat CP niets voor hem is. Prima op z'n plek daar, er zouden toch andere mooie clubs voor hem moeten zijn bijvoorbeeld in Italië.

8 november 2019 om 10:25

Boadu is in aanleg gewoon completer dan Weghorst. Dat neemt niet weg dat Weghorst het bij Wolfsburg uitstekend doet. Als persoon lijkt hij me verder best een Einzelgänger. Betwijfel of hij bij Oranje lekker in de groep zal liggen. Dat is voor bankspelers ook een niet te onderschatten factor. Daarnaast snap ik dat Koeman voor de pinchhitterrol eerder opteert voor een kopspecialist als Luuk de Jong.

8 november 2019 om 11:47

Je moet ook kijken naar het type voetbal dat Oranje speelt. Wil je hetzelfde type voetbal blijven spelen dan moet je Weghorst niet in de spits zetten. Dan moet je Boadu in de spits zetten of bijvoorbeeld met Babel en Promes gaan schuiven en dan Dilrosun aan de buitenkant. Met Weghorst en De Jong ga je een ander type voetbal spelen. Het is dus net waar je voor kiest als bondscoach.

8 november 2019 om 10:14

Liverpool is de perfecte club voor Weghorst. Op YouTube gaf Tifo Football laatst nog uitleg hierover. (Video over Sensible transfers Liverpool).

8 november 2019 om 11:08

Haha sorry hoor ik ben een groot fan van Weghorst maar Liverpool is wel een heel hoog niveau. Dat gaat Wout nooit aan kunnen. Ik ga met interessse het filmpje bekijken. Als het me mening veranderd kom ik bij je terug.

8 november 2019 om 12:24

Oke, ik kom bij je terug. Niet omdat het me mening heeft veranderd. Ze hebben er wat statistieken bij gehaald maar die gaan toch lang niet diep genoeg? Tegen welke clubs heeft hij die stats gehaald? Geven die clubs net zo veel pressing als clubs in de Premier League? Dat denk ik niet. Ze zeggen dat hij in de luchtduels sterk is, maar echt goed koppen kan hij gewoon niet. Dan kun je wel een luchtduel winnen, maar dat zegt niks.

8 november 2019 om 12:27

Koppen kun je leren. Daar heb je geen aanleg of dergelijke voor nodig. Hoe vaker je traint op koppen, hoe beter je het kan. Bundesliga en BPL verschilt verder niet veel van niveau.

8 november 2019 om 12:38

Misschien niet qua niveau, maar ik denk qua wijze van spelen. Daarnaast kun je inderdaad trainen op koppen, maar als Liverpool een speler haalt moet hij er direct staan. Zeker als hij 28 is. Jonge talenten mogen leren.

Stel je voor: Xhaka weg, Toreira tekent bij en na dit weekend is Emery weg... Zou wat zijn!

Schitterend voor Wout, al denk ik dat hij in Duitsland helemaal op z’n plek is. Was laatst ook aanvoerder. Schijtirritant om tegen te voetbal, zoals vorig weekend tegen Dortmund. Maar een geweldige strijder met uitmuntende werklust.

8 november 2019 om 11:48

Inderdaad, Wout is prima op zijn plek in Duitsland! Bij zo'n club als Crystal Palace moet je helemaal niet komen. Dat hele rechterrijtje in Engeland is zo onvoorspelbaar als de pest, dat moet je niet willen.

Xhaka strik erom en weg ermee. Goed dat Lucas Torreira een nieuw contract gaat ondertekenen, ik hoop dat de opvolger van Emery hem goed gaat gebruiken. Ik hoop dat Arsenal dit seizoen nog CL kan halen anders zal Aubameyang wel vertrekken ben ik bang.

Tifo Football, op YouTube, gaf laatst aan dat Liverpool de perfecte club voor Weghorst is. Dit leggen ze uit in video "Sensible transfers Liverpool". Weghorst moet dus naar Liverpool gaan. Daar past hij perfect.

8 november 2019 om 10:15

Haha Weghorst is de laatste seizoenen lekker bezig. Maar Liverpool is denk ik nog 4 stappen te hoog.

Mocht Weghorst naar de premier league willen, is crystal palace wel een goede club voor hem. Stabiele middenmoter met backs die veel opkomen en voorzetten kunnen geven, bewegelijke en snelle vleugel spelers om de spits heen. Lijkt me niet heel verkeerd. Echter zit hij in de bundesliga wel goed op zijn plek

Pierre-Emerick Aubameyang is toch een ontzettend grote Real fan? Heeft zelfs zijn vader/opa volgens mij ooit beloofd dat ie daar zou gaan spelen. Hoeft niks tegen te houden, maar zal dan niet makkelijk worden voor hem.

Lekker in Duitsland blijven Wout!hij zit nu bij een stabiele subtopper (zo nu en dan een uitschieter omhoog), kan daar lekker op de helft van de tegenstander spelen. Mooie club Crystal Palace maar is toch vaker een degradatiekandidaat dan een middenmoter, daar gaat hij voornamelijk counter en vechtvoetbal moeten spelen.

Dat vind ik geen stap omhoog eerlijk gezegd. Dan zal ik lekker bij Wolfe blijven.

Sportief gezien lijkt mij de overstap van Wout Weghorst naar Crystal Palace geen vooruitgang. Maar als die club zijn salaris een stuk opschroeft zou ik het weer wel helemaal begrijpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren