Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Peperdure Barça-aankoop voelt zich niet geaccepteerd

Laatste update:
/
Gennaro Gattuso kende een moeizame start bij AC Milan, maar lijkt de boel inmiddels aardig op de rails te hebben. I Rossoneri willen dan ook het tot 2019 doorlopende contract van de trainer met minstens een jaar verlengen. (Calciomercato)
/
Dit betekent ook dat Antonio Conte er een optie minder bij heeft. De geplaagde trainer van Chelsea stond in belangstelling van AC Milan, maar kan i Rossoneri van het lijstje afstrepen als hij uit Londen vertrekt. (London Evening Standard)
/
Ousmane Dembélé voelt zich naar verluidt niet geaccepteerd door Lionel Messi en Luis Suárez. De twee zwaargewichten in de kleedkamer van Barcelona gaan meer om met nieuwkomer Philippe Coutinho, die beter in het spel van de Catalanen zou passen dan de aanwinst van 105 miljoen. (Diario Gol)
/
Changchun Yatai is niet de enige Chinese geïnteresseerde in Jonathan Viera. Beijing Guoan heeft zich naar verluidt inmiddels met een bod van 22 miljoen euro bij Las Palmas gemeld. (La Provincia)
/
Riyad Mahrez heeft na zijn terugkeer op het trainingsveld gesproken met de spelersgroep van Leicester City. Beide partijen willen het gedrag van de Algerijn na zijn afgeketste transfer naar Manchester City vergeten. (Leicester Mercury)
/
Rick Karsdorp verwacht binnen twee weken met de rest van de selectie van AS Roma op het trainingsveld te staan. De rechtsback raakte eind oktober zwaar geblesseerd aan zijn knie en nadert het einde van zijn hersteltraject. (Leggo)
Vind jij dat Ousmane Dembélé een goede aankoop is geweest voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Dembele of compleet floppen of hij wordt een van de beste spelers in de komende jaren. Hij heeft zoveel talent maar echt de mentaliteit van een klein kind met dreigen wanneer iets niet naar zijn zin gaat. Dit bericht lijkt me onwaar overigens.

12 februari 2018 om 15:13

Mens heeft 105 miljoen euro gekost variabelen, natuurlijk gaan ze wel wat over hem schrijven als hij niet goed speelt....

Jongen heeft maar 240 minuten gemaakt dit seizoen en word al compleet afgeschreven door iedereen. Dat is toch niet normaal?

12 februari 2018 om 15:20

Nee zeker niet, geef zo een vent minimaal 2 jaar. Als een André Gomes/Arda Turan dat al krijgt, moet Dembele dat vast ook. (Wellicht een beetje een drogreden maar je begrijpt het wel).

12 februari 2018 om 15:29

Njah ik vind een klein kind mentaliteit een beetje zwaar. Hij heeft duidelijk aangegeven dat Barca zijn droomclub was toen hij bij BVB terecht kwam. Vervolgens klopt zijn droomclub aan bij hem maar wilt BVB hem niet gaan. Ik vind dat hij vrij duidelijk vanaf dag 1 is geweest en je kan het hem niet al te kwalijk nemen mbt hoe hij weg is gegaan.

12 februari 2018 om 16:19

Zelfde gebeurde van Lille naar Dortmund.

12 februari 2018 om 16:33

Nou Dortmund was bereid om hem te verkopen. Het bod van Barca was te laag en werd afgewezen waardoor meneertje gelijk ging staken.

12 februari 2018 om 17:11

Ik denk dat je Rennes bedoeld maar dat was een issue dat van beide kanten niet correct was. Rennes heeft Dembele toen in de jeugd onder druk gezet om bepaalde zaken te doen die zeker niet correct zijn. Zoals hem onder druk zetten om zijn contract te verlengen zodat hij niet voor kleingeld naar een andere club zou gaan.

Dembele is vervolgens voor het dubbele van zijn afkoop clausule verkocht (8 mil was clausule en BVB heeft 15mil betaald) en Rennes heeft nog eens 25mil overgehouden aan de transfer naar Barca.

Het was eerder Rennes die er alles aan deed om een maximale winst aan Dembele over te houden. Als je club je zo behandeld (als een product) zou jij zelf dan nog respect voor je club hebben? Ik zou er dan ook alles aan doen om een vertrek te forceren hoor.

Hem gelijk met een kleine kind mentaliteit bestempelen zonder alle informatie te weten vind ik niet correct.

12 februari 2018 om 15:35

Ik denk dat hij gaat floppen.
Heeft net 1,5 seizoen goed gespeeld en kan verkassen naar barca.
Heeft dus nog weinig laten zien voor iemand met zoveel “ talent “.
Ben zelf echt geen fan van deze jongen, maar hoop toch zeker voor hem dat hij het gaat maken.
Maar normaals ik heb er weinig hoop op dat hij gaat slagen bij barca !

Mensen hebben mij gisteren aangevallen omdat ik dat zei.
Ik volg Barcelona al vanaf mijn 11de.
Ik weet precies wanneer iets niet goed zit.
Al voor zijn blussere. Mensen die Barcelona volgen weten en kunnen meteen zien wanneer iets niet goed gaat.

MESSI speelt er nu al zijn hele leven bij Barca en heeft met alle stereen gewerkt.
Messi is juist heel bescheiden...zelfs Neymar met zo een status ging juist samen werken met Suarez en Messi.

Mensen roepen dat Dembele geblesseerd is. Maar daar heb ik het helemaal niet over...mensen.
Ik heb het over dat hij niet samen met die twee werkt en alleen maar aan zich zelf denkt en wil bewijzen. Veel bal verlies. Veel dribbels...veel ballen inleveren...zelfs proberen 2 verdedigers proberen dribbelen terwijl Messi alleen stond. Die man begrijpt niet als ke 0-0 staat dat je eerst in het belang van het team moet denken en niet lopen rotzooien...

12 februari 2018 om 15:51

En hoe oud ben je dan? 14? Ik volg Barça sinds 1998 , wat jij zegt is onzin. Laat dat net het sterke punt zijn van Dembélé , de individuele actie en zijn mogelijkheid om van niets een kans te maken. Die jongen heeft 243 minuten gespeeld en jij brand hem al af. Leuke supporter ben jij!

Alle spelers met iets speciaals hebben dit, lef en durf om constant te gaan. Je zal zien, hij zal je nog flink verrassen.

12 februari 2018 om 16:20

Nee ik ben 14.5 jaar oud nou goed.
Hoe oud was jij op 1998 vraag ik me echt af.
Dus jij als een Barca supporter vindt het juist dat hij voor zijn kansen moet gaan en niet afspelen.
Dus het boeit jou niet dat Barca verliest of gelijk speelt omdat Dembele niet afspeelt en niet in het belang van het team speelt.
Lekker fan ben je dan.

Sorry maar ik heb liever dat Barca met 1-0 wint door een assisit van Dembele dan 0-0 spelen met dribbels van hem en vervolgens de bal verliezen in 88ste min terwijl Messi helemaal alleen stond.

Denk je dat Messi en Suarez niet willen willen met een goals van Dembele? Zij branden hem af omdat hij niet smen speelt alleen maar voor zijn successen gaat. Als je beweert dat jij een Barca fan bent dan weet jij heel goed wat er is gebeurt tussen hem en Suarez in een wedstrijd.

12 februari 2018 om 16:38

Oké, wacht heel even. Jij zegt dat je Barça al volgt sinds '98? Yeah right gaat erg makkelijk als je geboren bent in 1999, je laat je zelf wel heel snel door de mand vallen slimmerik.

12 februari 2018 om 16:44

Onzin, ik denk dat ze allebei juist nog heel veel gaan mogen beleven van Ousmane. Messi irriteert zich helemaal niet aan hem, Suarez idem dito. Laat het nou net zijn dat Ousmane in zijn 1ste wedstrijd al een assist gaf aan Suarez..... Laat het nou net zijn dat hij vorig jaar 20 assists heeft gegeven in de Bundesliga. Dus dat het een ego'tje is en dat hij alleen speelt, dat is al niet waar.

Ik ben fan van aanvallend en mooi voetbal , dat is waarom ik Barça-fan ben geworden. Ousmane zal meer punten binnenharken dan punten verliezen voor Barça, laat dat zeker zijn.

12 februari 2018 om 16:49

@forza

Sorry maar ik moet Adil hier toch echt gelijk in geven.

Dembele weigert soms af te geven nadat hij 5 man gepasseerd is. Nogmaals, hij heeft een prachtige dribbel in huis, maar weigert om zich heen te kijken en af te leggen aan spelers die er beter voor staan.

Zelfs Neymar deed dit en doet dit nog steeds bij Psg.

Het is een teamsport, klaar. Hoe speciaal je ook bent, je bent niet specialer dan Messi. En zelfs hij geeft de helft van zn kansen af.

12 februari 2018 om 16:53

Ach iedereen weigert soms te passen, dat doen Suarez en Messi ook. Ik denk dat we dembele wat meer tijd moeten geven om zich te bewijzen.

12 februari 2018 om 16:34

@adil

precies, het is me opgevallen dat Dembele een geweldige dribbel in huis heeft, maar alles in z'n eentje wil oplossen en geen oog heeft voor wat er om hem heen gebeurt. En laat nu net dit het punt zijn waar Messi en Suarez zich aan irriteren. Zij beseffen dat het samen moet gebeuren.

Dembele ziet dit helaas nog niet in en wil heel graag de ster zijn.

12 februari 2018 om 17:09

@LeMessias,

Gelukkig zijn er mensen die mij begrijpen. Ik volg Barcelona al heel lang en zulke gasten irriteren me ecbt maatloos.

Dembele past niet en heeft geen oog voor zijn spelers. Ik heb telkens opgelet en de commentator zei dat ook. Als hii zo iets zou doen bij een stand van 5-0 vind ik absoluut niet erg. Ik steun hem juist.
Maar als je 0-0 staat en je probeert te dribbelen en Messi staat alleen dan ben je in mijn optiek egoïstisch.

Vorige keer kon hij erg makkelijk afleggen op Suarez die heel vrij stond en toch hielp hij die kans omzeep. Wat krijg je dan? Een geïrriteerde Suarez die bij volgende kans voor onmogelijke ging terwijl Dembele ook vrij stond en terecht ook.

Wie had ooit gedacht dat Neymar, Suarez en Messi door het vuur zouden gaan. En toch deden ze alles voor elkaar.

Deze snotneus denkt dat hij er al is.
Hij heeft nog een lange weg te gaan. Ik hoop dat er iemand opstaat en hem op zijn plek zet.
Als hij met Messi gaat werken dan maakt Messi van hem een top speler...zo ald Ronaldinho met Messi deed.

Ik vind dembele ook flink overschat. En dat Voor 105 mil. Bij dortmund was hij goede speler maar niet goed genoeg voor barca, en zn redement is om te huilen. Maar daar heeft barca ook handje van; veel te duur inkopen

12 februari 2018 om 15:50

Probleem can Dembele is dat hij na zijn prijskaartje denkt even goed als Messi en Suarez.
Als hij zo bescheiden was dan heeft Messi hem echt wel geholpen. Kijk naar Neymar en Suarez. Zelfs als die twee niet hebben gescoord geeft Messi een strafschop weg aan die twee of laat zr scoren.

Dembele moet echt snel op zijn plek gezet worden en niet van die egoïstische taferelen krijgen.

en iedereen gelooft wat daar staat pfffffffffff als je Messi en Suarez elke week ziet en Coutinho komt erbij dan ken je je plek wel hoor. beetje onzin artikel na zijn slechte optreden

Ik neem aan dat indien dit bericht (deels) waar is het voornamelijk door de taalbarriere komt. Dembele zal op wat standaardwoorden na nauwelijks Spaans spreken, terwijl Coutinho eerder al een halfjaar in Spanje heeft gespeeld. Daarnaast kunnen mensen die Portugees spreken Spaanstaligen meestal prima begrijpen, waardoor Coutinho zich dus ook makkelijker in de groep zal kunnen mengen dan Dembele.

12 februari 2018 om 16:01

Daarnaast kennen Suarez en Coutinho elkaar van Liverpool, dus kom je al sneller binnen in zo'n groep. Niks aan de hand mensen, doorlopen.

Dembele is een miskoop, totaal overschat! Bakt er werkelijk waar geen ene pepernoot van, pff!

12 februari 2018 om 17:19

Lekker makkelijk, hij heeft er meer naast gestaan met een blessure dan gespeeld. Geef zo'n jongen de tijd. Zlatan was bij jullie ook niet direct een succes toch en die heeft best een redelijke carriere gehad of zie ik dat verkeerd

ik zie de mensen zonder verstand van voetbal over paar maanden weer komen zeggen dat ze wisten dat hij zou slagen bij barca. wat een grap. die jongen gaat het gewoon maken daar. jullie geven hem niet eens de tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren