Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Oranje-international in beeld om Milik op te volgen

Laatste update:
/
Juventus heeft een bod van tien miljoen euro van Newcastle United afgeslagen. De Premier League-club hoopte de op huurbasis voor Sassuolo spelende rechtsback Pol Lirola vast te leggen. (Calciomercato)
/
Manchester United dreigt Dean Henderson kwijt te raken. De doelman, die wordt uitgeleend aan Shrewsbury Town, is in beeld bij Chelsea, Arsenal, Benfica, AS Roma en Olympiacos. (Daily Mail)
/
Napoli denkt aan een Oranje-international als vervanger van Arek Milik. De Pool mag vertrekken als i Partenopei erin slagen om Bas Dost op te halen bij Sporting Portugal. (Tuttomercatoweb)
/
Southampton zal met een hoger bod dan twintig miljoen euro bij AS Monaco aan moeten kloppen. The Saints hebben dat bedrag over voor Guido Carrillo, maar de regerend Frans landskampioen wil meer geld zien. (Sky Sports)
/
Jagos Vukovic strijkt mogelijk neer in de Serie A. Hellas Verona voert op dit moment gesprekken met Olympiacos om de voormalige PSV’er op huurbasis over te nemen. (Sky Italia)
/
De vervanger van Pierre-Emerick Aubameyang komt wellicht uit de Serie A. Duvan Zapata van Sampdoria is een van de belangrijkste kandidaten om de Gabonees op te volgen bij Borussia Dortmund. (Sky Italia)
Zou jij Napoli een goede club vinden voor Bas Dost?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bewijs van hoe goed onze Bas bezig in Portugal. Gewoon een uitstekende spits voor t spel dat Sporting speelt. Ecbter denk ik dat hij dan beter bij Sporting kan blijven. Zijn super tevreden en hij floreert..

20 januari 2018 om 16:20

Tuttomercatoweb - iedere dag 100 geruchten waarvan er in totaal 1 uitkomt.

Gwn bij sporting blijven bassie. Je hoeft nergens naar toe om jezelf opnieuw te bewijzen. De fans daar houden van houden van hem

Als ik Dost was, dan zou ik gewoon bij Sporting Portugal blijven.

Speelt en scoort daar veel, speelt op een vrij goed niveau, strijdt elk jaar mee om de bovenste plekken in Portugal, speelt elk jaar Europees, speelt bij een mooie club, speelt in een land waar het weer over het algemeen goed is, wordt bij Sporting enorm gewaardeerd en als een held gezien en volgens mij verdiend hij daar ook wel een lekker salaris, want volgens mij verdiend Dost daar rond de 2 miljoen netto per jaar.

Ook is Dost pas 28-jaar, dus zal hij nog wel wat mooie jaartjes bij Sporting voor de boeg hebben. Hij moet gewoon uitgroeien tot een soort Liedson, die destijds 8 jaar bij Sporting speelde, veel goals maakte en een publiekslieveling was, al liep de reputatie van Liedson later beschadiging op, omdat hij daarna in 2013 naar aartsrivaal FC Porto vertrok, maar Dost kan zijn prestaties bij Sporting zeker evenaren en in mijn ogen zelfs verbeteren, dan groeit hij zeker tot een absolute held uit bij Sporting.

20 januari 2018 om 18:00

Helemaal mee eens. Bij elke overstap heeft hij een groot risico om er sportief op achteruit te gaan, door op de bank te komen. Als hij tevreden is met zijn salaris: lekker in Portugal blijven

Dost, mag als het aan ons ligt elk jaar in een nieuw land aan de slag. Is toch een mooi inkomsten bron voor FC Emmen. 👍🏻👍🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren