Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger Llorente bij Juventus kost 25 miljoen euro

Laatste update:
/
MBaye Niang zit opnieuw in een uitzichtloze situatie bij AC Milan. De spits kwam dit seizoen pas vijftien minuten in actie en lijkt dus niet te hoeven rekenen op het vertrouwen van coach Filippo Inzaghi. De zaakwaarnemer van de jonge Fransman is inmiddels naar de clubleiding gestapt om opheldering te vragen. De kans dat Niang in januari vertrekt uit San Siro lijkt desondanks zeer groot. (Corriere dello Sport)
/
Mattia Destro verklaarde al eens dat hij AS Roma komende zomer gaat verlaten als hij niet meer speelminuten krijgt en de recente interesse van Arsenal doet hem dan ook deugd. De aanvaller ziet zijn opties plots toenemen. 'Die geruchten over Arsenal zijn goed, ik ben er blij mee", geeft hij ruiterlijk toe. "Het is namelijk een bewijs dat ik mijn werk goed doe." Destro scoort dit seizoen iedere 127 minuten een goal in de Serie A. (Tuttosport)
/
Fernando Llorente lonkt naar een vertrek uit Turijn en Juventus speelt daar alvast op in. De Italiaanse landskampioen heeft contact gezocht met Manchester City en wilde weten hoeveel Edin Dzeko moet kosten. de Bosnische spits is een gewaardeerde kracht op de Eastlands, maar is lang niet altijd verzekerd van speeltijd. Naar verluidt verlangt City 25 miljoen euro voor de goalgetter. (Mediaset)
/
Arsenal verlegt de aandacht weer naar Lars Bender. De middenvelder van Bayer Leverkusen was in 2013 ook al serieus in beeld bij de Londenaren, maar zijn club hield de boot toen af. The Gunners gingen vervolgens voor Sami Khedira, maar het lijkt erop dat Real Madrid de controleur niet wil afstaan. Zodoende is landgenoot Bender weer nadrukkelijk in beeld. De international werd onlangs ook genoemd bij Barcelona. (Daily Express)
/
Saido Berahino ziet zijn opties met de dag groeien. De aanvaller van West Bromwich Albion staat na Arsenal, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur ook in de belangstelling van de twee Milanese grootmachten AC en Internazionale. De 21-jarige geboren Burundees werd vorige week voor het eerst opgeroepen door de Engelse bondscoach Roy Hodgson en maakt nu snel naam. (The Sun)
Edin Dzeko of Fernando Llorente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meh juventus moet gewoon met tevez als superspits spelen.
En dan 433 of 4231.
Sneijder halenals goede 10, en nog een goeie winger. Dan kunnen ze eindelijk vlammen in de CL

16 november 2014 om 21:07

Of mata ofzo.

16 november 2014 om 21:29

Mata zou een geweldige versterking zijn voor Juve denk ik, maar ik zie ze geen +40 miljoen neerleggen, en voor minder laat Utd hem vast niet gaan.

16 november 2014 om 21:23

@ Chicharito-14,

Ikzelf vind de 3-5-2 formatie wel een goede formatie voor Juventus.

In de Serie A werkt het perfect, maar misschien is het handig om in Europees verband over te schakelen naar een ander systeem, aangezien het in Europees verband niet zo geweldig verloopt als in de Serie A.

Ikzelf hoop dat Fernando Llorente gewoon bij Juventus blijft. Hij doet het over het algemeen prima bij Juventus in de minuten die hij krijgt en hij pikt ook wel eens zijn goals mee.

Juventus moet Carlos Tevez sowieso als vaste spits opstellen en dan met een spits naast hem. Dan kan er dus gerouleerd worden tussen Fernando Llorente en Álvaro Morata (doet het ook gewoon prima in de minuten die hij krijgt).

Buffon
Bonucci
Chiellini
Barzagli
Lichtsteiner
Vidal
Pirlo
Evra
Pogba
Tevez
Llorente/Mor
16 november 2014 om 23:54

Jovetic terughalen naar de serie A... Zou voor juve een dodelijk duo zijn met Tevez

Dzeko zou zeker goed bij Juventus passen, en als de geruchten van 25 miljoen kloppen zal dat niet iets zijn om lang over na te denken.

een hereniging van Teven en Dzeko zou leuk zijn.

16 november 2014 om 21:14

Hoop al jaren dat Dzeko komt

Als Dzeko 25 miljoen euro kost is dat absoluut een koopje. Moet Juventus gelijk doen want past daar heel goed. Uitstekende spits. Alleen geloof ik er verder niks van.

Ik denk dat Juventus genoeg opties heeft om Llorente eventueel te vervangen. Ik denk sowieso niet dat Llorente vertrekt, maar als dat gebeurd hebben we nog altijd Morata, Tevez en kunnen we Zaza terug halen.

Ik was overigens erg te spreken over de formatie die tegen Parma werd gebruikt. De twee spelers achter de spits veranderde telkens van looplijnen en zo maak je de tegenstander dol, van mij mag het ook in de Champions League gehanteerd worden.

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Asamoah
Vidal
Pirlo
Pogba
Marchisio
Tevez
Llorente/Mor

Dzeko gaat niet komen. Drie jaar geleden was er al een jacht op hem geopend, maar uiteindelijk is hij nooit gekomen en trok hij naar City. Toen was de noodzaak er, nu niet meer, ook niet per se als Llorente vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren