Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ook Barcelona gaat voor 'man van 50 miljoen euro'

Laatste update:
/
Emmanuel Petit stond in 2001 in de belangstelling van Manchester United, maar ruilde Barcelona uiteindelijk in voor Chelsea. “Ik koos voor de levensstandaard en niet voor het voetbal. Ik maakte een verkeerde keuze, maar mijn vrouw wilde niet naar Manchester. Ik heb later veel spijt gehad van die keuze, had mijn eigen beslissing moeten nemen”, aldus de 44-jarige voormalige verdedigende middenvelder. (Football365)
/
Everton meldt zich in januari mogelijk in de Serie A. Manager Roberto Martínez is gecharmeerd geraakt van Riccardo Saponara, een aanvallende middenvelder van Empoli, en Napoli-linksbuiten Dries Mertens. De 23-jarige Saponara speelde slechts acht wedstrijden voor AC Milan, maar bij Empoli gaat het een stuk beter met de Italiaans international. Afgelopen zomer probeerde Napoli hem nog te contracteren. (Daily Star)
/
Barcelona gaat de strijd aan met Arsenal en Manchester United. De topclubs hebben allemaal interesse in Aymeric Laporte, verdediger van Athletic Club. Er wordt al geruime tijd aan de mouw van de mandekker getrokken en dat weet de financiële afdeling van de club uit Bilbao ook. De vraagprijs is liefst vijftig miljoen euro. Dat mag ook wel, want Laporte heeft in Baskenland een contract tot medio 2019. (AS)
/
Dimitri Payet kan tevreden terugkijken op zijn eerste maanden bij West Ham United. De 28-jarige aanvaller werd voor zo’n vijftien miljoen euro overgenomen van Olympique Marseille en maakt indruk in zijn eerste wedstrijden van dit seizoen. “Als hij niet bezwijkt onder alle aandacht, dan kan hij het niveau van David Silva bereiken. Wat Silva nu al jaren laat zien, laat Payet al in zijn eerste duels zien”, zegt coach Slaven Bilic. (Daily Mirror)
/
De kou is uit de lucht tussen Saido Berahino en West Bromwich Albion. De 22-jarige aanvaller zei onlangs nooit meer voor de club te willen spelen zolang Jeremy Peace de voorzitter van the Baggies is, maar blijft gewoon op The Hawthorns spelen. “Er is een vergadering met de spelersgroep geweest en daar is de situatie met Saido ook uitgesproken. Iedereen weet dat hij een goede speler is”, zegt manager Tony Pulis. (BBC)
Denk jij dat Aymeric Laporte van Athletic Club naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat dit de wandelgangen bedraagt wil ik toch kwijt dat ik me op dit moment afvraag wat de waarde is van de jeugdopleiding van Barcelona. Ze hebben een fantastische lichting afgeleverd die al jaren in het eerste speelt, maar het aantrekken van spelers van buitenaf neemt weer erg toe. Dit Barca draait prima, dan zou het toch juist wat makkelijker moeten zijn om talenten in te passen?

20 september 2015 om 12:09

Het verschil met wat er op de bank zit en wat in de basis speelt is enorm groot, die mag dus wat kleiner. De talenten van eigen opleiding kan die gat ook niet verkleinen, waardoor je spelers van buitenaf haalt. Barca heeft niet altijd een gouden lichting he.

20 september 2015 om 13:03

Het klopt inderdaad dat Barcelona niet altijd een gouden lichting heeft. Het is toch wel enorm tekenend dat een Pedro weg is, is nu niet bepaald een slechte speler. Maar er moest toch nog iets beters worden gehaald. Daarnaast zijn Turan, Vidal en Douglas een leuke aanvulling. Thiago hebben ze ook te laat mee onderhandeld om hem binnenboord te houden. Ik ben alleen bang dat de absolute top alleen maar koopt om bij te blijven en dat de jeugd steeds minder kans gaat krijgen om aan boord te springen.

20 september 2015 om 15:54

Ja dat is ook zo.. 1 of 2 jeugdspelers inpassen in een super elftal kan. Maar het aantal wordt wat groot. Toen deze lichting doorkwam, was barca geen superploeg uit eigen jeugd. Toen was het ook gekocht. Om te verkomen dat ze weer een aantal mindere jaren tegemoet gaan, zal je spelers moeten halen. Pedro is zeker niet een slechte voetballer, maar is toch ook geen wereldspeler. Kopen moet als je bij wil blijven, helaas de realiteit..

20 september 2015 om 12:13

Als je nog talenten hebt die het eerste aankan natuurlijk. Kijk de spelers die zijn doorgebroken... Dit zat er aan te komen, je kan niet verwachten dat het talent door blijft breken.. ik wil hierbij niet zeggen dat ze geek talent hebbem in de jeugd maar een xavi iniesta kom je niet vaak tegen, soms moet je ook kopen om sterk te blijven. Niet alles is jeugd..

20 september 2015 om 12:20

Eusebio heeft er bij Barca B de afgelopen jaren een potje van gemaakt
(het bestuur ook door hem niet eerder te ontslaan)
door o.a. resultaat te verkiezen boven ontwikkeling,andere tactiek dan het 1e gebruiken enz.
Daardoor kunnen de jeugdspelers haast niet aansluiten bij het 1e.

Laporte is wel een zeer groot verdedigend talent die ik persoonlijk liever zie komen dan bv een Pogba

Op zo'n jonge leeftijd al één van de beste verdedigers ter wereld, het zou fantastisch zijn om hem bij Barcelona te zien. Met Piqué, Mascherano, Laporte, Vermaelen en Bartra heb je vijf uitstekende centrale verdedigers. Het lijkt me logisch dat Jéremy Mathieu degene is die dan plaats moet maken voor Laporte.

Naast Laporte is er meer nodig; een middenvelder en een aanvaller zijn absoluut nodig. Komende zomer lijkt Paul Pogba naar de club te komen en zal er in de komende maanden gezocht worden naar een aanvaller. Tot dan toe hebben Sandro en Munir de kans om zich te bewijzen.

20 september 2015 om 12:15

Ik denk niet dat sandro en mounir er ook gelijk zullen staan, zijn goeie spelers. Maar het probleem is natuurlijk dat het verwachtings patroon om te vlammen heel hoog is. Die twee hebben gewoom tijd nodig. Pogba uiteraard goeie aankoop maar wie aat er dan rotten op de bank? Vanaf januari hebben ze arda er ook bij, en voor de flank vidal...

20 september 2015 om 12:43

Als nieuwe aanvaller zou ik graag Aubemayang van Dortmund bij Barcelona willen zien. Dat is een speler die op beide flanken kan spelen en met zijn scorend vermogen eventueel ook in de spits. Lijkt mij een ideale vervanger voor Pedro.

20 september 2015 om 14:14

Op welke plek gaat Pogba dan spelen?

Hele goeie verdediger die Aymaric zou goed passen bij club als Barca of ManU. Vind San Jose misschien ook wel wat voor de verdeging van Barca?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren