Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ontevreden Real-ster vertrekt mogelijk naar Italië

Laatste update:
/
Arda Turan speelt ook volgend seizoen voor Barcelona. De middenvelder annex aanvaller moet zich doorgaans tevredenstellen met een invalbeurt en zou een geweldige aanbieding hebben ontvangen uit de Chinese Super League. Ook Chelsea schijnt interesse te hebben in de aanvoerder van de nationale ploeg van Turkije, maar Arda wil niet weg. De 29-jarige Arda kwam dit seizoen tot 22 wedstrijden. (Marca)
/
Benfica is niet van plan om Renato Sanches zomaar te laten gaan. De club uit Lissabon wil dat Manchester United de gelimiteerde transfersom van tachtig miljoen euro op tafel legt, maar de Engelsen willen voorlopig niet verder gaan dan veertig miljoen plus veertig miljoen aan eventuele bonussen. Beide clubs hopen nog voor het EK in Frankrijk een akkoord te bereiken. (Diverse Portugese media)
/
James Rodríguez komt wellicht in de Serie A terecht. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft tijdens de onderhandelingen over André Gomes namelijk ook met Giuseppe Marotta en Fabio Paratici gesproken over de aanvallende middenvelder van Real Madrid. Paris Saint-Germain en Bayern München hebben eveneens interesse in de Colombiaan, die voor 45 tot 50 miljoen euro zou mogen vertrekken. (Corriere dello Sport)
/
Frank de Boer gaf in februari toe interesse te hebben in Sebastian Driussi. “Gaat zo'n jongen het meteen brengen? Hij zal eerst moeten acclimatiseren. Echt, het blijft zo lastig”, zei de trainer over de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. De twintigjarige Driussi van River Plate lijkt dan ook niet bij Ajax terecht te komen, want na onder meer Internazionale, Palermo en Juventus zou ook Fiorentina belangstelling hebben. (Sky Italia)
/
Miljardair en supporter Klaus-Michal Kühne schiet het kwakkelende Hamburger SV maar weer eens te hulp. De rijkaard investeerde in het verleden al bakken met geld in de club en hij heeft de lening maar eens met 25 miljoen euro opgehoogd. Hamburger SV kan de lening uitermate goed gebruiken en ach, wat is nou 25 miljoen euro voor een miljardair? Kühne is met een geschat vermogen van acht miljard euro een van de rijkste Duitsers. (NDR)
Past James Rodríguez in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou zeker mooi zijn als hij daar aan de slag gaat. Met Zidane lijkt hij geen kans meer te krijgen. Een hele goede speler en die mag dan zeker ook echt wel aan zijn speelminuten komen. Dus ga maar naar de Serie A :D

Een transfer van een speler met een transfersom ver boven de 75 miljoen naar een Italiaanse club, komt niet zo geloofwaadig over.

1 mei 2016 om 19:15

Als je zou lezen dan zie je dat er staat dat hij voor 45miljoen kan vertrekken. Dat is nog steeds veel geld maar niet onbetaalbaar voor Juventus.

1 mei 2016 om 19:56

@juveforlife

Nee dat staat er niet. Uitgesloten dat Real hem voor 45 miljoen laat vertrekken. Er wordt gesuggereerd dat Real wel eventjes een verlies van tientallen miljoen pakt maar dat zal nimmer gebeuren. Zeker niet met de prtijzen vandaag de dag.

1 mei 2016 om 20:43

Real gaat hem dus nooit voor 45 miljoen verkopen als Engelse clubs minimaal al 60 betalen

1 mei 2016 om 22:31

Ik weet zeker dat Manu 90mil zou neerleggen voor James. Manu legt voor de grootste weirdo hoge bedrogen neer dus voor een echte topper zullen ze vast ook wel wat neerleggen.

1 mei 2016 om 19:16

De ouders van James hebben verteld dat Perez en Zidane het vertrouwen in hem zijn kwijtgeraakt. Zelf is hij nu zijn basisplaats kwijt geraakt en speelt Real in een 4-3-3 systeem met een verdedigende middenvelder. James past niet in dat systeem en zou weg mogen. Er wordt in de media gezegd dat hij het liefste naar Italië wil en dat zijn prijs rond de 50 miljoen euro ligt. Verder wordt er beweerd dat zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes hem heft aangeboden bij Juve terwijl Mendes in onderhandeling was met Juventus voor een andere cliënt van hem: André Gomes.

Mocht dit in grote lijnen kloppen, klinkt het al minder onwaarschijnlijk, maar het kan ook veel speculatie zijn. Dus voor nu valt er denk ik niet veel over te zeggen.

1 mei 2016 om 21:18

Van mij mag hij wel naar United komen, kan op 10 en op rechts

Ik snap niet dat James zo onderschat wordt. Kijk vorig seizoen die man was cruciaal voor het team. Dat ie nu nooit mag spelen is de reden dat ie miss zn vorm niet terug kan krijgen. James is jong en extreeeem goed. Is zijn 80mil dat ie gekost heeft zeker waard. Ik snap niet dat kroos erin wordt gezet. Casemiro James Modric lijkt mij de way to go.

1 mei 2016 om 22:36

Ze 80 mil waard? Vind ik niet. Suarez was ook 80 mil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren