Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho wil toptalent ophalen in Istanbul

Laatste update:
/
SC Heerenveen lijkt Alfred Finnbogason kwijt te raken en haalt mogelijk een andere IJslander binnen als vervanger. Scouts van de Friezen zaten maandag op de tribune bij de wedstrijd tussen Valerenga en Aalesund, om de 24-jarige Vidar Orn Kjartansson te bekijken. Hij scoorde twee keer voor de thuisploeg in de 3-0 zege en staat in totaal al op dertien doelpunten uit twaalf duels in Noorwegen. Hij speelt pas sinds januari bij Valerenga. (Fotbolti)
/
De transfer van Álvaro Morata naar Juventus is op een haar na afgerond. De details zijn ook al bekend: la Vecchia Signora betaalt 10,5 miljoen euro en Morata tekent een vijfjarig contract. Het is alleen nog steggelen over de terugkoopclausule. Real Madrid wil Morata voor een contractueel vastgesteld bedrag kunnen terugkopen na een jaar en daar wil Juve (nog) niet aan. (Tuttosport)
/
Everton is druk bezig met de komst van Bruma, die de vertrekkende Gerard Deulofeu moet opvolgen. Mogelijk gaat de vleugelaanvaller van Galatasaray echter wel naar een grotere club in Engeland, want José Mourinho schijnt hem naar Chelsea te willen halen. Mourinho was in zijn tijd bij Real Madrid al gecharmeerd van Bruma en is zijn landgenoot blijkbaar nog niet vergeten. (Daily Express)
/
Steven Caulker werd opgeleid bij Tottenham Hotspur en speelde achttien competitieduels in het eerste elftal, voordat hij naar Cardiff City vertrok. Met die ploeg degradeerde de 22-jarige verdediger uit de Premier League en hij kan nu overstappen naar de aartsrivaal van Tottenham: Arsenal heeft namelijk belangstelling. Tottenham zelf heeft echter ook weer interesse en ook Liverpool, Southampton en Swansea City denken aan Caulker. (Daily Mail)
/
Clubs die Alessio Cerci (vermoedelijk basisspeler op het WK bij Italië) willen hebben, weten wat ze moeten betalen. De aanvaller van Torino kost twintig miljoen euro. Torino is ook bereid om een ruildeal met AS Roma aan te gaan: dan moet Alessandro Florenzi worden opgenomen in de overeenkomst. In dat geval blijft er nog tien miljoen euro staan voor Roma om bij te betalen. (Tuttosport)
Bruma is goed genoeg om zich bij Chelsea bij de eerste elf te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

galatasaray doet er goed aan hem te verhuren voor 1 seizoen aan een club als everton want door de buitenlandse spelers regel komt hij aankomend seizoen weer niet veel aan spelen toe denk ik, beste voor hem!

11 juni 2014 om 00:40

Dat lijkt me ook de beste optie. Hij is jong en ik denk dat hij het meeste leert wanneer hij speelt, hij moet dan ook ergens heengaan waar hij kan spelen. Of hij aan spelen toe zou komen bij Chelsea lijkt me zeer de vraag, ik denk dat hij inderdaad bij een iets 'slechtere' club zijn heil zou moeten zoeken, een club als Everton, het huidige Milan of misschien een Marseille.

11 juni 2014 om 00:49

En dan naar n jaar wat gaan jullie dan doen met hem?

11 juni 2014 om 01:06

voor 30-40 miljoen verkopen aan een topclub

11 juni 2014 om 01:41

dan gebruikt gala hem gewoon als basisspeler, omdat hij dan na een jaar als huurling een stuk meer ervaring heeft

Caulker voor Mertesacker. Vermaelen zie ik natuurlijk eerder vertrekken, maar ik ben geen fan van slome CV's.

11 juni 2014 om 00:43

Mertesacker is inderdaad langzaam maar hij speelt wel uitstekend samen met Koscielny. Koscielny is de iets zwakkere en snellere van de 2 terwijl Mertesacker langzaam is maar wel een rots in de branding. Kos en Per vullen elkaar zo mooi aan,.vandaar dat ik het een mooie partnership vind.

11 juni 2014 om 06:59

@cruijffiaans

Koscielny is de iets zwakkere? Individueel gezien is Koscielny 50x beter dus ik weet niet waar jij je op baseert. Lengte en lompheid? Oke, Per is beter...
Maar ze vullen elkaar goed aan, dat is waar.

11 juni 2014 om 09:36

minder sterk bedoeld hij denk ik

11 juni 2014 om 01:59

Mertesacker vervangen is gewoonweg lachwekkend na dat seizoen. Mertesacker was na Ramsey onze beste speler en stond er altijd op de juiste momenten. Samen met Koscielny vormt hij een koningskoppel, Caulker kan daar voorlopig echt niet aan tippen. Echter moet ik wel zeggen dat ik hem graag zie komen wanneer Vermaelen vertrekt.

11 juni 2014 om 08:11

Onze beste verdediger weg doen? Sloom, maar hij hoeft zijn snelheid ook bijna nooit te gebruiken. Onze beste verdediging in jaren het afgelopen seizoen.

Cerci ruilen voor 10M en florenzi hij is toch meer dan 10M waard of ben ik gek?

Bruma, heerlijke speler. Het gemak waarmee hij op zijn leeftijd soms mannetjes passeert is niet normaal. Vond hem op dat toernooi met jong portugal briljant, heb helaas daarna vrij weinig van hem gehoord op wat goede invalbeurten in de CL na.

Bruma had gewoon nooit die stap moeten maken naar Istanbul, ook door blessures natuurlijk maar hij is geen centimeter opgeschoten.
Sporting had het geld nodig maar ook Porto had bijvoorbeeld interesse maar daar wilde ze niet mee praten al wilde die hetzelfde bieden.

Lekker naar Everton gaan en daar onder Martinez gaan spelen, die durft wel jonge spelers de kans te geven tenminste, onder Mourinho zal die sowieso ook gelijk verhuurd gaan worden.

11 juni 2014 om 01:01

V-watcher, weet je wel hoe hard die jongen vooruit is gegaan.. Praat aub niet als je galatasaray niet eens volgt

11 juni 2014 om 03:00

Nou als hij gala volgde dan zou hij weten dat bruma juist erg vooruit is gegaan!

11 juni 2014 om 04:05

Bruma is erg vooruit gegaan? Hij speelde geen eens altijd basis en is tevens ook al maanden geblesseerd. Hoe kan je dat "erg vooruit gegaan" noemen?

11 juni 2014 om 06:06

Waarom zou hij het daar niet kunnen maken, wat jij zegt slaat nergens op want galatasaray is een club die topspelers heeft gemaakt en er hebben daar genoeg spelers van wereldklasse gespeeld

11 juni 2014 om 07:22

Wat leert Bruma van trainingen, die jongen moet wekelijks spelen gewoon, dat had hij gedaan bij Sporting, daar had hij veel meer van geleerd.

Een Bruma leert niets tot nauwelijks iets van een Drogba ofzo op de training, heel ander soort spelers en bij Galatasaray lopen nou niet de toppers rond waardoor hij grotere stappen zet op een training dan als hij wedstrijden speelt.

Ik volg het Portugese voetbal en de mening van iedereen daar is dat hij geen fluit opgeschoten is en er alleen financieel op vooruit is gegaan maar sportief een jaar heeft gehad wat hij eigenlijk weg kan gooien.

11 juni 2014 om 08:22

Bruma stond niet eens altijd basis bij Sporting. Bij Galatasaray stond hij in grote wedstrijden gewoon altijd in de basis, in de Turkse competite was dit moeilijker door die enorm irritante buitenlandersregeling.

11 juni 2014 om 19:13

Wat praat jij voor een onzin, enige grote wedstrijd die hij heeft mogen starten is Fenerbahce dus ik weet niet waar jij jou feiten vandaan haalt maar er klopt weinig van.

Bij Sporting heeft die nadat hij in Januari van de B-ploeg werd overgehaald de laatste 6 wedstrijden in de basis mogen beginnen, alleen tegen Braga en Porto mocht hij niet beginnen maar wel invallen.

Heeft dus bijna elke wedstrijd gestart op 2 na, natuurlijk niet alles uitgespeeld want hij was 18..

Voor 30 miljoen mogen ze Bruma ophalen. Enorm groot talent. Hij heeft een aantal zeer goede wedstrijd gespeeld, ook in de Cl maar door die buitenlandersregeling moeten wij wel spelers verkopen. Eem jaartje huren aan Everton kan natuurlijk ook, wanneer hij daar uitblinkt kunnen we hem waarschijnlijk voor een enorm bedrag aan bijvoorbeeld City of Chelsea verkopen.

hahaha ik dacht weer aan de verkeerde bruma, dacht aan jeffrey bruma van psv

ken deze bruma eerlijk gezegd niet al te goed, dus ik moet 't nog maar eens zien!

bruma is typisch zo'n speler die te snel naar een grote club is gegaan. of hij had verhuurd moeten worden aan een eredivisieclub bijvoorbeeld. dan wordt zo'n speler dé grote man en krijgt hij zelfvertrouwen en dan kan je stappen maken .

Die jongen is de toekomst!
Ik hoop dat mijn clubbie hem kan blijven behouden. Is een heerlijke speler en mits vertrouwen komt ie er wel!

Hoop dat Liverpool Caulker niet haalt want een centrale verdediger vind ik ik niet nodig. Liverpool moet eerst maar eens de transfer van Moreno afronden. En daarna nog een winger en een breker Cvm halen, Want met Sakho, Skrtel, Agger, Llori en Toure(bakt er trouwens helemaal niks van) heb genoeg Cv's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren