Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho vraagt United om peperdure Fransman

Laatste update:
/
Guillermo Barros Schelotto kreeg woensdag van de UEFA te horen dat hij niet mag optreden als hoofdcoach van Palermo. De Argentijn beschikt niet over genoeg ervaring en moet eerst ergens een officieel diploma halen. Daarop besloot de club om de samenwerking na een maand alweer te beëindigen. “Dit was het beste besluit dat de club kon nemen. Dat hebben we in samenspraak gedaan”, zegt zijn zaakwaarnemer. (Sky Italia)
/
Kalidou Koulibaly is de eerste van een grote groep spelers die (via zijn zaakwaarnemer) de gesprekken heeft aangeknoopt met Napoli. De stopper komt in aanmerking voor een verbeterd contract en de voorwaarden van de overeenkomst worden de komende weken besproken. Ook Faouzi Ghoulam, Dries Mertens, Lorenzo Insigne and Gonzalo Higuaín gaan op korte termijn met hun club om de tafel. (Il Mattino)
/
Het staat volgens de Britse pers vast dat José Mourinho Louis van Gaal opvolgt bij Manchester United en de Portugees is zelfs al begonnen met het treffen van voorbereidingen. Zo wil hij de achterhoede van the Red Devils flink onder handen nemen. Topkandidaat om de laatste lijn op Old Trafford te komen versterken is Raphaël Varane, die ooit bij Real Madrid debuteerde onder the Special One. De Fransman kan voor 200 miljoen weg uit Spanje, zo staat in zijn contract. (Manchester Evening News)
/
Gary Neville werd geroemd als analyticus, maar als coach wil het in dienst van Valencia maar niet vlotten. Daar is oud-topspits Hernán Crespo haast blij mee. “De wedstrijd op de televisie bekijken is anders dan de wedstrijd als trainer langs de zijlijn bekijken. Ik ben haast blij dat hij het niet goed doet als hoofdtrainer van Valencia. Ik vond hem als analyticus veel te kritisch”, grijnst Crespo. (FOX Sports)
/
Sébastien Haller wees een aanbieding van CSKA Moskou af en ook Rubin Okotie lijkt niet naar de Russische topclub te gaan. “Er worden geen onderhandelingen gevoerd en mijn cliënt blijft ten minste tot het einde van het seizoen bij 1860 München. Het team heeft het lastig en het zou niet netjes zijn om nu te vertrekken”, aldus zaakwaarnemer Ersin Akan. De 28-jarige Oostenrijker scoorde dit seizoen zeven keer. (TASS)
Denk jij dat Real Madrid Raphaël Varane zal laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een belachelijk bedrag voor een speler die geen eens basisspeler is. Is wel een topper natuurlijk.

11 februari 2016 om 09:23

Onder Zidane heeft varane de strijd van Pepe gewonnen hij zal de komende jaren nummer 1 worden en is op zo een jonge leeftijd minstens zo goed als Pepe in mijn mening zelfs iets beter.. En kan nog alleen maar beter worden!

11 februari 2016 om 09:24

Het betreft natuurlijk een clausule om geïnteresseerden clubs af te schrikken.

11 februari 2016 om 15:39

Het betreft een clausule omdat het verplicht is in Spanje.
Je hebt spelers bij Celta waar ze 500miljoej neerzetten.
Gewoon omdat het verplicht is meer niet.
Een clausule in Engeland is intressanter en Italie daar word het alleen gesloten als men echt er iets mee wil.

11 februari 2016 om 09:36

Koekert, het is alleen maar de ontsnappingsclausule in zn contract

Ik denk ook wel dat Mou naar man U gaat eigenlijk. En dat van Varane kan dan ook best kloppen maar wat ben ik blij dat Zidane er dan nu staat want hij zal Varane echt niet laten gaan ?! Die is sws erg gecharmeerd van zijn landgenoot en zal lijkt me echt voor de toekomst moeten zijn. Tenzij varane zelf weg wilt maar ook wat dat betreft denk ik dat hij eerder voor zidane kiest dan voor mou.

11 februari 2016 om 09:46

Sterker nog, het is zo dat zidane de reden is dat Varane naar Real Madrid is gegaan.

Daley Blind en Memphis Depay moeten dan maar snel weg bij ManU. Die komen onder Mourinho niet aan spelen toe. Blind naar een club als Southampton, Memphis naar Spanje, Valencia oid.

11 februari 2016 om 09:23

Dat heeft hij je persoonlijk verteld ofzo? Of wil je je 'denigreer alle Nederlanders-quota' dit jaar halen? Voor hetzelfde geldt verkoopt hij Rooney en Mata (nergens op gebaseerd natuurlijk want ik roep maar wat).
Hoe dan ook, Mourinho binnenhalen is de definitieve doodsteek voor United maar daar komen ze vanzelf nog wel achter.

11 februari 2016 om 09:37

Elke coach behalve LvG zou Blind en Depay wegsturen bij Man Utd. Daar wordt je geen kampioen mee. Plek 4 of 5 krijg je met dat materiaal.

11 februari 2016 om 09:49

Ja en de andere 9 spelers tellen niet mee ofzo?

11 februari 2016 om 09:52

Dan zou Rooney volgens jouw criteria als eerste moeten vertrekken want die voegt dit seizoen nog minder toe dan Blind (die hier wel altijd wordt afgemaakt)

11 februari 2016 om 09:57

Blind zou inderdaad pas als laatste de sjaak zijn. Rooney veel eerder, Mata tevens want die werd bij Chelsea ook weggestuurd. Je houdt hoe dan ook niets over. Idioot om Mourinho te halen.

11 februari 2016 om 10:05

@bihbarbarez; op dit moment is er geen enkele ploeg in Engeland die zekerheid heeft op een plek. Honderden miljoen investeren ze, en ze worden in eigen land afgetroefd door Leicester en geen enkele club uit Engeland is in Europa nog favoriet om ver te komen.

Om te stellen dat je met Blind en Depay plek 4 of 5 haalt, daar moet Utd nu de handen voor dichtknijpen. Je doet bovendien net alsof Van Gaal net komt kijken of dat hij een volslagen nietsnut is. Kijk alleen al naar zijn prestaties van de afgelopen 10 jaar.
Die man weet echt wel waar hij mee bezig is en schroomt het niet om spelers met het tweede mee te laten spelen.
Hij weet heel goed wat hij wilt. Van Gaal krijgt de zaak wel op de rails.

Als United volgend jaar aan komt zetten met Mourinho, dan is al het werk van Van Gaal voor niets geweest.

11 februari 2016 om 10:26

@bihbarbarez

Check de forums eens @ united.com.. Ik denk dat Blind een van de meest geliefde fans is bij United... ze noemen hem zelfs Future Captain daar.

12 februari 2016 om 04:11

Blind speel geweldig de laatste maanden en rooney trouwens ook weer !

Belachelijke bedragen coor zowel spelers als trainers in het hedendaagse voetbal. Het blijkt maar weer dat met geld alles te koop is. De trainer staat of valt met het materiaal wat je hebt.

Lijkt me sterk, Zidane is de persoon die Varane naar Real Madrid heeft gehaald, nu hij het voor het zeggen heeft denk ik niet dat varane geïnteresseerd is in een vertrek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren