Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho sprak met mogelijke aankoop van 200 miljoen

Laatste update:
/
Southampton is José Fonte kwijt, vreest voor een zomers vertrek van Virgil van Dijk en moet wellicht nog een verdediger uitzwaaien. Cédric Soares staat in de belangstelling van Manchester City. (Daily Star)
/
Internazionale wil Erik Lamela een uitweg bieden. De Argentijn raakte onlangs in conflict met Tottenham Hotspur: beide partijen verschillen van mening over hoe met zijn blessure moet worden omgegaan. (Daily Star)
/
José Mourinho heeft persoonlijk met Neymar gesproken over een transfer naar Manchester United. Eerder werd al geschreven dat the Red Devils tweehonderd miljoen euro willen neertellen. (Daily Star)
/
De opvolger van Romelu Lukaku komt mogelijk uit de Amerikaanse MLS. Als de Belg vertrekt, overweegt het Everton van Ronald Koeman een poging te wagen voor Orlando City-spits Cyle Larin. (The Sun)
/
Aston Villa-trainer Steve Bruce wil huurling Sam Johnstone graag definitief overnemen van Manchester United. De doelman ligt nog een jaar vast op Old Trafford en zou 3,5 miljoen euro moeten kosten. (The Sun)
/
Chelsea rekent op een gevecht met Real Madrid dat de hele zomer zal duren. De Koninklijke heeft zijn zinnen gezet op Eden Hazard, maar Chelsea is van plan elk bod te weigeren. (Daily Mirror)
Denk jij dat Neymar Barcelona binnen een paar jaar gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Johnstone dat hij het na een stroeve start bij Villa nu de laatste tijd toch gewoon goed doet. 5 clean sheets in de laatste 6 wedstrijden.

Een overstap zou niet verkeerd zijn voor hem. Bij United gaat het natuurlijk nooit wat worden, maar Villa is toch een heel aardige club die de potentie zou moeten hebben binnen enkele seizoenen terug te keren in de Premier League.

United heeft met Pereira al een jonger en groter keeperstalent in de gelederen. Grappig is dat het 18-jarige broertje van Sam, Max Johnstone, ook in de jeugd bij United speelt en zo langzaamaan richting de U23 komt.

Hazard naar Real Madrid? Dat kan alleen als Ronaldo vertrekt lijkt me, want Hazard zal vanaf links moeten spelen. Al helemaal omdat Real Madrid niet met een 10 speelt. Ik denk wel dat we nog altijd niet het beste van Hazard hebben gezien, dus wie weet is het een mooie boost voor zijn carriere.

28 maart 2017 om 13:13

Het is ondertussen al duidelijk dat Zidane gewoon maar iets doet, ook de vakpers is het daarover eens. De wedstrijden van Madrid zijn dit moment niet om aan te gluren, maar ondertussen staan ze wel in de kwartfinales van de CL en eerste in La Liga.

De factor geluk zal dus wel ergens een rol spelen, en dan kan je Hazard al eens op rechts uitproberen. Wie weet wordt hij daar nog beter, het geluk van Zidane kennende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren