Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United denkt aan spits van 30 miljoen

Laatste update:
/
FC Twente zal in de zomer enkele spelers moeten verkopen, maar wil niet dat iedereen zomaar de deur uitwandelt. Gerald van den Belt, directeur bij de Tukkers, benadrukt dat het de intentie is om Renato Tapia en Hakim Ziyech bijvoorbeeld gewoon te behouden. "Bij het verkopen van spelers ligt de nadruk wat ons betreft op jongens die nog een eenjarig contract hebben", maakt Van den Belt duidelijk. (De Telegraaf)
/
Liverpool hoopt Chelsea te beroven van een veelbelovende verdediger. Andreas Christensen weet dat de kans dat hij bij Chelsea speelminuten gaat krijgen niet groot is en Liverpool wil de negentienjarige Deen wel wedstrijden in de hoofdmacht beloven. Manager Brendan Rodgers overweegt een bod van bijna acht miljoen euro, maar Chelsea lijkt voorlopig niet van plan om mee te werken. (The Sun)
/
Manchester United nam Memphis Depay voor minimaal 27,5 miljoen euro over van PSV, maar is daarmee nog niet uitgewinkeld. De club van manager Louis van Gaal zit namelijk ook achter Alexandre Lacazette aan en heeft van Olympique Lyon te horen gekregen dat de 23-jarige topscorer dertig miljoen euro kost. De Frans international wordt ook genoemd bij onder meer Chelsea en Paris Saint-Germain. (Le 10 Sport)
/
De kans is groot dat we Guido Carrillo komend seizoen in de Europese top zien. De 23-jarige aanvaller is een belangrijke kracht voor de Argentijnse topclub Estudiantes en scouts van Internazionale houden de Carrillo goed in de gaten. Om de Europese concurrentie te vlug af te zijn lijkt Inter spoedig een bod te gaan plaatsen: de verwachting is dat tien miljoen euro genoeg is. (Noticias Argentinas)
/
Danilo D’Ambrosio gaat Inter overigens na anderhalf jaar mogelijk weer verlaten. De 26-jarige vleugelverdediger heeft de technische leiding van trainer Roberto Mancini niet helemaal kunnen overtuigen en staat in de belangstelling van Schalke 04. Het is niet duidelijk of de voormalig jeugdinternational openstaat voor een transfer; hij heeft bij Inter in ieder geval nog een contract dat tot medio 2018 doorloopt. (Mediaset)
Alexandre Lacazette zou een goede spits zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch denk ik dat Twente uiteindelijk wel ziyech en tapia wel zal verkopen voor een goed bod.
Dit lijkt me meer een zoet houdertje voor de supporters zo van we houden ze hoor, maar uiteindelijk verkopen we ze toch wel.

Echt een fenomeen op fifa

En topscoorder bij lyon die hij naar de cl lijkt te schieten.

12 mei 2015 om 12:35

Waarom in gods naam 'op fifa'? Vergelijk fifa aub niet met de werkelijkheid. Wel een fantastische speler en lijkt me een goede aankoop voor Man U!

12 mei 2015 om 13:09

Hij bedoelt dat iedereen in fifa hem ook zou willen lirl.(like in real life)

12 mei 2015 om 15:28

Hahaha inderdaad, Doumbia en hij scoren alles op fifa. Lacazette in het echt ook

Lacazette draaid een geweldig seizoen maar kan hij die vorm dan ook vasthouden en bij united zijn goals ook maken.

Daar gaat mijn perfecte zomer met Lacazette als aankoop voor Liverpool, want de lijst met geïnteresseerde CL clubs word steeds langer.

Ik hoopte dat hij Liverpool als een perfecte tussenstap naar de top zou zien en Chelsea een brug te ver zou vinden, maar United is natuurlijk veel interessanter met CL erbij, bekende trainer en het seizoen positief afgesloten.

Had eigenlijk gehoopt dat Lacazette niet zoveel zou scoren, want ik roep deze naam nu al 1,5 jaar en dan zie je op het laatste moment weer van die Psg, Chelsea type clubs met een grote zak geld aankomen, ze 2 jaar op de bank houden en daarna verkopen met winst......

Misschien toch wishful thinking geweest.

12 mei 2015 om 12:18

Ja? Dat is toch wat ik zeg, maar is dus uiteindelijk slecht voor mijn favoriete club

Met oog op waarschijnlijke vertrek van Falcao en van Persie lijkt dit een verstandige zet.
Met nog een kilometer vreter om Carrick en fellaini te ondersteunen zie ik een mooie seizoen tegemoet.

12 mei 2015 om 15:17

Je gaat me toch niet vertellen dat je hoopt dat Fellaini nog speelt volgend seizoen, je kan veel betere spelers dan hem krijgen.

13 mei 2015 om 04:45

Fellaini is in topvorm, geeft altijd alles, maakt geen domme fouten, scoort belangrijke goals, valt aan en verdedigt mee, zeurt nooit en is altijd positief. Dus ja ik zou hem altijd in de basis zetten, op dit moment. Past op dit moment goed bij het voetbal van United en hij is dan ook erg belangrijk. Is niet de meest sierlijke voetballer maar je kan niet 11 sierlijke voetballers hebben.

13 mei 2015 om 08:00

hij is ontzattend hard gegroeid dus hoop het wel eigenlijk. Zou gek zijn om hem weg te sturen omdat hij vorig jaar een slecht seizoen draaide

Als United zijnde is Lacazette echt geen goede keus. De enige kleine spits die het ooit een beetje goed heeft gedaan in de BPL is Owen. Fysiek is gewoon te belangrijk in de Bpl, het is niet voor niets dat Peter Crouch beter presteerd dan bijvoorbeeld Falcao.

12 mei 2015 om 12:15

Maaruh even tussendoor lacazette is zeker niet klein en is ook iemand die je niet zo omver beuk. Beetje zelfde lichaam als suarez die ook geslaagd is. Plus je vergeet ook aguero en rooney die slagen

12 mei 2015 om 12:15

ah...daarom heeft die kabouter van een Aguero met zn 1.73 ook zo'n moeite met goals maken in Engeland.

Alexis Sanchez is zelfs 1.68...al staat die wat minder echt diepe spits

dwight yorke 1.75
wayne rooney 1.76
robbie fowler 1.75
jermain defoe 1.71
ian wright 1.75

en de beste van allemaal Lord Bendtner 1.52

12 mei 2015 om 12:28

Zijn lengte lijkt me niet echt een heel groot probleem. Hij is denk ik qua lengte te vergelijken met Hernandez en die heeft er door de jaren heen toch ook aardig wat in weten te schieten/koppen bij United. Qua body is Lacazette me ook sterker.

Afgezien daarvan lijkt me een spits die een beetje mee kan voetballen meer gewenst dan een fysieke kopsterke spits die daarin veel beperkter is.

Als je nagaat dat momenteel een rechtspoot op links staat en een linkspoot op rechts dan kan je wel nagaan dat de nadruk niet ligt op voorzetten geven op de spits. Dat zal komend seizoen niet veel anders zijn met Depay er bij.

Ik vind Lacazette eigenlijk wel een uitstekende optie als vervanger van van Persie. Hij brengt snelheid, een goede dribbel waarmee hij regelmatig zijn eigen kansen creëert, voetballend een heel behoorlijk vermogen als spits en ook in de combinatie vind ik hem vrij sterk.
Dat kan met spelers als Mata, Rooney, Di Maria en Depay om hem heen best wel eens uitstekend gaan werken.

Als ik dan lees dat Cavani zo'n 65 miljoen moet kosten dan zou ik het toejuichen als ze Lacazette voor minder dan de helft weten te strikken.

Hij lijkt mij echt een uitstekende keuze. Hij is ook pas 23 en kan dus nog jaren mee.

12 mei 2015 om 13:04

Nu vergeet je toch echt dwight yorke.. Was ook niet al te groot maar een prima spits bij united

Denk het wel. Vind hem een van de beste spelers in de ligue 1

Waarom wordt united de hele tijd met spitsen in verband gebracht. Daar hebben ze er al 2 teveel van.

12 mei 2015 om 12:22

OK. Maar dan moet lacazette wel genoegen nemen met een bijrol de eerste enkele jaren. Rooney hoort gewoon in de spits en niet op het middenveld daar red je het structureel niet mee.

12 mei 2015 om 14:47

Ja maar daar zit um juist de fout. United moet 1 iemand (rooney) kiezen als de spits en niet zo rouleren.

12 mei 2015 om 12:54

RVP wordt verkocht denk ik verkocht en Falcao is gewoon echt niet meer de speler die hij was of misschien past de speelstyle hem gewoon niet?!
Dan hij je Wilson en Rooney over en Roony speelt tegenwoordig achter de spits of iedergeval meer als verdeler van het spel.
Vindt hij ook niet erg, dus een extra spits die op de flanken kan is zeker niet overbodig.

Tapia, Corona en Ziyech houden en daarop bouwen ,Castaignos, Bjelland en Ebecilio verkopen

Niet denken gelijk doen prijs verschil tussen die twee is zeer klein (depay en Lacazette) maar ik zou toch altijd voor Lacazette kiezen.
Kan namelijk ook op de flanken met zijn snelheid, hij wordt bij Lyon ook vaak op die positie gezet.
Plus dat je met hem een 'reserve' aanvoerder (bij zijn huidige ploeg) binnenhaalt, weet ook wat verantwoording is.
Mocht Roony in de spits willen spelen aankomend seizoen zal Depay het denk ik nog moeten doen met een reserve rol, Denk dat Rooney ook wel content is met zijn rol achter de spits, leeft hij helemaal op en dan kan Depay ook meer minuten maken.
In ieder geval kan het alle kanten op.
Ik kijk uit naar volgend seizoen, dat is zeker!

Als ik Man united was zou ik als eerst de volgende spelers zien weg te doen: Falcao, van Persie, Evans, Smalling, Young en Valencia

Vervolgens zou ik de volgende aankopen doen:

Cavani
Hummels
Godin/stones(everton)
Clyne
Strootman/n. de Jong of Khedira

de Gea
Clyne
Godin
Hummels
Shaw
Strootman
Herrera
Mata
Di Maria
Cavani
Rooney
12 mei 2015 om 14:30

Smalling en Young doen het dit jaar gewoon hartstikke goed, terwijl ook Valencia gewoon een behoorlijk niveau haalt als rechtsback.

Cavani is, als we de geruchten mogen geloven, 2x zo duur als Lacazette. Zijn salaris zal ook wel een fors stukje hoger liggen en hij is 5 jaar ouder.
Dan is wat mij betreft de keuze snel gemaakt en dan zou ik toch echt voor Lacazette gaat.

2 Centrale verdedigers halen zou onzin zijn. Met Hummels en daarnaast Jones, Smalling en Rojo is het prima voor elkaar. Stones zal een godsvermogen kosten en je hebt al 2 talentvolle Engelse centrale verdedigers.

Clyne lijkt me een prima keuze voor de rechtsback.

Strootman, de Jong of Khedira zijn allen geen goede vervangers voor Carrick. Laat Strootman eerst maar eens langdurig fit worden. de Jong is gewoon niet goed genoeg en Khedira eigenlijk idem.

1 van de Benders zou wat mij betreft een betere optie zijn. Zijn veel meer vergelijkbaar met Carrick. Staan verdedigend hun mannetje en brengen qua spelinzicht en passing veel meer dan de Jong of Khedira.

12 mei 2015 om 16:48

Smalling en Young doen het misschien aardig dit seizoen en Valencia haalt misschien een redelijk niveau als rechtsback. geen van alle zijn goed genoeg voor Champions League of Kampioen worden.

De Jong is misschien ook niet de beste maar wel iemand die een man kan uitschakelen en Khedira is gewoon een prima speler maar wat je zegt over 1 van de Benders ben ik met je eens.

Ik ben niet gecharmeerd van Lacazette is niet echt een speler waarvoor ik naar het stadion zou komen. Misschien is het dan een beter idee om voor: Dybala

12 mei 2015 om 16:54

Ik kijk eigenlijk nooit volledige wedstrijden van de Franse competitie dus in dat opzicht kan ik wellicht geen volledig oordeel vellen. Als ik mag oordelen op de samenvattingen die ik bekijk en bijvoorbeeld een 10 minuten lange highlight video van Lacazette van dit seizoen dan is het toch echt wel een speler die ik heel graag zou zien komen.

Ik zou je adviseren die video ook eens op te zoeken. Zegt natuurlijk niet alles maar daarin zie ik toch een hoop acties waarvoor mensen dus toch wel naar het stadion komen.

Gaat Chelsea toch nooit doen? Weet iemand ook hoe lang het contract van Andreas Christensen nog loopt?

Bij een een-jarig contract heb je misschien nog kans dat Chelsea nog iets wil verdienen en daarom instemt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren