Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester City vertrouwt op komst gewilde Duitser

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur wil Borussia Dortmund dwarszitten en doet Aaron Lennon in de aanbieding. The Spurs hebben belangstelling voor Kevin Mirallas en willen de aanvaller van Everton het liefst nog deze maand naar White Hart Lane halen. Om het verlies van de Belgisch international op te vangen, zou Everton in ruil voor Mirallas de beschikking kunnen krijgen over Lennon. Ook Borussia zit achter aan de Belg aan. (Daily Mirror)
/
Volgens Liverpool-legende Phil Thompson is Mario Balotelli op weg naar de uitgang op Anfield. “Als een andere club een goed bod doet, dan mag hij vertrekken. Als Daniel Sturridge weer fit is, gaat Balotelli weg”, aldus de man die meer dan vierhonderd officiële wedstrijden speelde voor the Reds. “Sturridge gaat direct weer spelen en Balotelli zit soms nu al niet eens bij de wedstrijdselectie”, weet Thompson. (Sky Sports)
/
Manchester City is er heilig van overtuigd dat het de slag om Marco Reus gaat winnen. De regerend kampioen van Engeland is geïnteresseerd in de Duitse aanvaller, die komende zomer voor 25 miljoen euro weg mag bij Borussia Dortmund. Datzelfde geldt voor onder meer Arsenal en Real Madrid, maar de clubleiding van the Citizens denkt zeker te weten dat Reus komend seizoen in het Etihad Stadium voetbalt. (Daily Star)
/
Gennaro Gattuso heeft zich aangeboden om manager te worden van Hamilton. De Italiaan was in het verleden als speler actief in Schotland; hij verdedigde de kleuren van Rangers FC. Gattuso wil nu terugkeren naar Schotland en weet dat Hamilton na het ontslag van Alex Neil een coach zoekt. Gattuso was tot voor kort werkzaam bij OFI Kreta, maar daar gooide hij na veel bestuurlijke en financiële onrust de handdoek in de ring. (BBC)
/
De zaakwaarnemer van Christian Maggio heeft een waarschuwing uitgedeeld aan Napoli. Maggio heeft nog altijd geen voorstel tot contractverlenging ontvangen. “Er is nog geen datum afgesproken om om tafel te gaan zitten en er is ook geen haast, want Christian speelt al zeven jaar bij Napoli. Maar er is interesse van drie andere clubs: twee uit de Serie A en een uit het buitenland”, zegt belangenbehartiger Massimo Briaschi. (Diverse Italiaanse media)
Voor Manchester City kiezen zou ... zijn van Marco Reus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 januari 2015 om 06:56

Pas bij arsenal alexis giroud carzola reas en ozil dat wordt smullen als het zo was

Reus zou wel passen bij City met Silva en Aguero. Navas vind ik niks, was goed in de La Liga maar heeft geen 3 goede wedstrijden gespeeld voor City.

23 januari 2015 om 11:31

Navas heeft veel goede wedstrijden gespeeld, hij is dit seizoen echt goed bezig. Hij is ook degene met de meeste Premier League wedstrijden achter zijn naam van de selectie.

Echter was hij erg slecht tegen Arsenal. En op de andere flank kan je Silva, Nasri, Milner, Jovetic of Kolarov zetten, maar:
Silva is een tien.
Nasri is een tien.
Milner is geen wereldtop.
Jovetic is een centrale aanvaller.
Kolarov is een back.

Reus is de ideale speler om te halen. Als er problemen met FFP zijn dan mogen Jovetic en Dzeko wel weg voor een goed bod. Bony is immers ook al gehaald.

23 januari 2015 om 16:09

Zou mooi zijn dat ze hem eindelijk over de streep trekken. Maar ik verwacht er niet teveel van omdat er zoveel ploegen hem wel willen. En ik heb is ergens gelezen dat zijn favoriete ploeg utd is. Dus dit is koffiedik kijken waar hij heen gaat.

Reus zou perfect zijn voor City. Met Nasri, Silva en Reus krijgen ze dan toch wel een heerlijk trio dat achter de spitsen kan spelen. Misschien gaan ze dan wel afwijken van het twee spitsen systeem en stappen ze over op een 4-2-3-1 systeem. Zou echt genieten worden met de volgende opstelling:

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Clichy
Toure
Fernandino
Reus
Silva
Nasri
Aguero
23 januari 2015 om 11:35

Dat is zeker een heerlijke opstelling. Al denk ik dat Fernando wel in de basis zal staan in de grote wedstrijden want hij controleert echt geweldig (en voegt aanvallend zelfs veel toe).

Nasri zou ik laten spelen als Silva er niet is. Of je zet hem als aanvaller op papier en laat Silva iets meer in het mdidenveld spelen om te helpen bij de opbouw.

Ik denk dat Agüero niet altijd kan fungeren als diepste spits, daar zal Bony regelmatig gepositioneerd worden lijkt mij.

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Kolarov
Fernando
Touré
Silva
Agüero
Reus
Bony

Reus is precies de soort speler die we nu missen. Een speler die ontzettend veel kansen kan creëren maar ook zeer makkelijk kan scoren. Utd heeft al Di Maria en Chelsea heeft al Hazard. En ook Arsenal heeft zelfs nog Sanchez. Maar City heeft daar niemand. En met Reus ben ik er ook van overtuigd dat wij kunnen strijden om de champions league beker. Met deze opstelling zie ik het helemaal gebeuren. Moet er even bijzeggen dat het meer 4-2-2-2 is met Aguero ook in de spits. Ook zouden we Silva naast Toure kunnen zetten voor de opbouw en eventueel Navas of Nasri in aanvallend opzicht erbij toevoegen. Maar dat is misschien iets te offensief.

Hart
Zabaleta
Kompany
Demichellis
Clichy
Yaya
Fernandinho
Silva
Aguero
Reus
Bony
23 januari 2015 om 07:14

Aguero?

23 januari 2015 om 09:29

Gast werkelijk waar "we" alsof je mede eigenaar bent van deze club.... Ik zie dit veel meer op vz gebeuren, kunnen ze geen verplichte leeftijd instellen zodat we dit kinderachtig zeik gedrag niet meer hebben....

23 januari 2015 om 10:41

Waar je je druk om kan maken.
Als iemand zich verbonden voelt met zijn club mag diegene van mij best in de wij vorm praten.

23 januari 2015 om 11:15

Laten we hopen dat je het over je eigen kinderagtige gedrag hebt..?! Ik denk dat er alleen vandaag al 100 mensen zijn geweest die bij het schrijven van een stukje het woord "wij" gebruikt hebben. Je moet dan wel een volleerde mierenneuker zijn voor z'n comment.

23 januari 2015 om 12:43

Als ik een kind was. Dan had ik dit bericht niet geschreven om 1 uur snachts. En wat is er mis mee? Ben al jaren supporter van City. En ik ben zeker niet de enige. Kijk maar naar Jan Boskamp. Die zegt al jaren we als het om Feyenoord gaat.

Die gaat naar Madrid, en of er plek is? Hij moet gwn laten zien waarom ie voor Real Madrid e Balen bijvoorbeeld uit de basis spelen. Aan de andere kant kan hij lekker met James kroos Luca op t middenveld.

3 maanden geleden te weten gekomen dat hij naar City zal vertrekken. Eind van het seizoen komt echter pas de bevestiging. Helaas voor Dortmund.

23 januari 2015 om 06:35

Welke bron? En betrouwbaar?

Reus zou een fantastische versterking zijn voor zowel Arsenal als city. Hoop stiekem op Arsenal dat ze toch weer wat top aankopen doen en mee gaan strijden om het kampioenschap

Ik zie hem liever naar een club net onder de absolute wereldtop vertrekken. Er zijn nog wel wat clubs te vinden die net boven BVB zitten en net onder Bayern, Chelsea, Real, City en Barca. Bij die 5 ben ik bang dat hij slechts '1 van de vele' is, terwijl hij bij een Psg, Liverpool, Arsenal, United, Atletico en ook gewoon BVB de sterspeler uit kan hangen. Zo lang hij maar niet naar Italie gaat, maar naar 1 van de 3 topcompetities vind ik alles best. Deze jongen gaat nog een mooie carriere tegemoet als zijn blessures hem niet opbreken.

Grote kans dat die naar City of Chelsea gaat. Real heeft hem niet nodig (al maakt dat daar geen zak uit) en Barca ook niet. City kan wel wat versterking op de flanken gebruiken. Chelsea zou hem ook sws wel binnen willen halen, al hebben die ook gewoon Hazard, Willian en Schurrle waar wss ook nog Cuardado bij gaat komen.

Hoop écht op Arsenal, maar kans lijkt me klein. Heb je Sanchez, Reus, Ox en Walcott voor op de vleugels. Best netjes.

Zou een slimme zet zijn van City, want Nasri zien we bijna nooit en is toch te wisselvallig vind ik, Navas vind ik buiten die loepzuivere voorzet niet veel geven en Milner wil meer voetballen. Silva is goed, maar komt beter tot zijn recht op de nummer 10.

City koopt in mijn opinie net zoveel miskopen als bijvoorbeeld iedereen over Liverpool zit te roepen. Vaak kopen om het kopen....

Over mirallas ik hoop dat hij in engeland blijft ik denk dat de bundesliga niks voor hem is. Maar he weet nooit bij bvb, samen met aubemayang of hoe die ook noemt op de flanken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren