Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'Man van 50 miljoen euro' sluit Barcelona niet uit

Laatste update:
/
AC Milan staat op het punt om Daniele Baselli in te lijven. I Rossoneri probeerden de 22-jarige middenvelder van Atalanta in de winter al te halen, maar de club uit Bergamo werkte niet mee aan een transfer. Naar verluidt is er inmiddels mondelinge overeenkomst over een zomerse transfer. Baselli kan in Milaan tekenen tot medio 2019 tegen een jaarsalaris van een miljoen euro. (Corriere dello Sport)
/
AS Roma wil af van de contractueel vastgestelde afkoopsom van Adem Ljajic. De aanvallende middenvelder begint steeds beter te presteren en AS Roma is bang dat er een financieel vermogende club komt om de 25 miljoen euro te betalen. Door het contract met Ljajic te verlengen, kan men de clausule lozen. Daar staat uiteraard wel een flinke salarisverhoging tegenover. (Corriere della Sera)
/
De komst van directeur Ariedo Braida levert Barcelona in de toekomst mogelijk een mooie speler op. Braida onderhoudt goede contacten met Marco Verratti van Paris Saint-Germain en hij heeft de controleur alvast gevraagd of hij oren heeft naar een transfer. Dat heeft Veratti wel, al is het de vraag wanneer die transfer dan moet plaatsvinden. Barcelona heeft een transferverbod en Verratti kost vijftig miljoen euro. (Sport)
/
Christian Maggio is achter de schermen bezig met een transfer naar Internazionale. De vleugelverdediger heeft nog geen nieuw contract getekend bij Napoli, waardoor hij in de zomer transfervrij kan vertrekken. Inter heeft alvast geïnformeerd naar de international van Italië. “Er is gesproken met Inter, de komende weken zal zijn toekomst duidelijk worden”, aldus zaakwaarnemer Massimo Briaschi. (Radio CRC)
/
Zoals zo veel goede spelers met Turkse roots kan ook Yunus Malli rekenen op belangstelling van een grootmacht uit Istanbul. De middenvelder doet het dit seizoen uitstekend bij FSV Mainz 05 en dat is hem op belangstelling van Fenerbahçe komen te staan. Wat het voor Fenerbahçe extra interessant maakt, is het feit dat het product van de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach in het bezit is van een aflopend contract. (Fanatik)
Marco Verratti zou een goede speler zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marco Verratti is een gewldig talent maar PSG wil minimaal 50-60 miljoen. Ik betwijfel of er echt clubs zijn die dat bedrag willen betalen.

12 februari 2015 om 12:09

Alleen Real Madrid met Ancelotti of Chelsea met Mourinho. Maar bij PSG blijven is geen goed idee, met alle respect PSG gaat in deze 5-10 jaar geen CL winnen en geen echte aansluiting met de top 3 van de wereld. En eigenlijk past hij ook nog bij Barca en Bayern met zijn fluwele passing, maar die clubs hebben al genoeg goeie passers en talenten.

12 februari 2015 om 12:39

Bij PSG blijven is wel een goed idee, hier krijgt hij ongelooflijk veel speeltijd en kan hij zich goed ontwikkelen, bij barca real en chelsea is er zoveel concurrentie, daar krijgt hij veel minder speeltijd. Over een paar jaar zou dit een goede stap zijn maar nu is bij PSG blijven een goede keus.

In Veratti zie ik mix van Pirlo en Rossi. Goeie passing maar o zo fel. Toekomstige ster.

Verratti gaat nooit naar Barcalona, hij is de toekomst van Psg.

Baselli had deze zomer eigenlijk al moeten komen maar jammer genoeg wou Atalanta hem niet laten gaan...

Nu zitten we daar met Muntari en Essien met de vele blessures

Denk niet dat Veratti PSG zal verlaten, maar ik zou het natuurlijk helemaal niet erg vinden als hij moest komen, geweldige speler, wat een talent!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren