Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United ziet clausule mogelijk stijgen tot 87 miljoen

Laatste update:
/
De kans is aanwezig dat Thiago Silva en Edinson Cavani bezig zijn aan hun laatste seizoen bij Paris Saint-Germain. De twee routiniers beschikken over aflopende contracten en vertrekken aankomende zomer mogelijk gratis uit het Parc des Princes. (ESPN)
/
Leeds United heeft een opvolger voor Marcelo Bielsa op het oog, mocht de manager ervoor kiezen om de club te verlaten. The Peacocks willen in dat geval Steven Gerrard oppikken bij Rangers FC. (Football Insider)
/
Manchester United is geïnteresseerd in Rubén Dias. Benfica wil de verdediger echter verleiden tot het ondertekenen van een nieuw contract, waardoor zijn transferclausule zou stijgen tot 87 miljoen euro. (Daily Express)
/
Manchester City heeft een terugkoopclausule bedongen voor Manu Garciá. De middenvelder, eerder nog uitgeleend aan NAC Breda, vertrok afgelopen zomer naar Sporting Gijón en kan de komende twee jaar voor een gereduceerd bedrag teruggehaald worden. (Manchester Evening News)
/
Nathan Holland gaat West Ham United in januari waarschijnlijk op tijdelijke basis verlaten. The Hammers willen het voormalige talent van Everton op huurbasis elders stallen. (Football Insider)
/
Arsenal is niet de enige club met interesse in Red Bull Salzburg-aanvaller Hee-Chan Hwang. De Zuid-Koreaans international staat eveneens op de radar bij stadsgenoot Crystal Palace. (Daily Mail)
Zou jij Rubén Dias een goede aanwinst vinden voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Steven Gerrard bij Leeds, laat maar komen alhoewel ik Bielsa wel zou gaan missen. Die man is echt goed voor Leeds op het ogenblik (en hij gaat naar dezelfde kapper als mij :-))

10 oktober 2019 om 12:16

Zou Gerrard wel naar Leeds willen denk je? Zit toch wel lekker bij een flink opbouwend Rangers zou je zeggen

10 oktober 2019 om 12:28

Leeds zit steevast in de strijd om promotie dus het vooruitzich om Premier League te coachen is denk ik aantrekkelijker als Rangers.echter, ALS Leeds promoveerd dan zullen ze het de eerste jaren moeilijk hebben. de eigenaar heeft al gezegd dat hij niet voldoende financiele middelen heeft voor de Premier League (tijd terug)

Als ik AC Milan was zou ik vol inzetten op een terugkeer van Thiago Silva en het aantrekken van Cavani... als je die twee gratis kan ophalen kan je 3-4-1-2 gaan spelen met Silva, Romagnoli en Musacchio/caldara achterin en voorin met Suso/piatek in een vrije rol achter Cavani en Piatek laten spelen

10 oktober 2019 om 12:50

Dat is precies wat je niet moet doen. Oude vedettes binnen halen waar geen groei of waarde meer op zit. Oke ze zijn gratis, maar je moet vooruit en spelers hebben die kunnen groeien.

10 oktober 2019 om 12:55

Mee eens. Maar wat je wat mij betreft vooral niet moet doen is veel geld betalen voor spelers die niet meer groeien zoals een flinke huursom voor Higuain of de miljoenen die voor Biglia betaald zijn. Behalve Bonaventura heeft Milan nu helemaal geen leiders in het veld. Misschien dat zo nu en dan Suso of Kessie eens wat roept. Maar met deze twee haal je twee jongens op die het elftal kunnen leiden. Heeft Thiago Silva al eens eerder bewezen. In de luwte van deze twee kan je dan jongere gasten als Caldara en Leao veel rustiger brengen. Nu moet Leao op zijn 20ste het scorings probleem van Milan oplossen terwijl hij ook nog eens op een andere positie moet spelen

Waar is Man United mee bezig? Hun verdediging is het laatste dat ze moeten verbeteren, ze hebben juist een goaltjesdief nodig die doelpunten maakt.

10 oktober 2019 om 20:25

En United koopt alleen spelers die vanaf 87 miljoen kosten!! Man man het is met afstand de slechtste beleid die voor zoveel geld spelers binnen halen en niks bijzonders zijn! Jammer voor zo een mooie club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren