Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): Man United wil clubrecord alweer gaan breken

Laatste update:
/
Barcelona mag een jaar lang geen aankopen meer doen en dat is slecht nieuws. Temeer omdat doelman Victor Valdés en verdediger Carles Puyol reeds hebben aangegeven de club na dit seizoen te gaan verlaten. De directie van los Azulgrana gaat proberen het duo toch nog over te halen om langer te blijven. Valdés vertrekt in de zomer echter waarschijnlijk naar AS Monaco en de toekomst van Puyol is nog ongewis. (Sport)
/
AC Milan zit al geruime tijd achter Federico Marchetti aan en weet hoe Lazio overtuigd kan worden. I Rossoneri gaan de hoofdstedelingen de helft van de eigendomsrechten van rechtsachter Ignazio Abate aanbieden. De 27-jarige Italiaan staat overigens ook in de belangstelling van Zenit Sint-Petersburg en VfL Wolfsburg. De 31-jarige Marchetti moet na dit seizoen oudgediende Christian Abbiati opvolgen. (Il Messaggero)
/
Manchester United brak in januari zijn transferrecord voor de komst van Juan Mata en wil in de zomer opnieuw zijn clubrecord gaan breken. David Moyes is er heilig van overtuigd dat Toni Kroos de man is die United nodig heeft en hoopt dat 48,5 miljoen euro voldoende zal zijn om Bayern München te overtuigen. Je leest het goed: 48,5 miljoen, voor een speler met nog een eenjarig contract. Belachelijk. (Daily Mirror)
/
Chelsea wil zich versterken met Diego Costa en dus moet er ruimte gemaakt worden in de voorhoede. Voor Romelu Lukaku is sowieso geen plaats en Chelsea hoopt de aanvaller in de deal voor Diego Costa te betrekken, maar het is maar de vraag of Atlético Madrid dat ook wil. Wanneer de Spanjaarden niets voelen voor de komst van de Belg, mag Lukaku van Chelsea naar Tottenham Hotspur vertrekken. (Daily Mail)
/
Txiki Begiristain is lovend over Manuel Pellegrini. De manager van Manchester City haalt immers het beste uit Edin Dzeko; de Bosnische aanvaller was dit seizoen al goed voor twintig officiële doelpunten. “Ik kwam hier een jaar en drie maanden geleden en zie nu een heel andere Dzeko dan destijds. Ik heb altijd gezegd dat hij het talent heeft, maar hij geniet nu het vertrouwen van de trainer”, zegt Begiristain, de sportief directeur bij City. (Daily Mail)
Met Toni Kroos erbij zou Manchester United een zeer sterk middenveld hebben

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht United echt 48,5 miljoen neer willen leggen voor Kroos dan zijn ze daar echt doorgeslagen. Kroos speelt dan wel bij een van de beste clubs ter wereld, maar daar zit 'ie vaker op de bank dan dat 'ie op het veld staat en dat terwijl je hem een half jaar later al gratis kan vastleggen voor 15/16. Een bedrag dat rond de helft ligt zou wat meer marktconform zijn.

4 april 2014 om 19:15

Neem aan dat dit niet jou eerste bezoek aan VZ is ? Dan heb je beslist al eens iets over Toni Kroos gelezen ?? Zal het je nog één keer uitleggen !!! Bij Bayern wordt voorin en op het middenveld veel geroteerd !! Toni Ktoos maakt van allle mifdenvelders de meeste minuten !!! On: MU zal dit bedrag moeten gaan betalen , anders pikt een andere club hem op , mits ie niet verlengt . En geloof het maar " Kroos is elke penny waard "

4 april 2014 om 19:20

Beetje langdradig verhaal maar klopt wel.. kroos is een aanwinst voor elk team. En met de prijzen van deze tijd vind ik het zo gek nog niet.. is een harde werker die verdedigend zijn werk doet, technische is en scorend vermogen heeft.

Als dit gebeurd gaat mn vertrouwen in 1 keer een flink stuk naar beneden. 48 miljoen voor 1 jaar contract. Wacht dan gewoon dat jaartje af. Of ga voor een andere speler gundogan/herrera.

4 april 2014 om 19:24

Nouja... Barca betaalde zo'n 100miljoen als het niet meer was voor Neymar en die had nog helemaal niks gepresteerd. Met Kroos weet je dat je een top speler in huis hebt die alles kan. CM, CDM en Cam. Wat wil je nog meer? Overigens denk ik dat dit bs is en dat Bayern hem toch niet laat gaan.

4 april 2014 om 19:33

Ja ik denk eigenlijk zelf dat hij Bayern gewoon gebruikt voor een dikke salaris, maar dat Barcelona dat doet maakt niet dat het goed is als United het ook doet maar dan in mindere mate. 48 miljoen voor Kroos is sowieso teveel, onder welke omstandigheden dan ook. Maar als hij een 1 jarig contract heeft, heeft aangegeven misschien weg te kunenn gaan, bij een team speelt waar zijn vertrek makkelijk kan worden opgevangen en je bent bereid om 48 miljoen te betalen dan doe je toch echt iets verkeerd.

4 april 2014 om 21:02

Herrera kan het potentiële niveau van United niet bijbenen. Die jongen zit bij Bilbao prima op z'n plek en moet daar lekker blijven. Gündogan zou een prima optie zijn, maar ook Dortmund zal geen bedragen onder de 35-40 miljoen gaan accepteren. Daarnaast is hij een stuk blessure gevoeliger dan Kroos. Dan maar veel betalen, maar dan heb je voor de komende 8 jaar je regisseur op het middenveld en kan je weer vooruit gaan kijken. Als dan de defensie nog fatsoenlijk versterkt wordt met Shaw / Coentrao en een beest voor naast Jones, dan heeft United de zaken weer behoorlijk op orde.

5 april 2014 om 01:33

Beest voor naast Jones? Ben ik de enige die op CB meer overtuigd is van Smalling dan Jones.

6 april 2014 om 17:13

Jones is in potentie gewoon de betere, maar dat laat hij nu niet zien omdat hij te veelzijdig wordt gemaakt. Hij moet zich gewoon gaan richten op de centrale positie en dan zal je zien dat hij een geweldige leider wordt voor de komende 10 jaar. Vergeet niet dat hij nog jong is en op zijn beste positie eigenlijk te weinig gespeeld heeft.

United heeft helemaal geen aanvallende middenvelders nodig. Met Kagawa en Mata heeft Moyes twee geweldige aanvallende middenvelders tot zijn beschikking. United moet vooral verdedigend hun selectie versterken. Persoonlijk zou ik Mangala voor in de verdediging halen, Shaw voor linksback, een goede rechtsback en een goede (linksbenige) verdedigende middenvelder. Als Moyes daar dan (v.l.n.r.) Kagawa, Rooney en Mata voorzet en in de spits Van Persie opstelt heeft United weer een zeer goed elftal.

Iets ging mis met de opstelling:
De Gea; Aankoop, Jones, Mangala, Shaw; Carrick, Aankoop; Mata, Rooney, Kagawa; Van Persie

De Gea
Aankoop
Jones
Mangala
''Shaw''
Carrick
Aankoop
Mata
Rooney
Kagawa
Van Persie
4 april 2014 om 19:20

Het probleem is dat United altijd een wingers filosofie heeft. Kagawa speelt weleens op links voor Japan, maar om zijn Dortmund rendement eruit te halen moet hij consequent op de 10 gestald worden. Dat gaat dus niet gebeuren, omdat Mata voor een recordbedrag gehaald is en waarvan 10 zijn natuurlijke positie is. Rooney en Van Persie heeft niet het schokeffect gebracht wat men hoopte. Rooney heeft de afgelopen tijd ( 2x gescoord tegen West Ham en 2x tegen Villa) laten zien dat hij prima uit de voeten kan als spits, wat eigenlijk ook favoriete positie is. Door zijn loopvermogen en overzicht kan hij op meerdere posities.

Carrick is volgend jaar alweer 33, dat is dus de reden waarom Carvalho (linksbenige 1.87 Dm). al 12 keer gescout is en volgens enkele bronnen zoals The Mirror al een deal heeft gesloten. Kroos zou een ideale schakel zijn als hij een stofzuiger om zich heen heeft en hij de rol krijgt om met passes te strooien.

Shaw is zeker een realistische target. Ik denk dat Chelsea in de zomer ook weer gaat ruiken en dus zal het interessant zijn wie aan het langste eind zal trekken. Mangala wordt ook al langere tijd gevolgd door City en het bedrag wat je voor hem zou moeten betalen zou in de 35 mil plus zitten, als we de geruchten mogen gaan geloven.

Het belooft in ieder geval een interessante zomer te gaan worden. United zal met geld moeten smijten, omdat heel Europa nu weet dat United broodnodig op zoek is naar versterkingen en het geld ervoor heeft. Dat is de realiteit.

5 april 2014 om 00:00

Toch vraag ik me af of Kagawa wel het tempo/fysiek van de PL zo goed aankan.
En Mata heeft bij Valencia niks anders gedaan dan hangend vanaf links te spelen en dat hij een pure natuurlijke 10 is klopt ook niet en toch lees ik het telkens weer..silva stond op de 10 bij Valencia en bij Chelsea heeft hij ook met name CL wedstrijden behoorlijke gespeeld vanaf de flank. Je moet er gewoon een back bij hebben die er graag overheen knalt dan knijpt hij als nog naar de 10.

In mijn ogen hebben ze sowieso een opvolger voor Vidic nodig en dan zou ik graag een Garay of Hummels zien. En wat ze nu het meest missen is een spelbepaler voor de defensie dus die de ballen komt halen en het tempo kan bepalen/versnellen.
En gek genoeg zie ik die rol perfect voor Rooney! Een motor een teamplayer en dan met de band om! Hij heeft alles in huis het loopvermogen de lange als de korte pass..het afstandschot en de fysieke duel kracht. Dus dat geld voor Kroos zou ik eerder investeren in een lekkere winger zoals Reus of Di maria.

4 april 2014 om 19:24

Kroos is niet echt een aanvallende middenvelder, hij wordt soms wel op die positie neergezet maar in praktijk is hij een CM. Mata is verdedigend niet goed genoeg om op CM te spelen.

4 april 2014 om 19:53

De keren dat Mata speelde speelde hij op de wings voor mourinho omdat hij helemaal niet kan en wil mee verdedigen. Mourinho maakte bij Madrid een uitzondering voor Ozil omdat hij de beste nummer 10 is, dat zei hij ook weer toen hij naar Arsenal verkaste.

4 april 2014 om 19:56

ajaxcunian, jij bent verkeerd ingelicht. Tis net anderom . Kroos is van origine een CAM en wordt vaak als controleur misbruikt ( wat ie trouwens goed doet )

4 april 2014 om 19:57

Nee joh, hij mist echt de snelheid en dribbels voor een Cam.

4 april 2014 om 20:12

Nou dat heeft ie niet nodig. Kroos loopt niet maar overbrugt afstanden door van te voren slim positie te kiezen en ballen op de cm panklaar te leggen . Scheelt een hoop hamstring blessures

4 april 2014 om 21:04

Juist, daarom vind ik hem meer een CM. Cam's zijn meer de Mata, Ozil, Silva types.

6 april 2014 om 17:15

Een positie kan meerdere types hebben. Je hoeft niet behendig en technisch ijzersterk te zijn om een '10' te zijn. Kijk nou naar Immers en zelfs Kroos. Dan zie je al drie soorten '10': Silva / Kroos / Immers.

7 april 2014 om 00:30

Daar heb je gelijk in, maar als ik naar Kroos kijk is het echt een CM en daar is hij ook meestal te zien. Als je naar een wedstrijd van hem kijkt zie je hem bijna nooit echt achter de spits spelen. Hij is een linie daarachter. Hij is een beetje een Scholes. Hij houdt ervan om de ballen naar de zijkant te brengen maar hij houdt er ook van om via de CM positie de ballen naar de Am's of een terugzakkende spits te brengen. Als je met Kroos in een 4-2-3-1 speelt, dan speel je in feite gewoon 4-3-3 met de punt licht naar voren.

Barcelona zou eens wat meer moeten investeren in hun eigen jeugd! nog meer dan ze al doen! want ze kopen kopen en kopen maar dat levert ook alleen maar meer schulden op.

Ik vind het best triest dat ze niet een goed opgeleide keeper in hun jeugd hebben dan zouden ze ter Stegen niet nodig hebben !.

Als de afro 30 miljoen waard is kroos dit zeker waard..het gaat helemaal nergens over maar dat is tenminste consequent

transfersommen gaan toch nergens over.
ik zou zelf zeggen dat 30mil een goeie prijs is met een contract van nog maar 1 jaar.
maar ik vind dat manchester united zich echt moet gaan focussen op de verdediging en misschien iets voor op de vleugels.
ashley young en valencia is gewoon een drama.
ferdinand is oud, vidic vertrekt.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen, dat is precies waar Man United mee bezig is. Het ontbreekt daar aan een goede technisch directeur. Iemand die goede spelers binnen en niet met geld smijt en waanhoops pogingen doet om ten koste van alles spelers binnen te halen!! Man United wilt met geld smijten voor spelers, maar is het verantwoord??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren