Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/7): Man City wil verdediger van 150 miljoen euro

Laatste update:
/
Andrea Pirlo heeft een aflopende verbintenis bij Juventus en heeft met de club nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Vier Premier League-verenigingen hopen dat dat ook niet gaan gebeuren, want Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea en Manchester United willen de 34-jarige Italiaan graag inlijven. L’Architetto kan in de zomer dus zijn eerste buitenlandse avontuur aangaan. (Daily Star)
/
AC Milan is op zoek naar een linkerverdediger die jarenlang mee kan en wellicht is Nicola Murru de uitverkorene. De pas achttienjarige linkspoot en Italiaans jeugdinternational staat op de loonlijst van Cagliari en het is maar de vraag hoelang hij nog aan de eilandbewoners verbonden blijft. Murri geniet immers ook belangstelling van AS Roma en Lazio. Het ligt in de lijn der verwachting dat AC Milan binnen afzienbare tijd contact met Cagliari zoekt. (Sky)
/
Sergio Ramos wil meer salaris ontvangen, maar Real Madrid wil niet eerder dan 2015 met de verdediger te onderhandelen. Dat heeft ervoor gezorgd dat Manchester City een bod op de Spanjaard wil uitbrengen. Real Madrid is benieuwd: Ramos kwam medio 2005 al voor 27 miljoen euro over van Sevilla en hij heeft een transferclausule van 150 miljoen euro. City hoopt dan ook dat Ramos de druk op het bestuur wil verhogen. (AS)
/
Manager Arsène Wenger van Arsenal vindt Thomas Vermaelen nog altijd een belangrijke kracht, maar speelminuten krijgt de verdediger nauwelijks. De 27-jarige Vermaelen weet dat hij met het oog op het WK in Brazilië moet spelen en dat weet de clubleiding van Fiorentina ook. La Viola hoopt de international van België te huren en indien mogelijk zelfs te kopen. Ook AC Milan, Napoli en Barcelona worden genoemd. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United houdt de ontwikkeling van Ryan Gauld goed in de gaten. De zeventienjarige aanvallende middenvelder van Dundee United heet het grootste Schotse talent in jaren te zijn en manager David Moyes wil zijn jonge landgenoot dan ook graag hebben. De concurrentie is echter niet mals: Real Madrid, Newcastle United, Liverpool en Everton houden de tiener eveneens nauwgezet in de smiezen. (The People)
Sergio Ramos past het beste in ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan Sergio Ramos bijna niet wegdenken bij Real, ik zie hem daarom ook echt niet naar City gaan.

18 november 2013 om 21:52

Hoe mooi ik het ook als een Citizen zou vinden om een wereldverdediger bij City te zien, kan ik het me ook niet voorstellen dat er een Real zal zijn binnen de komende 5 jaar zonder Ramos.

18 november 2013 om 22:41

City heeft in Kompany toch een topverdediger

Zie ramos niet vertrekken naar Engeland. Hij hoort gewoon in madrid

18 november 2013 om 23:16

Klopt, het zou wel de sterkste PL verdediging worden. Ramos en Kompany. 2 beesten van verdedigers.

Ik zie hem Madrid niet verlaten.

Buiten dat heeft City wel een probleem met verdedigers. Ik vind Nastasic een goed talent, maar nog niet op het beoogde niveau. Lescott is tegenwoordig niet meer zo als in zijn eerste halve jaar bij City en Demichellis zie ik meer als een substituut voor de kleinere wedstrijden.

Wellicht Rekik volgend seizoen een kans geven?

19 november 2013 om 01:01

de backs horen eigenlijk ook bij de verdediging.. niet dat ik zeg dat die van city slecht zijn ofzo...

maar voor de sterkste PL verdediging moet je je baseren op 4 posities en niet enkel de CV :D

150 miljoen? Ik hoop dat dit niet gaat gebeuren,dit soort bedragen gaan toch nergens over?

18 november 2013 om 21:38

Ben het met je eens. Er zijn vele grote fouten gemaakt daar clubs.

18 november 2013 om 21:38

door*

18 november 2013 om 22:23

Er staat nergens dat City erover denkt dat te betalen?? Het is zijn transferclausule.... Ik denk dat voor de helft ook wel lukt en dat is nog een veel te hoog bedrag eigenlijk.

Ramos is een publieklievelings, is een fantastische leider een fantastische voetballer en ook nog is vice capitain ( momenteel capitain) dus ik zie zijn salaris wel naar boven gaan.. Ramos is een icoon aan het worden voor Real

Zelfs Manchester City zal geen 150 miljoen neertellen voor een verdediger. Dat lijkt me toch nogal sterk.

18 november 2013 om 21:11

Vind ramos de laatste tijd toch matig. Kijk de vele tegen doelpunten die real heeft de laatste tijd.

18 november 2013 om 21:55

Ja maar verdedigen doe je niet in je eentje. Varane heeft zijn oude vorm nog niet. Pepe is gewoon een matige verdediger. Callejon en marcelo denken alleen aan aanvallen. En arbeloa kan er niks van.

18 november 2013 om 22:14

Ik word een beetje moe van simpele one-liners als Arbeloa kan et helemaal niks van wat een grote onzin is dat zeg, Hij is aanvallend niet de beste maar verdedigend gewoon solide en met de ultra-aanvallende Marcelo aan de andere kant is een minder aanvallende back helemaal niet slecht. Zoveel wedstrijden voor Liverpool Real en Spanje speel je echt niet als je er helemaal niks van kan. Arbeloa voert zijn takeb naar behoren uit op een aantal foutjes na.

18 november 2013 om 22:35

Callejon? Die speelt bij Napoli. Waarschijnlijk bedoel je Carvajal. On: Ramos gaat niet weg bij Real. Simpelweg omdat ik ten eerste denk dat hij zelf niet weg wil bij Real. Je kan de passie zien van hem als ie speelt. Hij speelt al sinds zijn 19e bij Real. En ten tweede omdat er haast geen betere verdediger op de markt is te krijgen. Er zijn namelijk maak twee verdedigers die op zijn niveau zitten. Namelijk Kompany en Silva. Kompany ruilen met Ramos heeft voor geen van beide clubs een positief effect aangezien ze ongeveer op het zelfde niveau zitten. Wat heeft ruilen dan voor een zin? En Silva zie ik niet weg gaan bij PSG die heeft een te lekker contract en daarbij komt dat hij al 29 is.

19 november 2013 om 00:46

Callejon? Die speelt bij Napoli tegenwoordig.
Ik vermoed dat je Carvajal bedoeld?

150mil!! Dan zal Serigo Ramos de duurste speler ter wereld zijn en dan kan Real Madrid paar leuke spelers kopen maar Serigo Ramos is voor mij een clubicoon ookal speelde Ramos hiervoor in Sevilla in 2003/2004 denk ik maar toch maar Ramos is bijna 10jaar van Real Madrid ik zal het jammer vinden als Ramos gaat

18 november 2013 om 21:21

Schulden aflossen?

18 november 2013 om 21:21

Schulden aflossen?

18 november 2013 om 23:05

Houden ze nog de helft over .

hè en dan staat Nederland niet eens in het rijtje van de poll!!! had ik anders toch zeker op gestemd
Iedere club kan hem in ieder geval goed gebruiken!

---------

pff wat een bedrag zeg 150 miljoen.. gaat ook helemaal nergens meer over...

Er staat nergens dat City die 150 miljoen wil gaan betalen. Ze hopen dat Ramos weg wilt en daardoor goedkoper wordt.

Niemand heeft het over 150 miljoen leer eens lezen zijn clausule is 150 miljoen , Ramos gaat echt niet weg bij Madrid

Niveau van de voetbalzone lezers heeft weer het nulpunt bereikt. Er staat dat de clausule 150 mil is. City hoopt dat Ramos de druk opvoert zodat ze hem kunnen kopen voor minder natuurlijk. Buiten dat alles is het natuurlijk een onzin bericht.

Ramos is veel te belangrijk voor real.
Aan de andere kant, een verdediging met Kompany en Ramos in de as is heilig.

19 november 2013 om 09:21

Meneer wil meer salaris ik weet niet wat hij krijgt maar het zal geen hongerloontje zijn 5/6 miljoen naar verluid en meneer vind het niet genoeg.de halve wereld is in crisis en hij moet meer geld belachelijk.
Ja en hij is erg belangrijk voor real 4 tot 6 maal per jaar rood en ontelbare gele kaarten nou dat valt wel mee hoor ik vind het maar een notoire schopper als ik real was zou ik hem gelijk verkopen en die Pepe erbij ben je gelijk van een hoop schorsingen af .

lol! Wandelgangen en AS. Het vuil in de voetbalwereld -_-

Wie geld heeft heeft magt...

19 november 2013 om 01:27

macht*

Ramos, schaam je. je verdient al veel te veel, voor wat je waard bent.

Een centraal duo Kompany-Ramos om van te smullen heb je in 1 klap het beste duo ter wereld.
Al zie ik Ramos Real nooit verlaten, en terecht want hij is gwn Real Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren