Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool is zeker van komst Barcelona-aanvaller

Laatste update:
/
Kasper Kusk wil graag naar FC Twente, maar hij moet wachten. Voordat de Tukkers hem kunnen overnemen, moeten er namelijk eerst spelers worden verkocht. Het wachten is nog altijd op de transfers van Dusan Tadic en Luc Castaignos; Kusk moet daarop wachten. Maar wat er als er een andere club komt? Kusk, een 22-jarige middenvelder van Aalborg BK, kan natuurlijk niet eeuwig blijven wachten op Twente. (TC Tubantia)
/
Juventus ligt in pole-position om Juan Iturbe binnen te hengelen. De club uit Turijn gaat dit weekend om de tafel met afgevaardigden met Hellas Verona, waar de 21-jarige buitenspeler van Argentijnse komaf nu nog onder contract staat. La Vecchia Signora heeft vijftien miljoen euro over voor de jongeling en is bereid om ook nog een speler de andere kant op te sturen. (Tuttosport)
/
Achter de schermen is het al rond: Alexis Sánchez meldt zich direct na het WK bij Liverpool. “Ik heb dat gehoord van journalisten, mensen die iedere dag over de vloer komen bij Liverpool”, zegt Phil Thompson, oud-speler van Liverpool. “Ik heb gehoord dat de transfer van Alexis al is afgerond en dat hij zich direct na het WK komt melden bij Liverpool”, aldus Thompson. We zijn benieuwd. (Metro)
/
Luiz Gustavo ging met het oog op het WK naar VfL Wolfsburg en voor de controleur heeft het dus geen zin om nog langer te blijven. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse topclubs, al is de Braziliaan niet goedkoop. “Hij is erg belangrijk voor ons”, zo zegt Wolfsburg-trainer Dieter Hecking. De club uit de Bundesliga wil minimaal 35 miljoen euro vangen. (TZ)
/
Georgios Samaras lijkt zijn carrière voort te gaan zetten in de Premier League. De 29-jarige aanvaller, momenteel met Griekenland actief op het WK, vertrekt transfervrij bij Celtic nadat het beide partijen niet lukte om tot overeenstemming te komen over een nieuw contract. Samaras, die het doelpunt maakte waardoor Griekenland naar de achtste finale mocht, is naar verluidt al in gesprek met Everton. (London Evening Times)
Alexis Sánchez zou een geweldige aankoop zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shaqiri, Sanchez en Lallana naar Liverpool, Suarez naar Barcelona voor een leuk bedrag en een prima transferperiode tot nu toe. Nu alleen nog de verdediging versterken.

28 juni 2014 om 00:43

Idd maar Suarez niet verkopen gwn erbij houden. Sturridge Suarez Sanchez wat een aanval en dan Shaqiri en Sterling als invallers. Maar denk zelf dat het niet Shaqiri en Sanchez word maar 1 van hun hoop zelf Sanchez die heeft zichzelf toch wel meer bewezen. En Aspas en Alberto maar huis sturen.

28 juni 2014 om 08:17

Sterling heeft dit jaar laten zien dat hij een basisplek verdient

28 juni 2014 om 11:37

Sterling krijgt gewoon een basisplaats hoor

28 juni 2014 om 00:44

Wrm zou je Suarez verkopen was betrokken bij 50 doelpunten

28 juni 2014 om 08:12

Ben nu wel klaar met zijn wangedrag. De club heeft hem de hand boven het hoofd gehouden toen hij Evra racistisch bejegende, maar in plaats van zijn gedrag te verbeteren, bijt hij een jaar later Ivanovic. Weer heeft de club hem gesteund, aan de slag met hem gegaan om zijn gedrag te verbeteren etc. Dan heeft hij zich eindelijk een seizoen redelijk gedragen en vervolgens misdraagt hij zich op het WK en Liverpool draagt daar de gevolgen van. Zou er dus geen moeite mee hebben, mocht hij nu vertrekken.

28 juni 2014 om 00:44

Misschien win-win als liverpool bartra huurt voor een jaar. Dan hebben jullie tijdelijk probleem opgelost en bartra krijgt ervaring.

28 juni 2014 om 01:00

bartra zou geen goede versterking zijn voor liverpool....

28 juni 2014 om 01:56

Waarom Shaqiri? Komt naar mijn mening tekort. Sterling is 19 en al duidelijk beter.

28 juni 2014 om 08:05

Vind Sterling zeker niet 'duidelijk' beter. Hij heeft een sterk seizoen gehad, terwijl Shaqiri moet banken achter één van de beste flankspelers en in zijn weinige wedstrijden toch nog mooi tot 6 doelpunten is gekomen. Bovendien is Shaqiri pas 22 en het is toch een talentvolle speler. Sterling is natuurlijk een geweldig talent, maar Shaqiri komt zeker niet tekort hoor.

Bovendien als Suarez weggaat, dan heeft Liverpool alleen Sterling, Coutinho, Lambert, Sturridge + Lallana en mogelijk Sanchez. Lambert is sowieso voor de breedte gehaald, dus dan hou je 5 spelers over voor 4 posities. Lijkt me een zesde speler geen overbodige luxe. Er schijnt interesse te zijn voor Borini van Sunderland(10 miljoen). er zal zeker ook wel interesse zijn voor Assaidi(minstens 5 miljoen) en Aspas kan je ook verkopen voor een miljoen of 5. Als je voor dat geld Shaqiri terug weet te halen, ga je er echt wel op vooruit. Dan heb je 6 echt goede spelers voor 4 posities, Lambert als goede bankzitter en kan een geweldig talent als Ibe ook zo nu en dan een kans krijgen.

Overigens is het ook mogelijk dat in plaats van één van de voorgaande namen Markovic gehaald wordt en ook schijnt er weer interesse te zijn in Konoplyanka. Konoplyanka lijkt mij nog steeds een goede aankoop. Zeker qua prijs.

28 juni 2014 om 13:02

Borini is al van Liverpool.

28 juni 2014 om 08:41

Is shaqiri al officieel dan?

:O liverpool is goed bezig voor het volgende seizoen.

Daar heeft liverpool een hele goede aan, alleen ze hebben momenteel al wel suarez en sturridge...

Aldus Metro, één van de meest onbetrouwbare kranten van Engeland. Opvallend dat er in de Britse media veel wordt gesproken over interesse van Liverpool in Alexis Sánchez, maar er nog weinig Spaanse kranten zijn die deze interesse melden.

28 juni 2014 om 01:08

suarez gaat wss als die weggaat pas weg in winterperiode ivm schorsing

28 juni 2014 om 08:06

Ach, het is altijd leuk om erover na te denken als hij daadwerkelijk zou komen, maar volgens mij weet het merendeel wel dat je een groot deel van de geruchten met een korreltje zout kan nemen.

Alexis gewoon behouden. Werkt elke wedstrijd keihard en doet het gewoon prima.

Sanchez zou een perfecte aanwinst zijn voor LFC met zijn champions league ervaring en ervaring bij misschien wel het beste elftal van de afgelopen 10 jaar. Daarmee kan hij Sterling, van wie ik veel verwacht de komende paar jaar, nog veel leren.

Ook zijn kwaliteiten zijn uitzonderlijk en precies wat liverpool nodig heeft om definitief aan te haken bij de top. Ik hoop alleen dat hij zich niet zo gaat aanstellen en zich laat vallen als tegen nederland.

Maar met zijn werklust zal hij zich zeker geliefd maken op Anfield en ik zie hem dan ook graag komen.

Als je die Sanchez koopt Liverpool zijnde, verlies je toch aardig wat aan sympathie. Lekker daar laten in Barcelona, overschat duikertje. Dat ze eerst maar eens die verdediging gaan versterken; kwaliteiten genoeg in de voorhoede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren