Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool denkt aan komst van 'King Arthur'

Laatste update:
/
Blaise Matuidi heeft de clubleiding van Juventus niet blij gemaakt. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd gevraagd naar zijn mening over Paul Pogba en stak die niet onder stoelen of banken. "Als hij er klaar voor is om naar Parijs te komen, zou ik dat prachtig vinden. Ik heb wel advies voor hem: kom naar ons!", zei de Frans international, die Pogba goed kent van de nationale ploeg. (Canal+)
/
AS Roma hoopt op korte termijn het nieuws naar buiten te brengen dat Radja Nainggolan heeft bijgetekend. De Belgische middenvelder staat in de belangstelling van veel buitenlandse clubs, waaronder Manchester United, maar blijft waarschijnlijk in Rome. 'We komen dichter bij een akkoord, maar de onderhandelingen verlopen niet eenvoudig. Dat is een goed teken, het betekent dat de speler zeer getalenteerd is", zegt directeur Walter Sabatini. (Sky Italia)
/
Liverpool gaat voor Arturo Vidal. De club uit Merseyside denkt dat de 27-jarige middenvelder, die ook wel King Arthur wordt genoemd, een prima vervanger van de afzwaaiende Steven Gerrard kan zijn. De Chileen speelt sinds 2011 voor Juventus en is de afgelopen seizoenen ook met clubs als Manchester United en Bayern München in verband gebracht. Axel Witsel, Ramires en Asier Illarramendi zijn ook opties voor Liverpool. (La Gazzetta dello Sport)
/
Voorlopig lijkt een akkoord tussen Mauro Icardi en Internazionale ver weg. De Argentijnse spits wil op zich wel blijven, maar is ontevreden over de aanbieding die de club hem heeft gedaan. Icardi wil minimaal vier miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar krijgt dat nog niet voor elkaar. Daarmee lopen i Nerazzurri het risico dat de 22-jarige goalgetter uiteindelijk voor een andere club kiest. (Sky Italia)
/
De Champions League of de Championship, het lijkt een eenvoudige keuze. Robert Green weet het echter nog niet: de keeper van Queens Park Rangers is in beeld om Petr Cech op te volgen bij Chelsea, maar weet dat hij bij de Engelse kampioen niet of nauwelijks aan spelen toe zal komen. De 35-jarige Green denkt er daarom serieus over na om zijn aflopende contract bij het gedegradeerde QPR te verlengen. (The People)
Denk je dat Arturo Vidal naar Liverpool wil?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahajha vidal naar liverpool..

Laat me even lachen..... waarom zou zo'n wereld speler van de CL-finale en titels naar de europa league gaan en geen titels

19 mei 2015 om 21:35

Daarom this just made my day

19 mei 2015 om 21:40

Besiktas wint ook echt veel titels man

19 mei 2015 om 21:42

Het gaat niet om de titels of prijzen, maar om passie voor de club, of ze nou de 4,5,6 prijzen per jaar pakken of 0.

19 mei 2015 om 23:06

Captainwazza jij had t ook alleen maar over prijzen, liverpool is een geweldige club met een geweldige aanhang.

19 mei 2015 om 22:00

Dit werd dan ook waarschijnlijk gezegd in de wandelgangen van Manchester United, de rivaal van Liverpool, puur bedoeld als grap

19 mei 2015 om 22:27

Moet die wel weer eens beter gaan spelen om wereld klasse te zijn.

Mja een bullshit wandelgang natuurlijk haha.

Vidal naar Liverpool, dat gebeurd elke keer als ik een nieuwe carrière begin met Fifa. Ik denk niet dat hij haalbaar is voor Liverpool in het echt.

19 mei 2015 om 21:54

Haha inderdaad

19 mei 2015 om 23:00

Haha. Bij mij gaat müller altijd naar real, aguero naar barca en dzeko naar arsenal.

Dit is een grote grap, van Champions League finale naar Europa League. Daarnaast heeft hij vandaag het volgende statement gemaakt:
"can stay here for my whole life"

Arturo:..." I feel at home in Turin. People are warm here,salute me on the streets. I can stay here for my whole life,for my family,my agent and the people
who love me so much,and Juve is one the best clubs in the world.it's hard to change a club when you're so happy.
Well,the dream is to finish the career with Colo-Colo but there is still a lot of time..."

19 mei 2015 om 21:42

En misschien ook wel winnen. Gun het Buffon.

lol, van top naar subtop, niet echt bepaald goed voor zijn carriere als hij dat zou doen.

19 mei 2015 om 21:43

Juve heeft ook weer eens een goed europees seizoen hoor, wanneer was de laatste keer dat die in een CL finale stonden?

19 mei 2015 om 21:51

Juventus 2003 en Liverpool 2007, maar wat is jouw punt? Op dit moment is Juventus beter en heeft hij meer kans om prijzen te pakken. Juventus draait nu ook op volle toeren, terwijl Liverpool een onsamenhangende bende is met een chaotische manager.

19 mei 2015 om 22:25

Wanneer is Liverpool nog eens kampioen geworden?

19 mei 2015 om 22:28

Klopt wel wat je zegt Kopite, maar Juve is wel echt aan het groeien en die gaan de top weer bestormen.

Juve past perfect bij hem, maar mocht hij aan een transfer denken dan hoop ik dat hij naar Manchester United gaat. Een middenveld met Herrera, Gundogan en Vidal.

Zo te zien gaat Liverpool zich goed versterken.. Mooi middenveld met Coutinho,Henderson en Vidal.. Sterling erbij en een afmaker zoals Higuain dn je hebt een topteam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren