Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lazio gaat nog voor derde Nederlandse verdediger

Laatste update:
/
Heracles Almelo is nog niet klaar met het versterken van de selectie. De 22-jarige Amerikaan Travis Brent, die al sinds juli op proef was in Almelo, heeft donderdag een amateurcontract getekend. Nu kijkt Heracles opnieuw naar de pas zestienjarige Joonas Pulkkinen, die eerder deze zomer ook al op stage was. De verdediger is de zoon van oud-sc Heerenveen-speler Mika Pulkkinen. (TC Tubantia)
/
Aan de samenwerking tussen Sparta Rotterdam en Khalid Sinouh komt snel een einde. De routinier is gedegradeerd tot tweede keus onder de lat en hij heeft te kennen gegeven onder geen enkel beding genoegen te nemen met die rol. De 39-jarige sluitpost, goed voor vier interlands in het shirt van Marokko, mag dan ook uitzien naar een andere werkgever. Vooralsnog is niet duidelijk wat zijn opties zijn. (RTV Rijnmond)
/
Lazio maakt serieus werk van de komst van Ron Vlaar. De Romeinen versterkten de achterhoede al met Stefan de Vrij en Edson Braafheid, maar willen dus nog een Nederlandse verdediger aan het elftal toevoegen. De 29-jarige Vlaar werd deze zomer al eens in verband gebracht met Lazio, maar nu gaat de club dus echter over tot actie. Doria (Botafogo), Nicolas Spolli en Alexis Rolin (beiden Catania) zijn de alternatieven. (Il Tempo)
/
Barcelona heeft een derde alternatief voor als de transfer van Juan Cuadrado afketst. De vleugelspeler van Fiorentina wordt gezien als de opvolger van Daniel Alves, maar Barça houdt er rekening mee dat hij niet komt en schreef ook de namen van Lukasz Piszczek en Juanfran al op. Nu blijkt Fabian Johnson, die onlangs pas van TSG Hoffenheim naar Borussia Mönchengladbach overstapte, eveneens een kandidaat. (AS)
/
De droom van Esteban Cambiasso om ooit in de Premier League te spelen, gaat binnenkort in vervulling. De Argentijn, transfervrij sinds zijn vertrek bij Internazionale, staat namelijk op het punt zich te verbinden aan promovendus Leicester City. De 33-jarige routinier tekent naar alle waarschijnlijkheid een tweejarig contract bij the Foxes, maar lijkt de eerste speelronde nog niet te gaan halen. (Daily Mirror)
Is Ron Vlaar geschikt voor de Italiaanse competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Fabian Johnson naar Barcelona, doe even normaal.

Op de scoutinstructies stond waarschijnlijk "degene die wij zoeken kan rennen", helaas is dit per ongeluk gelezen als "degene die wij zoeken kan alleen rennen".

15 augustus 2014 om 01:25

Hahaahahaha

''heracles Almelo is nog niet klaar met het versterken van de selectie.''

Oh shit! En ik vond ze al zo sterk

15 augustus 2014 om 11:39

Grappig.

15 augustus 2014 om 11:41

*facepalm

C-keeper Sinouh is weer eens ontevreden. We wachten rustig op een Tweet waarmee hij een nieuw relletje ontketent.

15 augustus 2014 om 01:14

Ontketent. Als je iemand belachelijk maakt, doe het dan goed!

15 augustus 2014 om 01:19

Dat zijn op zich geen gekke teksten en geen idee waarom er 'ontkent' stond. Vast staat wel dat het niet de intentie was.

15 augustus 2014 om 02:00

Wat voor relletjes heeft hij ontketent dan?

Maar verder vind ik het alleen maar grappig, dat gezien zijn verleden bij clubs hij niet akkoord gaat met een rol als 2e keeper bij Sparta. Vraag me af wat hij dan wel wil.

Ron Vlaar, interessante transfer

15 augustus 2014 om 02:02

Ik dacht eigenlijk dat hij al ouder was, maar omdat hij nog redelijk jong is vind ik het niet zo'n rare gedachte. Hij voetbalde gewoon goed afgelopen WK en als hij die lijn kan doortrekken kan hij goed mee bij een subtopper.

15 augustus 2014 om 08:47

29 redelijk jong? Vooral gezien zijn blessure verleden vind ik 29 toch al een aardige leeftijd. Zal wss zijn laatste transfer zijn, tenzij die op 33-34 jarige leeftijd nog naar Nederland komt (betwijfel het zeer).

Blijf aub van onze spelers af zeg…

Mocht Leicester Cambiasso kunnen strikken, zou het gewoon een onwaarschijnlijk geweldige transfer zijn. Ik blijf het jammer vinden dat die man niet altijd de waardering krijgt die hij verdient met name de nationale ploeg.

Kan vlaar zich eindelijk revancheren op Luca Toni..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren