Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lazio begint reeds te twijfelen aan De Vrij

Laatste update:
/
Jack Wilshere wordt helemaal verkeerd gebruikt bij de nationale ploeg van Engeland. Volgens Arsenal-legende Liam Brady is de Gunner geen controlerende middenvelder en is ook de nummer tien-positie hem niet op het lijf geschreven. 'Hij is een middenvelder die door veel te lopen in de zestien moet komen. Dan is hij dreigend, kan hij tegenstanders de baas zijn", denkt Brady te weten. (Daily Mail)
/
Alhoewel hij niet speelt, vindt Michel Vorm nog altijd dat hij een goede keus heeft gemaakt. De doelman stapte afgelopen zomer over van Swansea City naar Tottenham Hotspur en hij heeft het uitstekend naar zijn zin. "Natuurlijk, alles is anders, maar op een goede manier. Ik leer nog steeds en met mijn huidige collega's heb ik een goede band. Ik en de andere keepers lijken op elkaar, we zijn allemaal vrij relaxed", aldus Vorm. (Website Tottenham Hotspur)
/
Lazio bewoog hemel en aarde om Stefan de Vrij binnen te halen, maar inmiddels wordt betwijfeld of de Nederlander wel de juiste man is om de defensie leiding te geven. De club uit Rome wil in januari zelfs de transfermarkt op om een alternatief te vinden en het ziet ernaar uit dat Fabian Schär de belangrijkste kandidaat is. De stopper van FC Basel wordt alom beschouwd als een van Europa's grootste defensieve talenten. (Corriere dello Sport)
/
Andy Carroll wil slagen bij West Ham United en gaat daar alles aan doen. De spits wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Newcastle, maar naar eigen zeggen is dat totaal niet aan de orde. "Ik ben klaar voor de strijd, bij elke ploeg is er onderlinge concurrentie. Dat is nu eenmaal zo bij deze club, je bent je plaats nooit zeker. Ik wil zo snel mogelijk mijn waarde bewijzen op het veld", zegt de international. (Daily Mirror)
/
Ronald Graafland hoopt nog lang aan Feyenoord verbonden te blijven. Ronald Graafland hoopt nog lang aan verbonden te blijven. De derde doelman, 35 jaar inmiddels, is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en heeft dan ook speciale gevoelens bij de club. "Feyenoord is mijn club en wellicht kan ik hier in de toekomst aan de slag, als jeugd- of keeperstrainer bijvoorbeeld", zegt de voormalig speler van clubs als Excelsior en Vitesse. (Feyenoord) (Feyenoord)
Stefan de Vrij moet meer tijd krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin, heeft de eerste paar duels matig gespeeld, maar gaat steeds beter spelen. Ik kijk alle wedstrijden van Lazio. Geef hem wat tijd.

17 oktober 2014 om 09:10

Zal wel komen omdat hij bij Nederland slecht was. Lazio wil een nieuwe verdediger en dan denken ze 1+1=2 het komt door De Vrij.

17 oktober 2014 om 10:05

Precies. De Vrij speelt gewoon goed voor een club ala Lazio. Alhoewel hij wel een andere verdediger die echt alleenmaar achter blijft naast zicht nodig heeft. Ik gok dat hij over een jaar of 2/3 in de PL-kansmaker gaat spelen (ManC, Chelsea, ManU etc)

17 oktober 2014 om 15:48

vond jij hem echt zo slecht ?? in de Telegraaf kreeg hij een 7 want de Vrij was op dat ene domme moment na de enige speler die niet door het ijs zakte tegen Ijsland :D. In Italie presteert de Vrij wisselvallig hij speelt de ene week goed en de week daarop maakt hij een onnodige fout. Het komt wel goed met Stefan Lazio laat hem niet na 5 wedstrijden vallen.

17 oktober 2014 om 10:54

Klopt, de kritieken op De Vrij zijn de laatste weken beter. Alleen zijn eerste 2 wedstrijden waren wat zwak, maar iedereen moet zich aanpassen.

17 oktober 2014 om 15:45

ze zijn gewoon aan het stoken Lazio heeft een duidelijk plan en een goede trainer. De vrij begon niet slecht tegen Milan maar was betrokken bij 2 tegen goals daar is het vooral op gebaseerd.

19 oktober 2014 om 08:34

Corrieredellosport is de krant van/voor asroma(fans/keyboard "journalisten" hooligans). Ze verdraaien elk Lazio bericht om de fans van roma te plezieren en Lazio te destabiliseren. 100%TRUE.

Tja, je hebt het over leiding geven. Waarom haal je dan een 22 jarige? Die haal je niet omdat je verwacht dat die al eventjes iedereen op sleeptouw neemt. Die haal je omdat hij een bepaald niveau heeft en nog flink kan groeien.

17 oktober 2014 om 09:56

Idd kansloos. Van 22-jarige 'pikkies' kun je datniet zomaar verwachten. Misschien op een paar uitzonderingen na zie je dat sowieso niet in het voetbal.

17 oktober 2014 om 10:37

Helemaal met je eens. Ze verwachten gelijk dat de nieuwe spelers gaan vlammen, maar zo werkt het niet. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt met de Vrij

17 oktober 2014 om 10:57

Zeker, die jongen is pas 22, nog heel jong voor een verdediger. Hij leert nu harde lessen maar dat komt goed uit want die hardheid moet hij nog een beetje krijgen.
Maar De Vrij is een verstandige jongen, die komt er wel.
Een goede voetballer hardheid aanleren is denk ik makkelijker als een lompe harde speler te leren voetballen.

Tja de Vrij heeft de mazzel gehad om naast Vlaar een goed WK te kunnen spelen maar komt gewoon te kort voor de top . Kijk eens naar zijn spel bij Oranje en Roma zo naief en en zoveel kinderlijke fouten ik heb ook het idee dat deze jongen veel te soft is om de top te halen ? Dan mag nee moet je je gewoon harder opstellen zowel in als buiten het veld en de Vrij komt meer over als een mak lammetje wat je heel goed moet leiden en zodra hij het zelf wat meer moet doen gaat het meteen fout. Overigens is met Martins Indi hetzelfde verhaal maar die heeft dan nog de mazzel in een zwakkere competitie te spelen ?

17 oktober 2014 om 09:27

Dat gemene aspect gaan ze in hun competities nog wel leren denk ik. Je moet wel wil je slagen in Italië en Portugal.

17 oktober 2014 om 11:35

Tsja deze jongen is erg zachtaardig en met die mentaliteit heeft hij het in Oranje geschopt. Als je dan vervolgens 180° draait en je in Italië gaat voetballen dan ben je niet slim bezig. Hij moest gewoon naar een club waar hij zijn opbouwende kwaliteiten kan gebruiken.

17 oktober 2014 om 11:51

Inderdaad. In die landen wordt veel slimmer en vooral gemener gespeelt dan in onze naieve competitie. Die twee hebben gewoon een goede keuze gemaakt. Misschien dat ze het nog flink moeilijk gaan krijgen daar, maar daar leren ze ook weer van.

17 oktober 2014 om 09:31

Mee eens, de Vrij heeft geen enkele uitstraling en komt fysiek heel veel tekort. Martins Indi vind ik ook niet bijzonder goed, maar die heeft in ieder geval nog een groot en sterk lichaam, dat helpt wel als verdediger.

17 oktober 2014 om 10:42

De Vrij is ook totaal geen Italiaans type. Hij had een mooie transfer naar de Bundesliga moeten maken. Hij zou voor een club als Schalke bijvoorbeeld een prima aankoop zijn. Echter hebben zij met Matip al een behoorlijk talent en hebben ze ook Papadopoulos en Howedes nog. Het was voor hem gewoon erg lastig een goede club te vinden. Misschien dat Spanje hem ook wel ligt omdat hij goed kan voetballen, maar Engeland en Italie vind ik totaal niet bij hem passen.

17 oktober 2014 om 12:22

Papadopoulos zit inmiddels bij Leverkusen dacht ik?

17 oktober 2014 om 13:24

Gelijk heb je, maar dan nog hebben ze Howedes en Matip staan. Ervaring, kwaliteit en talent is daar al aanwezig, dus had De Vrij ook niet zomaar in de basis gekomen. Ik ben bang dat, net als vele Nederlanders voor De Vrij, hij niet uit de verf gaat komen in Italië, ondanks dat hij er veel kan leren in verdedigend opzicht.

17 oktober 2014 om 15:51

Fysiekte kort??? jij hebt zeker nog Foto's uit 2011 de Vrij is Fysiek veeeeeel sterker geworden.

17 oktober 2014 om 15:49

Hij speelde een heel goed WK en dat kwam niet door Vlaar maar 100% door Stefan. Hij was ook Foutloos in de 2de seizoenshelft van Feyenoord.

Wat een beleid, als ik de fanfora van Lazio mocht geloven waren ze zielsgelukkig met De Vrij, was voor hun een enorme klapper op de transfermarkt. En dan zou hij nu al worden afgeschreven? Dat lijkt me sterk. Dat hij nu nog geen leiding geeft aan de defensie verbaast me niks, maar hij heeft ontegenzeggelijk veel talent, Stefan komt er wel.

Ik vind de Vrij sowieso zwaar overschat. Sloeg ook nergens op dat hij tot best verdediger van het WK werd uitgeroepen. Leuk jongen voor een middenmotor in Frankrijk ofzo, maar de top gat hij nooit halen.het is een soort Matthijsen denk ik.

17 oktober 2014 om 15:53

Heb jij wel gekeken?? Hij deed het goed zelfs wanneer er 4-3-3 werd gespeeld.

17 oktober 2014 om 16:24

Ik heb gekeken en ik vind het niet zoveel. Verdedigend zwak ( 2 blunders met 2 tegengoals tot gevolg in de eerste wedstrijden op het WK) en voetballend vooral tikjes breed. Ik ben niet erg onder de indruk van deze man nee. Buiten die twee blunders deed hij wel aardig mee, meer ook niet. Dit in tegenstelling tot Vlaar die wel waanzinnig goed stond te verdedigen.

17 oktober 2014 om 16:57

hahaha Tikjes breed kijk ff op Nos.nl daar staat nog een compilatie. 2 blunders ?? je hebt het toch niet over de penalty waar Costa op het been van de Vrij gaat ? de Vrij was ook dominant in het aanvallend opzicht. Elke analist was lyrisch over hem en dat praat jij nu naar benden wie is nou de expert ben jij dat of zij ?

Ach, als je gaat verwachten dat een jongen van 22, die pas net komt kijken de leiding moet gaan geven in de Defensie in Italië heb je het toch goed mis.

Stefan komt er wel.

dat had ik ze ook wel kunnen vertellen, feyenoord heeft het geel goed gedaan met de verkoop van Indi, de vrij, janmaat.... maar allemaal bagger niveau vind ik. Zo i zo hebben we geen verdedigers meer. Het bewijs is dat vlaar onze topper is..? Vlaar Ron vlaar...

Hij moet gewoon nog even wennen aan de manier van spelen in Italië. De Vrij is nog jong en kan nog veel leren in de Serie A, dus hij heeft zeker een stap vooruit gezet. Zelfs een speler als Vidic heeft nog tijd nodig om te aarden in Italië en zo ook Stefan.

Geweldig, Lazio heeft zich gewoon blind gestaart op de "wk-De vrij".
Hadden ze een seizoens dvd'tje bekeken dan zouden ze hem wellicht niet gekocht hebben of misschien voor een paar miljoenen minder aangeschaft hebben voor de bank.

Ik blijf herhalen dat verdedigen met 5 man (wat op het wk gebeurde) makkelijker is omdat slippertjes worden verbloemd door rugdekking.
Erbij opgeteld dat Nederland vrezelijk veel mazzel heeft gehad her en der.

17 oktober 2014 om 11:18

Dat klopt niet, Lazio heeft zich al ruim voor het WK gemeld voor De Vrij, ze waren juist bang dat ze hem door zijn goede wk zouden mislopen. Daarnaast kunnen ze met een gerust hart een dvdtje van de tweede seizoenshelft bekijken, De Vrij speelde daarin vrijwel foutloos, slechts het begin was weifelend vorig seizoen, de rest goed.

17 oktober 2014 om 12:03

ze hebben het niet over zijn verdedigende kwaliteiten maar over zijn kwaliteiten als leider in de verdediging!!!! Tsja dat was hij bij Feyenoord ook niet, hij speelde pas echt goed toen hij geen aanvoerder meer was en weer onbevangen kon spelen, het zit niet in zijn karakter en zal dit echt moeten leren zover dat kan. Toch komt de Vrij er wel, het is gewoon een goede verdediger.

17 oktober 2014 om 15:56

Mazzel hou op man elke prestatie word kapot gepraat hier door de zogenaamde Kenners.... en ze hebben hem ook bekeken bij Feyenoord want voor het WK wouden ze al zaken doen omdat de Vrij goed bezig was. Ken je feiten voordat je onzin post.

Van dit verhaal klopt dus helemaal niks. Lazio begon het seizoen met Gentiletti en de Vrij centraal achterin. Vooral Gentiletti speelde ijzersterk in de eerste paar wedstrijden, maar raakte daarna zwaar geblesseerd en ligt er voor langere tijd uit. Nu wil Lazio in de winterstop een vervanger halen, puur en alleen omdat jongens als Cana en Novaretti het niveau niet aankunnen. Ik heb dan ook geen idee hoe VZ aan dit verhaal is gekomen, want er klopt niks van. Naar mijn mening is het vertrouwen in de Vrij er nog gewoon, zeker na zijn sterke laatste paar optredens.

17 oktober 2014 om 12:09

Klopt, voetbalzone heeft dit verhaal waarschijnlijk alleen gebaseerd op geruchten dat Lazio een extra centrale verdediger wil halen. Maar het is momenteel "hot" om De Vrij negatief te belichten, dus gaat voetbalzone daar lekker in mee en zuigen ze dit uit hun duim. Je moet toegeven, die titel zal best wat views opleveren.

17 oktober 2014 om 15:58

Waar blijft nou dat groene randje ?? Ik heb het ook ff op gezocht en je hebt gelijk !

17 oktober 2014 om 17:57

Thanks The-DOC! En inderdaad Jellybean, het levert een stuk meer views/reacties op als bij een gemiddeld 'uit de wandelgangen' topic.

17 oktober 2014 om 22:06

Slecht vertaal werk door een stagiair. Die zag de Vrij Lazio en nieuwe verdediger staan en maakte gelijk een stukje. Maar gelukkig heeft Lazio een stuk meer vertrouwen in Stefan dan 70% van Vz

Waarom staan die stukjes over Carroll en Graafland trouwens in "in de wandelgangen"? Ze quoten die spelers nota bene, hoe kan het dan niet waar zijn?

Had sws niet naar Italië moeten daar moet hij een bikkel zijn en dat kunnen Nederlandse spelers niet zijn

17 oktober 2014 om 15:59

Maar de Vrij wilt ook zijn verdedigende kwaliteiten verbeteren dus dan is hij in de juiste competitie.

Voor het WK wilde ze hem al hebben, dus vergeet dat niet.

Coriella della sport de nieuwe Sun? Hij doet het toch steeds beter of niet dan?

Als ze Schär willen hebben, hebben ze pech want hij word ook al gevolgd door de echte top van Europa en Basel speelt zelf CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren