Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Komst Ziyech heeft geen invloed op onderhandelingen

Laatste update:
/
Lazio heeft Olivier Giroud een voorcontract aangeboden. De spits, die aankomende zomer transfervrij bij Chelsea lijkt te vertrekken, stelt zijn beslissing echter uit nu ook Tottenham Hotspur interesse toont. (The Telegraph)
/
Arsenal komt er niet uit wat betreft een nieuw contract voor Bukayo Saka. De jongeling ligt nog een kleine anderhalf jaar vast en wordt genoemd bij onder meer Bayern München. (Metro)
/
De contractonderhandelingen tussen Chelsea en Willian gaan ondanks de komst van Hakim Ziyech gewoon door. De Braziliaan hoopt zijn verbintenis in Londen met drie jaar te kunnen verlengen. (The Independent)
/
Adama Traoré staat mogelijk voor een terugkeer bij Barcelona. De Catalanen hopen de aanvaller aankomende zomer over te kunnen nemen van Wolverhampton Wanderers. (Birmingham Mail)
/
Chelsea lijkt de komst van Marash Kumbulla te kunnen vergeten. De toekomst van de verdediger van Hellas Verona ligt in de Serie A, waar Internazionale en Napoli hem graag willen hebben. (Calciomercat)
/
Trabzonspor heeft momenteel de beste papieren in handen om Oumar Niasse over te nemen van Everton. De aanvaller kan aankomende zomer met een aflopend contract bij the Toffees vertrekken. (Fotospor)
Vind jij dat Chelsea Willian langer aan boord moet houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even snel opgezocht waar hoort te spelen, zijn positie is de linkerflank en in zo een geval hoop ik niet dat hij voor Bayern zal kiezen. Op links heb je Davies en Coman staan waarbij Sane misschien ook in de zomer zal komen, het lijkt me dat deze jonge door de concurrentie totaal geen kans gaat krijgen.

15 februari 2020 om 12:40

Is Davies tegenwoordig geen linksback? En Saka kan in principe op beide flanken spelen, daar zit weinig verschil tussen.

15 februari 2020 om 13:14

Yes en kan ook voorin speler, zodra Sule fit is zal Alaba weer op de linksback positie staan. Ah hij kan op beide flanken? Ik heb alleen even snel op Transfermarkt gekeken wat zijn positie was. Ik laat me graag verrassen en wie weet is het een tweede Davies.

Kan die mooi diepgaan en inlopen op Hakim’s steekballen en voorzetten.

Een fan van traore de leeuw. Geweldige speler. Wolves vragen wel 90 mil. Verwacht niet dat barca dat bedrag voor hun oude jeugd speler zullen willen neertikken.

En ik dacht dat Willian in de zomer naar Barcelona zou gaan? Niet dus..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren