Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman wordt slachtoffer van pesterijtje Chelsea

Laatste update:
/
AC Milan is al in gesprek met Orlando City, maar Robinho kan ook terugkeren naar zijn vaderland. De Braziliaanse aanvaller krijgt de mogelijkheid te gaan voetballen voor Cruzeiro; die club heeft zich plotseling gemeld voor de dribbelaar van i Rossoneri. “Er is nog geen akkoord bereikt met wie dan ook, we kijken wat het beste is voor Robinho. Maar het zijn allebei interessante clubs”, zegt zaakwaarnemer Marisa Ramos. (Sky Italia)
/
Mbark Boussoufa keert mogelijk terug naar de club waar hij naam maakte als voetballer. De aanvallende middenvelder werd groot bij Anderlecht, dat hem in 2011 verkocht aan het (destijds) vermogende Anzhi Makhachkala. De Amsterdammer verkaste een jaar geleden naar Lokomotiv Moskou, maar daar is naar verluidt weinig toekomst meer voor Boussoufa. Een huurperiode in Brussel zou daarom een optie kunnen zijn. (Sport-Express)
/
Chelsea wil Liverpool pesten en daarvan is Ronald Koeman waarschijnlijk het slachtoffer. De nieuwe trainer van Southampton wil verdediger Dejan Lovren niet kwijt en het leek erop dat de Kroaat ook bij the Saints zou blijven, nadat de onderhandelingen met Liverpool op niets uitliepen. Chelsea-trainer José Mourinho zoekt echter nog een vervanger van David Luiz en denkt daarbij aan Lovren. We hebben te doen met Koeman. (Daily Mirror)
/
Clubs hoeven niet te verwachten dat Jackson Martínez voor een vriendenprijsje kan worden aangetrokken. De topscorer van FC Porto wordt al tijden met tal van clubs in verband gebracht, maar de Portugezen zijn niet van plan om de Colombiaanse spits zomaar te laten gaan. Alleen als voldaan wordt aan de transferclausule van veertig miljoen euro gaat Cha Cha Cha weg, heeft Porto-directeur Antero Henrique gezegd. (Record)
/
Hamburger SV legde voor komend seizoen pas één nieuwe speler vast: Zoltan Stieber. De 29-jarige middenvelder Valon Behrami moet echter de volgende nieuweling worden, zo geeft directeur Dietmar Beiersdorfer aan: “Hij is een zeer interessante speler.” De Zwitser speelde op het WK in alle vier wedstrijden van zijn land mee en heeft bij Napoli nog een contract tot 2017. Behrami moet ongeveer zeven miljoen euro kosten. (Hamburger Morgenpost)
Denk je dat Ronald Koeman Dejan Lovren nog zal kwijtraken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman zal inderdaad een zwaar jaar krijgen. Dikke kans dat Lovren en Schneiderlin nog vertrekken.

24 juli 2014 om 21:24

Maar niet naar Chelsea. Tottenham is een veel betere club, Lovren is daar harder nodig.

24 juli 2014 om 21:41

Heb je de stand van afgelopen gezien? Staat tottenham daarop hoger? Tottenham geeft te veel om geld verdienen om goed te kunnen zijn.

24 juli 2014 om 21:44

Ik verwacht Lovren naar Liverpool en Schneiderlin naar Arsenal/tottenham.

24 juli 2014 om 22:00

Bij Chelsea heeft Lovren toch veel teveel concurrentie van Cahill, Ivanovic en Terry.

Bij Tottenham moet Dawson weg vind ik. Kaboul is vaak geblesseerd. Dus Lovren is nodig.

24 juli 2014 om 22:08

Oja bij Liverpool is het een stuk makkelijker een plek als CV af te dwingen je moet alleen Agger Skrtel en Sakho achter je laten. Snap niet zo goed waarom liverpool hem wil. ze hebben ook nog coates, ilori en kolo touré

24 juli 2014 om 22:20

Liverpool zal wel een brede selectie willen. Denk wel dat Lovren basis zal zijn, mogelijk gaat Agger ook nog weg.

24 juli 2014 om 22:25

Iva staat gewoon rechtsback bij ons en ga er maar van uit dat dit Terry's laatste seizoen is waar hij echt top weet te presteren.

24 juli 2014 om 22:31

Liverpool wil een verdediger omdat ze vorig jaar zoveel goals tegen hadden. Lovren vind ik wel passen bij Liverpool

24 juli 2014 om 22:32

Maar dan bankt Lovren wel achter Terry? Dan kunnen ze hem beter kopen en meteen verhuren zodat hij het seizoen daarop bij Chelsea kan spelen.

25 juli 2014 om 00:52

Ik heb met beide clubs totaal niks maar Chelski is beter dan Spuds

Dat is heel zonde, maar als hij Ron Vlaar weet te halen als vervanger vangt ie het toch goed op.

Sorry Chelsea maar Lovren wil naar Liverpool en sky sports meld dat de transfer binnen 3 dagen kan worden afgerond

24 juli 2014 om 21:16

Lovren is ook totaal niet nodig Chelsea heeft al de beste verdedeging van Engeland.

24 juli 2014 om 21:22

Nee die heeft manchester city

24 juli 2014 om 21:50

Ja met demichelis enzo

24 juli 2014 om 21:57

Beste verdediging lmfao!!! City en Arsenal waren de 2 minst gepasseerde verdedigingen vorig seizoen. Ok, als je met je hele ploeg verdedigd dan geef ik je gelijk.

25 juli 2014 om 00:43

City en Arsenal minst gepasseerd? Volgens mij heeft Chelsea 27 goals tegen gekregen, City 37 en Arsenal 41.

24 juli 2014 om 21:43

Trouwens, we hebben al Zouma gehaald. Het lijkt me onlogisch om nog een CV te halen :/

24 juli 2014 om 22:18

Zouma is 18 en viel dit seizoen erg tegen

24 juli 2014 om 22:30

Dit seizoen? In die drie oefenwedstrijden bedoel je?

Heeft HSV ook niet Lasogga vastgelegd deze zomer? Om maar een beetje te mierenneuken.

Ben benieuwd wat Koeman allemaal aan gaat trekken, had volgens mij sowieso al de toezegging op 80miljoen transferbudget en dat was nog zonder de inkomsten van de transfers van deze zomer. Het is dat opvallend stil voor de mogelijkheden. Hoop ook dat er niet nog meer spelers uit de eredivisie weggekocht worden. Weet iemand meer van de spelers waar Southampton een oogje op hebben?

Zal een lastig seizoen worden voor de broers Koeman. Aan de andere kant zullen de verwachtingen niet veel hoger liggen dan handhaving als er zoveel spelers al weg zijn en Lovren, Schneiderlin en Jay Rodriguez staan in belangstelling van verschillende clubs. Ze kunnen alleen maar weer verrassen komend seizoen.

Jackson martinez is Max 30 miljoen waard. Hij is zeker niet beter dan giroud of sturidge, zelf schat ik hem ietsjes beter in dan Rémy

25 juli 2014 om 15:05

jackson is veel beter dan giroud. veel completer

25 juli 2014 om 16:26

Zo compleet dat hij bij Colombia niet eens basis stond terwijl falcao geblesserd was............

Ja en krijgt nu wel een budget van meer dan 100 miljoen euro, kan Pelle en Tadic halen en heeft dan alsnog 80-90 miljoen over. Daarvan moet hij toch wel een linksback (shaw) verdediger (lovren) schneiderlin (middenvelder) en Lallana (vleugel/middenvelder) voor terug kunnen halen? Dan heb je pak weg 20 miljoen per speler te besteden. Moet te doen zijn? De Vrij of Van Dijk halen bijvoorbeeld.pieters na een goed jaar ophalen voor linksback? En verder geen Nederlanders meer doen wordt je enclave te groot en dus verwijten ook.

24 juli 2014 om 21:55

Die spelers zijn vertrokken of gaan nog? Snap ik je post niet, of klopt je post niet?

25 juli 2014 om 10:57

Shaw, Lallana (en Lambert) zijn al weg.

Terwijl Schneiderlin en Lovren nog weg gaan waarschijnlijk. Dus hij krijgt nog extra geld bovenop zijn budget wat al rond de 100 miljoen ligt.

Met andere woorden, hij heeft alsnog een groot budget.... dus zo zielig is Ronald Koeman ook weer niet. Ja het is lullig dat ze team deels weggaat.... maar veel trainers worden van hun team geplukt en krijgen dan geen budget, hij heeft 100+ miljoen.

Het is inderdaad zo, dat veel goede spelers vertrokken zijn bij Southampton. Daar staat in ieder geval de komst tegenover van Pelle en Tadic. Verder heeft hij nog genoeg budget om nog een aantal spelers te halen.
In ieder geval kan hij in de Premier League laten zien, dat zijn prima prestaties met Feijenoord niet alleen lag aan de uitstekende spelers die hij tot zijn beschikking had, maar ook aan de impulsen die hij als trainer aan het team gaf.
Het lijkt erop dat hij met een behoorlijk afgekalfde selectie de competitie in moet gaan, dus daar ligt voor hem een geweldige uitdaging om toch uitstekend te presteren.
Hij kan het gezegde "de trainer is zo goed als de selectie die hij tot zijn beschikking heeft" in dat geval logenstraffen.

Dit had Koeman natuurlijk aan kunnen zien komen. Shaw en Lallana in ieder geval en een transfer van Lovren was ook dichtbij.

Ik denk dat Koeman de winterstop niet haalt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren