Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman kan miljoenenbod van Man City verwachten

Laatste update:
/
De kans dat Juventus zich daadwerkelijk meldt voor Mario Balotelli is niet bijzonder groot. Trainer Massimiliano Allegri werkte bij AC Milan samen met de spits die nog niet veel heeft laten zien bij Liverpool, maar geeft aan dat de komst van Balotelli naar Turijn erg onwaarschijnlijk is. “Ik denk dat iemand dat verhaal verzonnen heeft. Mario heeft onder mij goed gevoetbald, maar hij komt niet naar Juve”, maakt de coach duidelijk. (RAI)
/
Willem II blijft het volste vertrouwen houden in Jurgen Streppel. De coach degradeerde twee seizoenen geleden met de club en mocht toen gewoon blijven zitten. Het resultaat is ernaar: de Tilburgers doen dit jaar op het hoogste niveau keurig mee in de middenmoot. Binnenkort gaan de Tricolores met Streppel om de tafel om een nieuw contract te bespreken. Hij zal voor één of twee jaar bijpennen. (Voetbal International)
/
Jay Rodríguez staat al sinds april 2014 buitenspel met een zware blessure, maar zijn rentree nadert. Ronald Koeman heeft er dan ook een speler van formaat bij, mits de Engels international bij Southampton blijft. Manchester City overweegt namelijk een miljoenenbod uit te brengen op de 27-jarige aanvaller, die ook in de belangstelling staat van Tottenham Hotpur en Liverpool. (Daily Mail)
/
Juventus zou belangstelling hebben voor Rolando, maar Lazio gaat de concurrentie met de competitiegenoot aan. De Romeinen zoeken een extra centrale verdediger en hopen van het getreuzel van Juventus te kunnen profiteren door Rolando snel vast te leggen. De 29-jarige Portugees heeft geen toekomst meer bij FC Porto en speelde eerder al op huurbasis voor Internazionale en Napoli. (Diverse Italiaanse media)
/
Alvaro Arbeloa keert mogelijk terug naar Liverpool. De vleugelverdediger van Real Madrid stond in het verleden al drie jaar op de loonlijst bij the Reds, voordat hij in de zomer van 2009 naar Real vertrok. Daar is de 31-jarige back geen basisspeler en hij heeft aangegeven dat hij wel wat voelt voor een rentree op Anfield. Bij Liverpool zou hij Glen Johnson kunnen opvolgen: zijn contract loopt af. (Daily Star)
Denk je dat Jay Rodríguez vertrekt bij Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jay Rodriguez is helemaal geen 27 maar 25. Denk niet dat City hem nodig heeft. Ze hebben ook al bony gekocht wat ik onnodig vondt. Nu hebben ze aguero dzeko jovetic bony en negredo die is uitgeleend? Beetje teveel van het goede.

14 januari 2015 om 15:12

klopt rodriguez is idd 25 en geen 27

14 januari 2015 om 16:34

Negerde komt niet terug en Jovetic is te licht bevonden.
Plus dat Rodriguez een homegrown Player is waardoor Boyata eventueel weg zou kunnen.
Of Milner vertrekt en komt in diens plek.

Liverpool, Liverpool.. Liverpool. Rodgers moet eens een keer elders gaan kijken want tot nu toe hebben die Southampton aankopen nog niet echt veel indruk gemaakt. Zo'n zonde dat Markovic zoveel op de bank zat en nu pas echt een kans krijgt en die ook meteen pakt.

Koeman heeft je al laten zien dat je in het buitenland veel meer waar voor je geld krijgt, maar misschien zijn ze een beetje afgeschrikt door Assaidi.

14 januari 2015 om 15:09

Aan ene Suarez hebben ze anders best goede herrieneringen.

Gaat niet gebeuren ivm ffp

Als je dan toch geld wil neerleggen voor een spelers die vanaf links kan spelen, leg dan gewoon 25 miljoen en een goed salaris neer voor Reus.

Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom City maar 60 miljoen mag uitgeven netto?
want dat heb ik gemist.

14 januari 2015 om 16:24

Ze hebben een boete van de Fifa gekregen wegens het niet houden aan de Ffp. Daarnaast ook een waarschuwing. Zal dus meer een richtlijn zijn dat ze niet meer dan die 60 netto gaan geven aangezien dan de gevolgen groot zullen zijn, bijvoorbeeld uitsluiten van Europees voetbal.

Zabaleta kan niet alle wedstrijden meer spelen, Sagna is gewoon niet goed genoeg. Ze moeten Clyne kopen. Jay Rodriguez?? Die is gewoon nog niet fit.

Is deze speler van Koemand dan, denk dat er beter had kunnen staan Southampton kan etc etc.

Streppel slaat aanbiedingen van FC Utrecht en Standaard Luik af en tekent twee jaar bij in Tilburg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren