Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Keylor Navas voor zestien miljoen euro naar Londen

Laatste update:
/
Olympique Lyon heeft Zenit Sint-Petersburg nul op het rekest gegeven inzake Lucas Tousart. De middenvelder ondertekende recent een nieuw contract tot medio 2023 en de Franse club wil dan ook geen medewerking verlenen. (France Football)
/
Juventus en Massimiliano Allegri hebben een streep door een verhuur van Moise Kean gezet. De Turijnse club wil dat de aanvaller blijft én spoedig een nieuwe verbintenis tot na de zomer van 2020 ondertekent. (Tuttosport)
/
Arsenal heeft bij Real Madrid een formeel bod van zestien miljoen euro op Keylor Navas neergelegd en lijkt AS Roma af te troeven. De doelman uit Costa Rica zou al afscheid van zijn teamgenoten hebben genomen. (Sport)
/
West Ham United wikt en weegt de tijdelijke komst van James McCarthy van Everton. De middenvelder is weer fit na een dubbele beenbreuk, maar lijkt niet in de plannen van manager Marco Silva voor te komen. (Daily Mail)
/
Olympique Marseille kan Nemanja Radonjic, een half jaar na zijn komst voor dertien miljoen euro, op huurbasis laten gaan. Zowel Hannover 96 als VfB Stuttgart heeft interesse in de Servische buitenspeler. (Diverse Franse media)
/
Wolverhampton Wanderers leidt de dans inzake Tammy Abraham. De aanvaller wil dat Chelsea zijn verhuurperiode bij Aston Villa per direct beëindigt, om vervolgens in de Premier League aan de slag te gaan. (Diverse Engelse media)
Real Madrid doet er goed aan om Keylor Navas deze maand uit te zwaaien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom gaat Navas weg bij Real ? Dat lijkt me toch omdat hij daar niet vaste eerste keuze is. Maar dat zal hij bij Arsenal met Leno toch ook niet vast zijn. Wordt Navas wel eerste keuze, dan zal Leno wel weer weg willen en dat is toch nog een keeper met toekomst.

2 januari 2019 om 11:41

Leno en Cech zijn niet beter dan Navas, er was al veel kritiek toen Leno kwam en hij heeft het aardig gedaan maar hij springt er niet uit of zo. Het is gewoon geen keeper voor de absolute top en als Arsenal daar weer bij wil horen zullen ze toch echt een topkeeper + verdediging moeten neerzetten en 16mil voor Navas is een koopje

Dat Keylor binnenkort zal vertrekken zie ik wel gebeuren maar vertrekken naar Arsenal, nee dat niet. Ze hebben met Leno en Cech al twee heel goede keepers. Keylor zou daar misschien wel de nieuwe nummer 1 kunnen worden maar zoveel beter dan de overige twee is hij niet. Arsenal kan beter zijn geld uitgeven aan andere posities.

Keepent zou ikndit zeker toejuichen, maar meevoetballend is navas de mindere tov Leno denk ik. Of heb ik dat mis?

2 januari 2019 om 13:17

Gast! Anders zet je ozil in de goal!! Typisch Nederlands dit... een keeper moet ballen tegen kunnen houden!

Ik denk dat dit in de wandelgangen blijft, als je voor Cillissen 60 miljoen moet betalen kan deze 2 jaar oudere keeper toch geen 16 miljoen waard zijn.

2 januari 2019 om 12:24

En dan niet te vergeten, dat Navas 3x de CL heeft gewonnen met RM.

In verleden zijn keepers als Lopez, Valdes, Bravo weggegaan bij Real/barca en hebben daarna de top niet meer bereikt. Hoop niet dat ook met Keylor gebeurd, maar lijkt wel de Valdes/bravo route.

Dat zou een domme zet zijn. Niks ten nadele van Navas, maar als je een half jaar geleden Leno vast legt en je hebt beperkte financiele middelen, dan getuigt deze transfer van dom beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren