Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Josep Guardiola geeft 125 miljoen euro uit aan duo

Laatste update:
/
Arsenal is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe spits en Mauro Icardi is de laatste in het rijtje genoemde namen. Arsène Wenger houdt zich echter op de vlakte over de mogelijke komst van de aanvaller van Internazionale. (Goal)
/
Michel Preud’homme is één van de droomkandidaten om Marc Wilmots op te volgen als Belgische bondscoach. De trainer gaf echter eerder al aan dat hij bij Club Brugge wil blijven, al lijkt een duobaan wel tot de mogelijkheden te behoren. (Het Nieuwsblad)
/
Manchester City gaat binnenkort voor vuurwerk op de transfermarkt zorgen. Pierre-Emerick Aubameyang en John Stones worden de volgende versterkingen, ondanks het gezamenlijke prijskaartje van 125 miljoen euro. (The Sun)
/
Roberto Mancini krijgt geen nieuw contract van Internazionale. De clubleiding heeft zelfs een short-list opgesteld voor het geval dat de oefenmeester, die nog een jaar onder contract staat, voor het begin van het seizoen opstapt. (Sky)
/
Bij AS Roma maakt men zich geen zorgen over de toenemende belangstelling voor Kostas Manolas. De directie is van zins om de verdediger aan zijn contract te houden. (Corriere dello Sport)
/
Een gebrek aan geduld heeft ervoor gezorgd dat Steve Bruce bij Hull City is opgestapt. De club slaagde er niet in om Nick Powell, Ludovic Sané en zijn broer Salif aan te trekken en dus koos de manager eieren voor zijn geld. (The Sun)
Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen voor Borussia Dortmund speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reus en Auba aint leaving bvb.

24 juli 2016 om 09:13

Ik hoop het

24 juli 2016 om 09:16

Bvb heeft cl- team

24 juli 2016 om 10:08

Bvb heeft gomez echt niet gehaald als 2e spits

24 juli 2016 om 10:34

Gomez is een gerucht uit Turkije, die gaat niet komen. heeft bij zijn vertrek uit München aangegeven dat hij nooit in Dortmund zou gaan spelen.

24 juli 2016 om 12:09

Nou welke speler kan je tegenwoordig nog op zijn woord geloven?

Tuchel kijkt vooruit, is dat dan de reden waarom Mario Gomez is gehaald?

24 juli 2016 om 10:32

gomez komt niet en auba gaat niet simpel.
hij zit op zijn plek en gaat volgend jaar naar real. en Watzke geeft aan dat er niemand meer bij komt. dus ook Gomez niet, wat een gerucht vanuit Turkije is.

Ik verwacht weer een slecht jaar voor inter. Nu al bekend dat de trainer niet aanblijft.

ik denk dat die 125 miljoen monenteel alleen al voor auba betaald moet worden. de 4e dragende speler laten we echt niet zomaar gaan.

24 juli 2016 om 12:34

Mwoa. Verwacht je niet dat als er een bod van 80 miljoen komt jullie eieren voor je geld kiezen?

In de huidige transfermarkt is 125 miljoen te weinig om deze twee spelers aan te trekken. Ik denk dat ze dan eerder moeten denken aan 150 miljoen maar van 200 miljoen zou ik ook niet meer opkijken.

24 juli 2016 om 13:30

Voor Stones gaat geen volle pond betaald worden. Ik verwacht, Bony of Mangala die kant op te gaan.

24 juli 2016 om 13:46

Dat zou kunnen maar ook Bony of Mangala zijn volgens transfermarkt allebei 23 miljoen waard en dit reken ik mee in mijn schatting. En verwacht dat Everton naast Mangala misschien nog wel 30 a 40 miljoen euro wil zien. Aubameyang zal ook minimaal 80 a 90 miljoen euro kosten en dan ga je al snel naar die 150 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren