Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Jeremain Lens zegt Premier League vaarwel

Laatste update:
/
Real Madrid heeft geen interesse in Moussa Sissoko. Een ingewijde van de club heeft laten weten dat er geen bod op de middenvelder van Newcastle United wordt uitgebracht. (Marca)
/
Elseid Hysaj gaat een nieuw contract tekenen bij Napoli. De rechtsback komt tot medio 2021 vast te liggen en krijgt een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro. (SportItalia)
/
Jeremain Lens zegt de Premier League mogelijk gauw vaarwel. De 28-jarige aanvaller van Sunderland is bij Besiktas in beeld om Gökhan Töre op te volgen. (NTV Spor)
/
Fenerbahçe is op zoek naar een opvolger van Vítor Pereira. Manuel Pellegrini, Louis van Gaal, Guus Hiddink en Roberto Carlos zijn in beeld, maar Thomas Schaaf is de topkandidaat. (Vatan)
/
Pavel Pogrebnyak lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De bij Dynamo Moskou overbodige aanvaller lijkt na negen jaar terug te keren bij Tom Tomsk. (Sovsport)
/
Nabil Bentaleb lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De 21-jarige middenvelder mag weg bij Tottenham Hotspur en wordt verhuurd aan Lazio. (Daily Mirror)
Denk jij dat Jeremain Lens deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat Real geen interesse toont. Sissoko is niet nodig in Madrid!
Lazio heeft geïnformeerd bij Tottenham Hotspur over een mogelijke huurperiode, maar er is nog niets beslist hoor...

De agent van Hysaj bevestigt dat hij gaat verlengen en de afkoopclausule zal minder dan 60 miljoen euro zijn, enkel voor het buitenland. (radio Crc)

Real Madrid en een bod op Sissoko haha. Die kerel komt voor Newcastle al zwaar tekort.

Is Lens niks voor Ajax? Die zoeken nog een buitenspeler volgens mij.

Lens lijkt me een prima versterking voor Ajax, Misschien maar is bij hem proberen ?

Sissoko word ook genoemd bij Juventus maar ik weet nou niet of hij echt een versterking zou zijn of niet.

Waarom gaat Fenerbahce niet voor Bielsa? Lijkt mij nou een coach die daar wel zou passen en is wat mij betreft echt een top trainer alleen is hij iemand die ook voor ''kleinere'' projecten gaat en niet alleen voor toppers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren