Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/9): Italiaanse scout bezocht Amsterdam opnieuw

Laatste update:
/
Spartak Moskou is bereid Emmanuel Emenike te verkopen. Fenerbahçe wil de aanvaller terughalen en trainer Valery Karpin zegt niets te hebben aan een ontevreden aanvaller. “Wat kan ik doen als hij naar Turkije wil? Ik ga een transfer dan niet blokkeren. Als hij weg wil, dan zal ik hem niet tegenhouden. Wij zullen er dan alles aan doen om de selectie er niet zwakker op te laten worden”, zegt de coach van de Russische grootmacht. (Championat)
/
Wallace gaat bij Internazionale aan de slag. De negentienjarige rechtsback mocht van José Mourinho op huurbasis vertrekken bij Chelsea en zaakwaarnemer Frederico Moraes geeft aan dat zijn cliënt waarschijnlijk naar Giuseppe Meaza vertrekt. “We zijn nog maar een stap verwijderd van een deal. Er moeten nog een paar details worden uitgewerkt. Inter is al wel met de speler akkoord, dat was geen probleem”, klinkt het. (InterNews)
/
Het lijkt ons toch stug dat Viktor Fischer deze zomer nog naar AS Roma zal gaan, maar in Italië denkt men daar blijkbaar anders over. I Giallorossi zijn erg gecharmeerd van de aanvaller van Ajax, die al werd bekeken in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Afgelopen vrijdag schijnt er opnieuw een scout van Roma in de Amsterdam ArenA te hebben gezeten. Hij zag Fischer scoren tegen Roda JC Kerkrade. (Il Sussidiario)
/
Wilfried Bony scoorde twee keer tegen Malmö FF, maar ook Jonjo Shelvey speelde een dijk van een wedstrijd. De 21-jarige middenvelder verliet Liverpool voor een avontuur in Wales en hoopt daar het plezier in het spelletje weer te hervinden. “Ik voelde dat ik moest spelen. Ik wilde niet meer in de pikorde achter mensen staan. Ik voelde dat ik geen eerlijke kans zou krijgen bij Liverpool, maar dat is voetbal”, zegt Shelvey. (Daily Mirror)
/
Onrust bij Anzhi Makhachkala. De nieuwe aankoop Igor Denisov zou in onmin leven met een deel van de spelersgroep en met name met aanvoerder Samuel Eto’o. Denisov meent dat de Kameroener alles voor het zeggen heeft bij Dikaya Divisiyon en zelfs de wissels bepaalt. Eto’o ziet liever Lassana Diarra op het middenveld dan Denisov. “Denisov is er ook van overtuigd dat Eto’o Guus Hiddink volledig de baas was”, zegt een bron. (Izvestia)
Denk je dat Viktor Fischer nog deze zomer zal vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 40 miljoen mag Fischer wel gaan. Hij al een stapje hoger op en Ajax een mooi zak centje erbij.

4 augustus 2013 om 15:04

Ja best, maar niet voor de eerder genoemde 7 miljoen.
Hij toont veel potentie ligt nog lang vast, dus voor minder dan 30 miljoen gaat hij niet weg.
Dit is niet zijn daadwerkelijke waarde, maar wel een prijs naar potentie.
Als ze 20 miljoen voor Strootman betalen, moeten ze niet met 7 miljoen aankomen bij Ajax.
Hier speelt hij Cl.
Dat heeft Roma hem nu niet te bieden.

Een topclub als Internazionale dat een 19 jarige rechtsback gaat huren van Chelsea. Waar gaat het toch heen met Inter!? Ze moeten gewoon Van der Wiel binnen halen, dan heb je meteen een echte versterking voor de RB positie.

As Roma moet niet zo gek doen. Fischer zal zelf niet naar As Roma willen en Ajax wil hem ook zeker niet laten gaan, of misschien wel voor 40 mil!?

4 augustus 2013 om 15:52

Niet praten over hem als je niet kent.
Hij heeft een enorme potentie.
Over een jaar is hij al beter dan wat Van der wiel nu is.
Inter doet goede zaken, als ze hem weten te huren.

4 augustus 2013 om 17:58

Nee ik ken hem inderdaad niet, maar zoals ik al zei, Inter mag dan wel afgezakt zijn, het blijft een Europese topclub. En die horen geen spelers te huren maar te kopen die er meteen staan. En Van der Wiel is een speler waar je meteen op kan rekenen en die definitief van de club is en die zeker ook nog potentie heeft op beter te worden.
Dus Inter doet zeker geen goede zaken om een speler te huren die 'veel potentie' heeft.

4 augustus 2013 om 21:56

Ja, ik vind het ook jammer dat Inter niet meer bij de Europse topclubs hoort.
Maar Inter kent nu moeilijke tijden, en is flink aan het verjongen.
Over twee, drie jaar staan ze d'r weer.

Gaat niet gebeuren, geen sportieve verbetering en onmogelijk te realiseren voor AS Roma. Zitten ze wellicht voor een andere speler op de tribune? Zo wordt het wel erg nutteloos om telkens die scout te sturen voor niks.

4 augustus 2013 om 15:34

De Rossi Totti Benatia Lamela Maicon Osvaldo Balzaretti.... Geen sportieve verbetering? Laat me niet lachen.

4 augustus 2013 om 15:55

Als Roma zo goed was speelde ze wel CL, Als Ajax kan winnen van city en united, waarom niet van de zwakke as Roma die niks presteert.

4 augustus 2013 om 16:00

In tegenstelling tot Ajax heeft Roma WEL concurrentie voor de CL plekken. Juventus, Napoli, Milan, Fiorentina en jammer genoeg ook Lazio hebben een betere selectie dan Roma op dit moment.

4 augustus 2013 om 16:02

Mag -mufc- misschien moderator worden op deze site?
Ik vind zijn mening ontzettend goed en logisch onderbouwd, het komt erg zinnig over wat hij allemaal zegt. Wat een enorm verstand van voetbal heeft die jongen.

4 augustus 2013 om 17:15

Net zo stomme vergelijking: Ajax verliest van Steau Boekarest dus daarom is AS Roma beter.

AS Roma heeft beter materieel dan ajax, daarmee zeg ik niet dat Ajax niet kan winnen van AS Roma.
Een stap vooruit is het wel invergelijking met Ajax.

4 augustus 2013 om 17:59

@juveforlife: Ohja het Napoli waar Psv in de EL 2x van won en het Fiorentina die Ajax al eerder in Europa uitgeschakeld had een aantal jaar terug?
Milan en Inter zijn ook niet meer de teams die het waren dus Roma die wel die concurrentie heeft.....

Ze hebben in Italie ook veel meer geld te besteden maar zoveel meer extra's doen ze er ook niet mee.

Nee misschien heeft Roma wat leuke namen rondlopen maar Ajax heeft nu al een aantal jaren laten zien dat je meer hebt aan een team wat voor elkaar wilt werken dan een paar 'grote' namen.

Ik wil het nog wel eens zien Ajax tegen AS Roma wie er gaat winnen, misschien in de EL eens dit jaar als Ajax weer derde in de CL gaan worden.

4 augustus 2013 om 19:25

Je bedoeld Napoli dat City uit de cl gewipt heeft id poulefase? Het Napoli dat het zelf Bayern erg moeilijk kon maken? Idd een beperkt ploegje dat Ajax makkelijk opzij zou gezet hebben.

En vergelijk je nu echt Milan en Inter met een Feyenoord of Twente? Qua concurrentie komt dan ook nog Juve erbij , ook van het kaliber PSV etc natuurlijk.

Fischer gaat echt niet weg bij Ajax, is een zeer verstandige jongen. En als hij weg gaat lijkt mij dat voor een absurd hoog bedrag maar dat zie ik niet gebeuren.

Ten eerste denk ik niet dat Fischer zelf weg wil, daarbij is het grote voordeel van het nieuwe beleid dat het financieel zo goed gaat dat Ajax niet meer perse hoeft te verkopen. Ik zou zeggen Roma doe eens een leuk openingsbod van 30 miljoen.

4 augustus 2013 om 16:32

Frank noemde vorige week een luttele 40 miljoen. Dus settelen voor 38 is prima. Langdurig contract he

4 augustus 2013 om 17:59

Ja 30 miljoen openingsbod, om te laten zien dat ze wel serieus zijn. Als Roma met 30 komt en Ajax wil 40 dan mag hij wat mij betreft wel voor 35-37 miljoen weg.

Maar stel Ajax en Roma zouden eruit komen dan vraag ik me af of Fischer AS Roma wel ziet zitten.

4 augustus 2013 om 18:02

Hij kan bij Bojan mooi om info vragen. Ik maak me er weinig zorgen over in elk geval. Denk ook niet dat Fischer al weg wilt.

Overigens heb ik, als ik het me goed herinner, wel eens gelezen dat Eriksen's favoriete club vroeger AS Roma was.. die mogen ze wel ophalen. Voor het juiste bedrag natuurlijk.

Door die ongelooflijk domme buitenlanders regel in Turkije is het eerst noodzakelijk om Yobo te verkopen en Holmen te verhuren. Als 1 van 2 niet weg is zal alleen Cardozo aangetrokken worden.

Hij gaat niet weg.
En ajax gaat ook echt geen bod van 15 miljoen accepteren.
Die gaat pas weg bij 40 of 50 miljoen.
Nou dat gaat nog niemand betalen.

4 augustus 2013 om 15:57

Correctie: dat gaat nooit iemand betalen bedoel je.

jaat hem maar mooi bij ajax blijven, ze moeten echt hem gaan afschermen, want als eriksen gaat hebben we deze talent nog harder nodig en ik denk zelf, dat hij dan nog vrijer is om te spelen en dit ligt natuurlijk niet aan eriksen, mijn gevoel zegt dit.

Haha, Denisov. Eerst bij zenith prullen tegen Witsel en Hulk, als blijkt dat hij (logischerwijs) het onderspit zal moeten delven verkassen naar Anzi en daar net hetzelfde doen... Als het waar is (niet voor niets wandelgangen) is hij tich wel erg dom bezig.

Fischer is nog lang niet klaar voor een grotere competitie. Die heeft nog twee goede seizoenen nodig om de overstap te kunnen maken. Ik vind hem wel een talent, maar moet nog veel leren.

4 augustus 2013 om 15:19

Gelijk heb je. Vroeger ging een speler bij Ajax pas weg (lees hogerop) als hij de status van een seedorf/kluivert/litmanen had. Tegenwoordig willen ze na een halve goeie beurt naar topclubs zoals Roma. Geef mij dan maar Ajax. Meer uitstraling, elk jaar voor de prijzen spelen en garantie op europees voetbal. Of ik dan een tonnetje meer of minder heb op jaarbasis is verwaarloosbaar. Bij ajax kom je heus niet om van de honger.

4 augustus 2013 om 15:44

''tegenwoordig willen ze na een halve goeie beurt naar een topclub''. Als Fischer dat had gewild had hij al lang bij een topclub gezeten. Hij kon naar Barcelona, Bayern, AC Milan, Arsenal en Man City maar hij koos voor Ajax. Hetzelfde geldt bij Ajax ook voor Bazoer, Meleg, Cerny, Boilesen, Eriksen, Karlsson, Andersen en Blind die ook allemaal al bij een absolute topclub hadden kunnen spelen als ze dat hadden gewild.

Dat is het leuke bij Ajax, de grote talenten kunnen/konden overal ter wereld aan de slag maar kiezen/kozen juist allemaal voor de geleidelijke weg naar de top.

4 augustus 2013 om 15:59

Er kunnen er gigantisch veel naar de topclubs. Het gaat erom hoeveel er daar doorbreken. Die kans is nagenoeg heel erg klein. Dus niet zo heel vreemd dat ze kiezen voor sportieve toekomst ipv geld.

Met alle respect, maar Fisher past niet in de Italiaanse Serie A , daar is ie nog veels te zwak voor..

Beter laten ze Fischer nog een paar jaar bij Ajax voetbalen voor ze hem verkopen. Qua niveau kan deze speler nog veel beter en sowieso zal het een bankzitter worden voor de eerste jaren bij AS Roma.

ik denk dat fisher nog een jaar of twee nog wat gaat rijpen bij ajax en dan zou een sub top club in de engelse of spaanse divisie hem niet misstaan zoals sevilla of newcastle voorbeeld

Zoveel geld heeft Roma helemaal niet, voor Fisher moet je echt aan 50-60 miljoen euro denken.

4 augustus 2013 om 16:02

Hahaha 50 miljoen voor een eredivisie speler? De supporters van dat clubje uit Amsterdam zijn knettergek. Te lang op de boot in de zon gestaan gister ofzo?

20 miljoen is een mooi bedrag hedendaags voor spelers uit de eredivisie die echt top zijn. Kleeft een groot risico aan spelers uit Nederlandse competitie aangezien je nooit zeker weet of ze niveau aankunnen.

4 augustus 2013 om 17:14

Nou, bij 9 van de 10 spelers weet je van tevoren al of ze het niveau aankunnen hoor, Rafael, wist iedereen, Sneijder? Wist iedereen, Zlatan? Wist iedereen, Suarez? Wist iedereen, Verthongen? Wist iedereen.

Noem maar eens iemand op waarin je je echt vergist hebt in wat die zou gaan presteren, Elia, daarin heb ik me vergist, ik dacht echt dat die het in zich had om hoog te komen, ook van Theo had ik echt verwacht dat die zou slagen bij Ajax.

Echter blijf ik volhouden dat je bij veel spelers echt wel van tevoren weet of ze zullen gaan slagen of niet, Fisher zal slagen, ook bij een andere club, Ferguson zei niet voor niets dat Ajax hun huiswerk goed hadden gedaan..

Overigens geldt het andersom ook hoor, dat vd Wiel geen 100 miljoen waard zou worden was wel duidelijk, Babel 5 jaar geleden idem dito, dat Stekelenburg de verkeerde club uitgekozen had was al duidelijk voordat hij het gedaan had, El Hamdaoui, Aisatti, worden nooit jongens waar je op kunt bouwen.

Echt hoor, je weet van tevoren al echt wel welke spelers zullen slagen en welke hun geld nooit op zullen kunnen brengen, als je dat niet inziet moet je beter opletten in de voetbalwereld.

4 augustus 2013 om 17:24

Hahaha £105 (=€120,75) miljoen voor Bale...

Fischer staat tot 2017 onder contract en Ajax wil niet verkopen. We vragen dan gewoon het dubbele van wat de speler (in potentie?) waard is. Tuurlijk is hij het ook niet waard, maar voor wie wordt nog wel een marketcomform bedrag betaald? Als Roma Fischer zo graag wilt, dan moeten ze met minstens €40m op de proppen komen.

4 augustus 2013 om 17:28

Echt precies wat ik dacht... Sommige spelers hebben het gewoon meer in zich om te slagen dan anderen. De ene moet het echt hebben van de juiste club op het juiste moment met de juiste omstandigheden (huntelaar eeuwige pechvogel natuurlijk en Sneijder heeft geloof ik niet helemaal een eerlijke kans bij Real gehad, net als van der Vaart) en andere spelers die passen zich gewoon moeiteloos aan (vertonghen, Suarez, Ibrahimovic). Fischer gaat in dat laatste rijtje passen alls hij lang genoeg bij Ajax blijft (nog 3-4 jaar).

4 augustus 2013 om 18:01

@rolotjuh: En dat weet je van een speler die vanuit Spanje naar Italie komt wel met 100 zekerheid? Ik wil je niet laten schrikken maar zekerheid heb je nooit bij een speler.

Ajax wilt hem niet kwijt en heeft een lang contract dus jij zegt 20miljoen is de max prima maar Ajax wilt hem niet kwijt alleen voor een extreem bedrag en dat is echt geen 20 miljoen.
Dus Roma kan hem op zijn buik schrijven Fischer gaat gewoon echt niet naar Roma niemand gaat namelijk 30/40 miljoen voor zo'n jongen betalen.

4 augustus 2013 om 18:48

Ik zeg helemaal niet dat dit automatisch succes is. Dat hangt van meerdere dingen af. Echter is het risico kleiner als een speler al heeft laten zien dat hij het niveau aan kan. Maar leg me vooral woorden in de mond joh.

Ik zeg helemaal niet dat Fisher naar Roma moet. Heb het er alleen over dat never nooit een club 40 a 50 miljoen gaat neerleggen voor een speler in de eredivisie. En al zeker niet voor een wisselvallige tiener die een half jaartje leuk meedoet.

Ajax zal toch eerst potten moeten breken in Europa om dat te bewerkstelligen. Dat is waarom de Portugese ploegen zoveel geld incasseren voor hun spelers.
Maar droom jij lekker verder van je 40 miljoen, en vooral niet vergeten je teddy goed te knuffelen. Naief jochie.

4 augustus 2013 om 18:52

None.

Rafeal als in van der Vaart? Die kon helemaal het niveau Real niet aan, subtop niveau. Sneijder hopeloos gefaald in Madrid, heeft eigenlijk maar 1 seizoen goed gespeeld in 2010 finale wk en cl winst. Huntelaar vergeet je voor de gein, waar iedereen het over eens was dat ie potten ging breken en tig keer zou scoren in een wereldteam. Ook niveau onder de top.

4 augustus 2013 om 20:50

@ Rolotjuh,

Rafael kon het niveau Real zeker wel aan echter heeft hij daar weinig kansen gehad. Nu is hij nog steeds een van de betere spelers in Duitsland. Sneijder pakt even de CL met een inter was zeker niet de beste ploeg was in europa maar wat speelde hij een wereld seizoen. Het ligt aan zoveel factoren of een speler slaagt of niet en dat wil zeker niet zeggen of hij bij de top hoort of niet. Zo makkelijk praten.

We weten allemaal nog niet hoe Fischer er voor staat over 2 a 3 jaar dus als een club dat wil uitvinden mogen ze 40 miljoen neerleggen. Dat zal zeker niet snel gebeuren dus blijft ie bij Ajax.

4 augustus 2013 om 21:36

Je verward volgens mij een beetje wat ik bedoel. Tuurlijk met Ajax 40 vragen en hem dan alleen laten gaan. Die jongen is belangrijk voor Ajax en kan nog veel beter worden. Maar dat gaat toch nooit van zijn lang zal zijn leven iemand betalen voor hem? Zulke bedragen gaan clubs alleen betalen als je club ver komt in Europa structueel en dan moet de speler zich ook nog eens onderscheiden. Je moet alleen uitkijken dat elke speler nuet zoals Vertonghen weggaat. Zeker niet als je nu Eriksen en Alderweireld zelfde dreigt te gebeuren. Alhoewel met een miljoen of 12 is het een prima deal voor 1 jaar en hoeveel die jongens hebben gekost.

Als Ajax Fischer laat gaan voor 8 miljoen dan mogen ze al blij zijn. Het is een leuk spelertje maar zeker geen topper. Ik snap uberhaupt niet wat AS Roma ziet in Fischer. Maar het zal wel om de bank warm te houden. Ik denk dat AS Roma te hoog gegrepen is voor Fischer.

4 augustus 2013 om 16:00

Haha, laat me niet lachen.
JIJ ziet niets in Fischer en heel europa wel. zegt genoeg over jouw voetbalverstand.

Fischer heeft vrijdagavond duidelijk laten zien dat-ie heel veel potentie heeft...
Die steekbal mocht er zijn hoor op De Jong (dacht ik) en hij heeft echt een goede neus voor de Goal. Had er zelf meer dan 1 moeten maken.

4 augustus 2013 om 16:09

Was eriksen toch? Die steekbal dan. Fisher was juist voor zijn doen totaal niet aanwezig afgelopen vrijdag. Het is dat ie scoort, anders had niemand geweten achteraf dat ie meedeed. Nee was niet best vrijdag.

Neemt niet weg dat deze jongen natuurlijk een potentiele topper is. Goed seizoen vorig jaar, maar nog lang niet klaar voor die stap hoger. Laat hem nog lekker twee jaar ballen bij Ajax en constant niveau halen voordat ie het grote geld achterna gaat.

4 augustus 2013 om 16:18

die steekbal was van eriksen ja! maar het zal zonde zijn als Fischer weg gaat,
grootte kans dat het een mislukte carrière wordt as roma is zeker te hoog gegrepen nu,en dat is zonde want talent
heeft ie wel

4 augustus 2013 om 16:37

Inderdaad, grappenmakers die zeggen dat Ajax blij moet zijn voor een 8 miljoen voor Fischer.

Ik zou zeggen nog 1-2 seizoenen bij Ajax blijven, presteren in de ere divisie en presteren in de CL.
En dan natuurlijk verder kijken wie zich eventueel komt melden voor Fischer. Ik verwacht wel mooie bedragen.

7 augustus 2013 om 22:18

Klopt, je hebt helemaal gelijk... was Eriksen. Die speeld wel heel goed laatste tijd overigens. Viktor Fischer moet gewoon door blijven knokken en dan komt zn potentieel er wel uit.

ik denk niet dat fischer nu al vertrekt anders zat hij nu al bij manu of city ofzo.

Als deze scout goed gekeken heeft heeft hij ook gezien dat Fischer dramatisch speelde en nog lang niet klaar is voor zo´n stap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren