Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Internazionale biedt Atlético 15 miljoen euro aan

Laatste update:
/
Slaven Bilic wil een oude bekende uit Turkije naar de Premier League halen. De trainer van West Ham United werkte in het verleden bij Besiktas samen met Tolgay Arslan en hij zou op Upton Park graag met de 24-jarige middenvelder herenigd willen worden. The Hammers hebben naar verluidt zeven miljoen euro over voor de Turkse Duitser, maar er schijnt ook belangstelling uit de Bundesliga en Serie A te zijn. (Fanatik)
/
Liverpool krijgt nogal wat tegenstrijdige adviezen over Raheem Sterling. De ene keer krijgen the Reds te horen dat ze de spits maar beter kunnen verkopen, de volgende keer wordt de clubleiding op het hart gedrukt dat er aan de eisen van de sterspeler voldaan moet worden. Oud-aanvaller John Aldridge zit in het eerste kamp: “Liverpool kan hem maar beter naar Manchester City laten gaan”, vindt 56-jarige Ier. (Kicca)
/
Roberto Mancini schijnt te hebben bepaald welke middenvelder hij het liefst naar Internazionale haalt. De club uit Milaan versterkte zich al met Geoffrey Kondogbia en ook namen als John Obi Mikel van Chelsea en Lucas Leiva (Liverpool) passeerden al de revue. Mario Suárez van Atlético Madrid is echter de favoriet van Mancini en er wordt beweerd dat i Nerazzurri vijftien miljoen euro voor hem zouden willen betalen. (Sky)
/
West Ham United werd in het verleden al meerdere malen in verband gebracht met Aleksandar Dragovic, maar nu gaat het er echt van komen. De Oostenrijkse verdediger staat op het punt een overgang van Dynamo Kiev af te ronden en tekent naar verluidt een vijfjarig contract in Londen. Atlético Madrid, dat ook zeer serieus in de markt was, lijkt daarmee achter het net te vissen. (Sky Italia)
/
Alhoewel Swansea City bereid is Michu te laten gaan, mag de spits de komende weken gewoon meetrainen. In afwachting van een nieuwe club wil de Spanjaard zijn conditie op peil houden en manager Garry Monk ziet geen enkele reden waarom dat niet zou kunnen. 'Dan kan hij zich voor nu concentreren op het voetbal. Ik ga binnenkort met hem praten en dan zien we wel wat de toekomst hem brengt", zegt hij. (Sky Sports)
Swansea City moet Michu alsnog proberen te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er met Michu afgelopen jaar gebeurd? Heb weinig meer van hem gehoord eigenlijk

2 juli 2015 om 21:06

@ Borussiacity,

Na z'n fantastische eerste seizoen (en het seizoen daarvoor bij Rayo Vallecano, seizoen 2011-2012) bij Swansea City, het seizoen 2012-2013, heeft hij nooit meer dat niveau weten te halen en kampt hij met vormcrisis en blessures.

2 juli 2015 om 21:07

verhuurd aan napoli, daar vrij weinig gepresteerd

Van atletico naar inter likkt me nou geen stap voorruit.

2 juli 2015 om 21:13

Lijkt*

2 juli 2015 om 21:17

Het moet ook altijd niet een stap vooruit zijn. Hij kan misschien naar Inter gaan omdat het een hele mooie club is. Misschien omdat hij daar meer minuten krijgt. En misschien zelfs omdat hij bij Inter meer kan verdienen. Er kunnen veel redenen meespelen bij de keuze van een speler.

2 juli 2015 om 21:19

Op dit moment nog niet maar gezien het project dat er gaande is zou dat over twee jaar totaal anders kunnen zijn :-)

2 juli 2015 om 23:18

Inter is inderdaad een mooie club zonder meer. Maar Atletico lijkt me prima voor hem, snap zijn keuze niet echt.

2 juli 2015 om 23:18

Ik moet zeggen de hele Serie A is inderdaad lekker aan het inkopen!

Dat wordt me nog een team. Als het ze naast Suarez ook nog lukt om Jovetic binnen te halen dan moeten ze echt meedoen om de titel

Mario Suarez zou een goede versterking van ons middenveld zijn. Alleen kampen we nu met spelers die mogen vertrekken maar niet willen vertrekken. Ik zou nu eerst met die spelers om tafel gaan en ze goed duidelijk maken dat ze niet meer gewenst zijn alvorens we verder gaan met inkopen.

2 juli 2015 om 21:38

Zo goed is hij niet. Viel ook door de mand als zwakste schakel toen hij met Spanje mee mocht doen. Bij Atletico speelt hij ook niet altijd. Inter heeft de afgelopen jaren ook teveel middelmaat gehaald.

2 juli 2015 om 22:02

Sowieso zou ik wachten met verdere aankopen als ik Inter was. Eerst het overbodige verkopen en schoon schip maken. Mario Suarez is geen uitzonderlijke maar toch een goede speler vind ik. In dit Inter team zal hij nog goed van waarde kunnen zijn.

3 juli 2015 om 00:15

Hij zou nu misschien mee kunnen komen maar over een jaar niet. Inter moet geen spelers halen die nu mee kunnen komen, maar juist spelers halen die het verschil kunnen maken.

3 juli 2015 om 00:27

Mario Suarez kan ook met het team mee groeien hoor. Zijn beste jaren komen nu als het goed is (hij is 28) dus ik zou dit geen verkeerde zet vinden mits Inter wel eerst alle overbodige spelers weet te lozen.

Sterling moet gewoon weg klaar. Voor deze jongen kun je lekker veel geld beunen en Firmino is beter.

Mario Suarez zal een fantastische aankoop voor Inter zijn. Ik ben benieuwd hoe Inter het gaat doen volgend jaar.

Mario suarez halen, kondogbia al gehaald. Je kan toch zien dat de Italianen echt van het defensieve spel zijn, niets ten nadele hoor daar niet van. Maar, vooral mancini vind ik daarin sprekend, ze spelen het liefst op save en met weinig risico's.

Inter en Milan (wat later opgang gekomen) zijn erg aanwezig op de transfermarkt alleen inter haalt betere spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren