Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): HSV en Ajax zitten achter zelfde 'Ösi' aan

Laatste update:
/
Atlético Madrid wil nog voor aanvang van het jaar 2013 de contracten van een drietal belangrijke schakels openbreken en verlengen. De eerste is trainer Diego Simeone, die het geweldig doet als hoofdcoach. Nummer twee is de 28-jarige Miranda, centrale verdediger met een contract tot medio 2014. Nummer drie is Adrián. De felbegeerde aanvaller ligt nog tot medio 2015 vast, maar Atlético wil zijn afkoopsom verhogen. (AS)
/
Tottenham Hotspur heeft nog geen concreet bod uitgebracht op Massadio Haïdara. Dat de twintigjarige linksback van AS Nancy in de belangstelling staat van the Spurs is wel duidelijk, maar officieel weet de Franse club nog van niets. “Er zijn verschillende clubs in hem geïnteresseerd, maar een aanbieding hebben we nog niet ontvangen”, zegt technisch directeur Éric Martin. Ook Fiorentina wordt in verband gebracht met Haïdara. (Sky Sports)
/
Ajax krijgt concurrentie in de strijd om de gewenste nieuwe nummer negen. Dat Philipp Hosiner, over wie we het hier namelijk hebben, zeventien keer doel trof in achttien duels in de Oostenrijkse Bundesliga is namelijk ook in buurland Duitsland niet ongemerkt gepasseerd. Hamburger SV ziet in de Ösi een uitstekende vervanger voor Marcus Berg, die in het shirt van die Rothosen louter teleur heeft gesteld. (Hamburger Morgenpost)
/
Fulham en Arsenal vechten elkaar de tent uit om de handtekening van Will Hughes. Het zeventienjarige wonderkind voetbalt nu nog bij Derby County. Arsenal probeerde Hughes in de zomer al naar Londen te halen, terwijl Fulham in januari een poging gaat wagen. Fulham-manager Martin Jol denkt de jongeling te overtuigen met de garantie op een debuut in het eerste elftal. (The People)
/
Marco Verratti begon goed bij Paris Saint-Germain, maar de voorbije weken is de twintigjarige middenvelder wat minder goed in vorm. Er doen verhalen de ronde dat hij heimwee heeft naar Italië en Juventus denkt in te springen op die geruchten. La Vecchia Signora bereidt een bod van twintig miljoen euro voor, acht miljoen meer dan het bedrag dat PSG afgelopen zomer aan Pescara betaalde. Zaakwaarnemer Donato Di Campli ontkent overigens dat zijn cliënt weg wil. (Diverse Italiaanse media)
/
Liverpool-legende en televisieanalyticus Alan Hansen is van mening dat Arsenal het voorzichtige transferbeleid overboord moet gooien. “Uit zakelijk oogpunt moet je het beleid bewonderen, ze nemen geen enkel risico. Op die manier kun je echter niet concurreren met Manchester United, Manchester City en Chelsea. Ze moeten geld gaan uitgeven aan topspelers”, vindt Hansen. (BBC)
/
Internazionale is op zoek geweest naar een opvolger voor Diego Milito en lijkt snel te zijn geslaagd. In navolging van diverse andere Serie A-club hebben i Nerazzurri namelijk bij Torino geïnformeerd naar Rolando Bianchi. De 29-jarige aanvaller is komende zomer transfervrij, wat hem een buitengewoon interessant doelwit maakt voor andere partijen. Bovendien, niet onbelangrijk, weet de spits geregeld het net te vinden. (Tuttosport)
/
Met zijn zeventien jaar is Idriz Toskic voor de wet nog altijd een kind, maar nu al lonkt de hoofdmacht van AC Milan. De Montenegrijnse middenvelder doet het namelijk zo goed bij de beloften van Bari, dat de Italiaanse grootmacht hem in januari naar het San Siro wil halen. De jeugdinternational van Montenegro, die overigens wel het levenslicht zag in Italië, is met een contractueel vastgestelde transfersom van 150.000 euro nu nog betaalbaar. (La Gazzetta dello Sport)
Waar kan de topschutter van Oostenrijk zich het beste ontwikkelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt me op dat Ajax steeds gelinkt wordt aan spitsen (eerst Helenius, nu deze), maar in interviews zegt de Boer dat een spits niet echt aan de orde is... Beetje vreemd.

6 december 2012 om 17:25

Daarom heet dit ook " wandelgangen " he.. het zijn meestal geruchten die niet kloppen..

6 december 2012 om 21:45

Correct, maar ik neem aan dat die geruchten wel ergens op gebasseerd zijn.

Ze houden hun ogen open. Als ze voor helenius 1,25 miljoen hoeven te betalen en hij ontzettend goed vinden ze dat een koopje waar ze niet om heen kunnen

hahaha dat van Veratti is dus dikke BS. 20m euro voor iemand die niet nodig is. Pogba is nu prima aan het doen

6 december 2012 om 20:17

Veratti is de ideale opvolger/vervanger van Pirlo. Geen gekke keuze.

Wel een faal bij dat plaatje van de speler dat je het word document ziet. Maar goed kan gebeuren :D

Persoonlijk vind ik de jeugdopleiding van Ajax wel meevallen. De scouting daarentegen is fantastisch! Hier zou mijn club nog wat van kunnen leren.

haha die foto, document 1 microsoft word hehe

Als het over geld gaat, dan is Ajax kansloos tegen Hsv. Want die bieden veel hogere salarissen.
Al speelt Ajax wel altijd Europees voetbal en zelfs Champions League.

hoe oud is die spits?? Helenius is ook een goede optie aangezien sightorson een twijfelgeval blijft. Hoesen en Babel zijn ook nog steeds voor in NL competitie een goede optie. Maar Babel blijft maar 1 jaar.

6 december 2012 om 17:45

Hij is 23, al redelijk oud dus. Zie ook graag Helenius komen, de spits positie is momenteel toch erg matig bezet. De Jong of Eriksen in de spits is voor mij geen optie, Ajax heeft een echte spits nodig.

Ik las dat stukje over Alan Hansen automatisch in zijn herkenbare stem. Overigens heeft hij wel gelijk, elk jaar halen ze net aan top 4 en vertrekken er een of twee topspelers die worden vervangen door middelmatige spelers. Als je mee wil doen moet je ambitieus zijn en concurreren om de echte topspelers, anders win je de belangrijke wedstrijden ook niet. Hopelijk zijn de geruchten over massa-uitgaven waar, bijv. voor Götze.

Als je een topclub wil zijn moet je topspelers hebben, Girourd is geen Henry en Gervinho is geen Pires.

Een extra spits is wenselijk! Hoesen vult het nu goed in, maar is jong en onervaren. De kans op een terugslag is vrij groot. Verder beperkt het verblijf van Babel zich waarschijnlijk tot één seizoen, vind daarbij Babel geen echte spits. Sigthorsson heeft een uitgebreid track record van blessures.
Daarom is de aankoop van een echte spits, een doelpuntenmaker, helemaal niet gek.
Als deze jongen open staat om zich in de Nederlandse competitie te ontwikkelen, zeg ik halen!

Totaal offtopic, maar is Marcus Berg niet wat voor Feyenoord?

Weet niet wanneer hij uit zijn contract loopt, maar kan wel een gevalletje Pelle worden haha.

Terug ontopic, uiteraad worden talentvolle spitsen aan ajax gelinkt, aan Kolbeinn hebben ze werkelijk nog niets gehad en Babel zou wel verkassen aan het eind van het jaar, dan heb je feitelijk alleen Hoessen.

Alleen zou je altijd zien dat als je een nieuwe jongen haalt, Sigthorsson heel blijft, dus men neemt dan wel een gok.

6 december 2012 om 18:03

Je haalt echt de woorden uit mijn mond.. Berg naar Feyenoord (indien Pelle vertrekt straks). Weer zo een slecht presterende spits met vreselijke statistieken die dan bij Feyenoord ze er opeens vanuit alle hoeken inschiet. hahahahahaha.. het zou me in elk geval niets verbazen!

Nee, hopelijk blijft Pelle.. maar dan nog is een goede 2e spits wenselijk. Te Vrede blijkt toch 2 kilometere tekort te komen.. Guyon moet vertrekken.. en ons grote talent Achahbar wordt klaargestoomt voor de positie 10. Ben benieuwd wat Van Geel uit de hoed gaat toveren!

Die poll valt uit in Ajax'voordeel, objectiviteit is er niet hier, want we denken allemaal dat Nederland veel beter is om je te ontwikkelen, terwijl Duitsland voor iemand uit Oostenrijk waarschijnlijk veel aantrekkelijker is.

inter moet verjongen waarom gaan ze achter iemand van 29 jaar, waar ik nooit van heb gehoord?

Gaat Ajax deze speler nou kopen? Wat een koopclub zeg!

6 december 2012 om 22:04

Vermeer, Van Rhijn, Alderweireld, Blind, De Jong, Babel, Eriksen, Lukoki (zo nu en dan)

Allemaal spelers die eerst in de jeugd speelde en debuteerde in het betaalde voetbal bij Ajax.

7 december 2012 om 00:45

Ik denk dat Nummero10 en demo99 ook wel hebben genoten van het WK in zuid-afrika denk jij niet?
Stekelenburg, vdwiel, Heitinga, Sneijder, de Jong, van der Vaart, Elia (weliswaar niet 1ste van Ajax maar wel jeugd)

en de halve finale in 1998
van der Sar, Seedorf, F. de Boer, R. de Boer, Winter, Reiziger, Bergkamp, Kluivert, Overmars, Bosman, Witschge,

Misschien hebben ze ooit een dvdtje gezien van 1988.
van Basten, Bosman, Rijkaard, Winter, Kieft, Vanenburg, van 't Schip

Moet ik het nog hebben over de finale's in de jaren 70 of zal ik dan maar laten.

Ajax jeugd is Nederlandse voetbalhistorie... en ja soms kopen we er eentje,
Over 4 jaar wordt Denemarken Europees kampioen omdat die gastjes van de B elftallen of de A elftallen bij Ajax opgeleid worden.

7 december 2012 om 00:55

Bosman en Witschge waren niet mee in 1998 . Maar ik snap je punt ja.
Jonk en Winter waren er daarentegen wel bij. Net als de door Ajax opgeleide Ooijer.

Ajax heeft het Nederlandse voetbal het meest gebracht, gevolgd door Feyenoord en dan pas Psv.

PSV heeft weliswaar meer eredivisietitels. Maar Feyenoord meer Europese bekers en heeft veel meer toppers voort gebracht.

7 december 2012 om 09:27

@ 020-nl1

En wie scoorde er in '88? Alleen van Basten? Oh wacht, Gullit opende de score met een kopbal. Wie stopte er een strafschop? Juist van Breukelen.
Wie was die razende back langs de lijn op rechts? Oh ja Berry van Aerle.

Want laten we wel wezen die deed het kunstje van langs de lijn rennen allang voor dat Roberto Carlos ermee begon. Of een Dani Alves.

Een elftal haalt zijn titels als de balans tussen vedette's en waterdragers klopt. Dan kunnen de goede voetballers excelleren omdat het vuile werk voor ze achter hun rug wordt opgeknapt en zij zich volledig kunnen richten op waar ze echt goed in zijn. Namelijk het pure voetbal. Cruijff een geweldige voetballer hoor, maar wel iemand die in zijn rug iemand nodig had die vooral het verdedigende aspect van zijn taken overnam en de rotzooi achter hem opruimde waardoor hij juist meer energie en aandacht in zijn juist sterke punt kon steken, namelijk het aanvallende spel.

Dus het ligt niet zo zeer aan de opleiding van spelers maar aan de lichting die ze om zich heen hebben. En hoe een elftal om speler heen gebouwd kan worden. Een supertalent in een slecht elftal zetten maakt het geen wereldteam.
Een supertalent neerzetten in een elftal dat volledig om hem heen is gebouwd en hij zal excelleren. Mooiste voorbeeld is waarschijnlijk wel een Messi. Alles en iedereen in dat elftal speelt in dienst van.
Tel daarbij de voetballende kwaliteiten van een Xavi en een Iniesta en damn je krijgt een voorhoede/middenveld om je vingers bij af te likken. Mogelijk gemaakt door verdedigers en 2 vleugels die zich volledig wegcijferen en heel veel vuil werk opknappen voor dit 3 tal. En juist daardoor renderen ook deze spelers nog dat ze zelfs opvallen.

Dit is geen toeval dit is een systeem zo in elkaar gestoken door een coach, de juiste spelers bij het systeem gehaald en dit alles verfijnd tot in de finesses.

Overigens Kieft en Vanenburg speelde in 88 niet voor Ajax maar bij PSV maar dit even geheel terzijde. En ze hebben leren voetballen bij Ajax, maar bij elke club waar ze hebben gespeeld hebben ze dingen geleerd. Immers een mens leert zijn hele leven.

10 december 2012 om 14:48

Alderweireld is al vanaf 2004 bij Ajax hoor

Die Verratti hebben we niet nodig.. Misschien als extra stand-in op het middenveld.. Isla en padoin zijn hier niet geschikt en ben daar helemaal niet kapot van..

Als pogba zich door blijft ontwikkelen kan dit wel eens een wereld speler worden!

Voor dit geld kunnen ze beter een killer-spits kopen.. Al begint giovinco al beter te draaien..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren