Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): Heerenveen heeft weer Scandinaviër op het oog

Laatste update:
/
Sparta Rotterdam gaat in de winterstop met trainer Michel Vonk praten over zijn toekomst. De hoofdtrainer heeft een aflopend contract op Het Kasteel en op het trainingskamp in Portugal in januari zal er meer duidelijkheid komen omtrent zijn positie. Vorig seizoen verlengde Sparta in oktober al de verbintenis van Vonk, die aan zijn tweede seizoen bij de club bezig is. De Rotterdammers staan momenteel tweede in de Jupiler League. (RTV Rijnmond)
/
Johnny Heitinga krijgt er een concurrent bij in Liverpool. De Noorse verdediger Vegard Forren is namelijk naar Everton afgereisd voor de medische keuring en als hij die goed doorloopt, dan tekent hij een meerjarig contract bij the Toffees. De 24-jarige centrumverdediger, die met Molde FK in de voorronde van de Europa League te sterk was voor sc Heerenveen, werd ook gevolgd door het Fulham van Martin Jol en Manchester Untied. (Aftonbladet)
/
De kans bestaat dat er weer een nieuwe Scandinaviër naar sc Heerenveen komt. FC Midtjylland-middenvelder Mads Albaek wordt nadrukkelijk gevolgd door de Friese club, die de inmiddels 22-jarige Deen een jaar of tien geleden al eens mee liet trainen. Albaek, die overigens ook in de belangstelling zou staan van NEC, heeft al laten weten dat hij openstaat voor een vertrek en komt in januari mogelijk naar Nederland. (Sporten)
/
AC Milan is duidelijk op zoek naar een rechtsback. De club van Urby Emanuelson en Nigel de Jong weet dat Ignazio Abate weleens geblesseerd is en met alleen Mattia De Sciglio wil trainer Massimiliano Allegri de terugronde in de Serie A niet ingaan. I Rossoneri zijn derhalve zoekende en Sébastian Corchia van Sochaux werd al genoemd. Nu heeft Milan ook belangstelling voor VfB Stuttgart-back Gotoku Sakai. (Sky Italia)
/
De Italiaanse topclub dreigt daarentegen een middenvelder kwijt te raken. Clubs uit Engeland en Frankrijk meldden zich al bij het management van Mathieu Flamini en de 28-jarige spelverdeler staat nu ook in de belangstelling van Hamburger SV. De Fransman werd in de zomer ook al in verband gebracht met een transfer naar de Duitse havenstad. Zijn contract loopt na het seizoen af. Milan moet hem in januari dus verkopen. (BILD)
/
Isaac Cuenca krijgt geen speeltijd bij Barcelona, maar mogelijk wel in de Serie A. De Catalaanse club gaat deze week om de tafel met Udinese om te praten over een verhuur van de 21-jarige rechtsbuiten, die al sinds mei met een meniscusblessure kampt. De Italiaanse club heeft in principe genoeg aanvallers, maar iemand met de kwaliteiten van Cuenca, die met Barcelona de Copa del Rey won, is altijd welkom. (Sport)
/
Nene maakt in januari mogelijk een wel heel verrassende overstap. De Braziliaanse aanvaller was vorig seizoen de topscorer van Paris Saint-Germain, maar moet er nu genoegen nemen met een plek op de bank. De 31-jarige linksbuiten was al dichtbij een transfer naar Besiktas en die ploeg heeft nu opnieuw interesse. De zaakwaarnemer van Nene, Christophe Mongai, is inmiddels geland in Istanboel. Hij gaat echter niet praten met Besiktas, maar met Kasimpasa. (LigTV)
/
Federico Peluso vindt gestaag zijn weg naar de top. De 28-jarige linksback brak niet door bij Lazio, maar speelt inmiddels al een paar jaar erg stabiel bij Atalanta. De verdediger werkte zich op tot Italiaans international en werd al gelinkt aan Juventus, AC Milan, Manchester City, Lazio, Palermo en Napoli. Laatstgenoemde club lijkt het meest concreet, want de Europa League-tegenstander van PSV gaat in de winter een bod uitbrengen. (Sky Italia)
Isaac Cuenca is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat Heerenveen hem binnenhaalt. Groot talent! Zou een aanvulling zijn voor de Eredivisie. Heeft een goed overzicht, bruikbare techniek en een goede actieradius. Zit wel potentie in.

Cuenca kan een stap hoger dan Udinese

Isaac Cuenca heeft in deze fase van zijn ontwikkeling speeltijd nodig, bij Barcelona kan hij slechts een beperkt deel daarvan krijgen en zal dus er misschien wel goed aan doen om bij Udinese een jaar te spelen. Als Barcelona zijnde zou ik echter een La Liga club verkiezen boven Udinese, dan kan Cuenca meer wennen aan de competitie.

28 november 2012 om 17:28

denk je dat ajax een kans zou hebben om hem te huren? hij lijkt mij wel een toevoeging, aangezien we een paar wedstrijden redelijk vleugellam zijn geweest en sommige spelers er nog niet klaar voor zijn. Als ik het goed heb begrepen (want ik heb hem niet al te vaak gezien), is het een jongen met een goede techniek en inzicht maar niet al te snel

Een jaar of tien geleden? Op z'n twaalfde al een stage bij Heerenveen? Da's jong.

ik zie eerlijk gezegd het nut niet van een nieuwe middenvelder voor sc heerenveen.
ik zou eerder in de defensie van ons investeren want wat daar nu staat is echt super bagger.

28 november 2012 om 17:34

De defensie van SC Heerenveen is ook niet vaak goed geweest, ik kan me met Gouweleeuw (die daar nog speelt uiteraard) de enige goede Heerenveenverdediger herinneren. Popov heeft ondanks zijn transfer naar Dinamo Kiev mij nooit overtuigd.

SC Heerenveen heeft alleen goede aanvallers en middenvelders gehad (sommigen zijn er nog): V Nistelrooij, Pranjic, Sulejmani (ja wel in die tijd), Alves, Huntelaar, Djuricic, Bradley, etc.

Ik kan me serieus niet eens veel redelijke verdedigers in de Heerenveendefensie herinneren.

28 november 2012 om 17:46

Petter Hansson.

28 november 2012 om 17:47

Petter Hansson en Erik edman! Ze waren misschien niet absolute top, maar zeker wel redelijke verdedigers. Er zullen vast nog wel een aantal meer zijn, maar dat moet dan zeker wel een lange tijd terug zijn.

28 november 2012 om 17:48

Jullie waren me voor

28 november 2012 om 17:52

mitrita, edman, Hansson, klompe, gouweleeuw, van aanholt, zuiveloon (eerste periode voornamelijk), hans vonk, gerard de nooijer

28 november 2012 om 18:03

Waarom zou je niet in de defensie investeren met als reden dat dat toch nooit wat geweest is? Ik ben het lauwietje eens dat Heerenveen juist moet investeren in de verdediging. Die is nu echt ondermaats. Wel is een middenvelder erbij handig. Heerenveen heeft eigenlijk nog steeds geen opvolger voor Elm.

29 november 2012 om 09:52

met jou eens en bedenk ook nog eens dat er een geleende speler staat en niet zeker is of hij blijft en dat er een op het punt staat verkocht te worden dus nieuw bloed is gewenst

Ik ken Mads Albaek dan wel niet, maar ik denk dat Heerenveen hier gewoon op moet gokken.
Deze jongen is vast niet zo duur, en niet geschoten is altijd mis. En er zijn genoeg spelers die als "gokje" slagen bij Heerenveen.

28 november 2012 om 17:49

Zo is Heerenveen kapot gegaan, met al die "gokjes". 40 spelers onder contract hebben kost ook een hoop knaken.

29 november 2012 om 09:55

heerenveen moet juist niet gokken , hun geld goed gebruiken en blijven geloven in eigen opleiding .
een vent als lindgren brengt ervaring mee kost niks en kan jonge spelers verder helpen en ook nog bekend met nederlans voetbal

Heerenveen moet eerst maar is beginnen met spelers verkopen. Ik begrijp best dat ze de verdediging niet sterk genoeg vinden, maar doe dan want aan je jeugd, want kijk maar hoe gouweleeuw is doorgebroken bij Heerenveen. Stel dat je nog een paar zulke talenten heb lopen waarom dan kopen.

ik ben het met je eens dat ze moeten investeren in de jeugdopleiding. maar volgens mij zijn ze daar de laatste jaren ook flink mee bezig geweest kijk maar naar spelers als gouweleeuw, van aanholt dat zijn verdedigers die nog kunnen groeien alleen vind ik dat gouweleeuw daarvan als enige een beetje stabiel is maar ik denk om de verdediging stabieler te maken je er echt geld in moet investeren en niet van die afgedankte spelers van middenmoters uit duitsland halen zie Raitala die ik nog niet echt vind overtuigen. en Zuiverloon zit ook niet op zijn niveau wat die vroeger altijd speelde bij heerenveen. en laten we eerlijk zijn die kruijswijk is gewoon bagger en zomer is al over zijn hoogtepunt heen. dus als ze een of twee miljoen investeren van het geld dat ze miss van djuricic krijgen in goeie stabiele verdedigers steken. denk ik dat het al een stuk makkelijker wordt om in het linkerrijtje te eindigen dit jaar.

28 november 2012 om 20:20

Van aanholt?? die komt net uit de jeugd van heerenveen toch. eigendom van chelsea en speelt nu voor Vitesse. ten eerste zou ik van het geld dat je krijgt voor djuricic wat misschien wel meer is dan 2 miljoen een goede vervanger kopen. de aanval is al opgegeven dat wordt voorlopig niet meer zo als vorig jaar. ze kunnen ook geld in de jeugdopleiding stoppen koop jonge spelers of huur ze uit de ajax jeugd bijvoorbeeld Stefano Denswil of er loopt nog een groot talent rond bij city Karim Rekik er moet een goede scout komen!

28 november 2012 om 21:09

@lauwietje
Van Aanholt komt helemaal niet uit de jeugd van Heerenveen!

@rtss
Je bent wel heel bescheiden door te zeggen dat Djuricic misschien wel meer is dan 2 miljoen... Ze kunnen veel meer voor hem vangen. Ik weet dat zijn contract afloopt, maar het is een gigantisch talent! Heerenveen moet van het geld hooguit 2 spelers kopen: Een aanvaller en een verdediger. Die zijn het hardst nodig. Het liefste een vleugelspeler die Finnbogason kan bedienen. Een een sterke verdediger die naast Gouweleeuw in het centrum kan staan. Als ze 2 van dit soort spelers kopen, denk ik dat ze weer mee kunnen in het linker rijtje, want zoals het er nu voorstaat denk ik dat ze daar helemaal niet in komen!

28 november 2012 om 21:19

@rtss

Ik ben van mening dat SC Heerenveen zeker wel goede scouts heeft. De scouts van Heerenveen komen altijd wel terug met leuke scandinavische spelers. Verder ben ik het met je eens dat ze de jeugd wat meer de kans moeten geven. Als Gouweleeuw kan doorbreken kunnen vast meerdere spelers dat. Komt Janmaat ook niet uit de opleiding van SC Heerenveen?

28 november 2012 om 21:22

@lucardo22
Nee Janmaat speelde in de jeugd bij Feyenoord en daarna Ado.

29 november 2012 om 11:58

Pele van Anholt speelt op dit moment rechtsback bij Heerenveen en komt uit de eigen jeugd. Ik denk dat jij in de war bent met die van Vitesse, Die komt inderdaad niet uit de jeugd van Heerenveen.

Janmaat komt zeker uit de opleiding en nu is alweer de rechtsback van Feyenoord. toch iets beter. ik ben nog altijd van mening dat hij naar een engelse of duitse club kan. wat dacht je van het broertje van narsingh. 25 jaar en zeker goed genoeg voor het heerenveen van nu. willen ze aan kunnen sluiten moeten ze natuurlijk iets beters halen. ik ben benieuwd naar januari!!

28 november 2012 om 21:29

@rtss
In je eerste reactie zeg je:
Heerenveen moet eerst maar is beginnen met spelers verkopen. Ik begrijp best dat ze de verdediging niet sterk genoeg vinden, maar doe dan want aan je jeugd, want kijk maar hoe gouweleeuw is doorgebroken bij Heerenveen. Stel dat je nog een paar zulke talenten heb lopen waarom dan kopen.
Kortom dat ze jeugd moeten gebruiken.
En nu zeg je dat ze iets beters moeten halen..
Trouwens, Janmaat komt niet uit de opleiding van Heerenveen. Hij speelde in de jeugd bij Feyenoord, daar werd hij niet goed genoeg bevonden, toen belandde hij via Ado bij Heerenveen ( en tegenwoordig dus Feyenoord)

@lucardo22 die talenten zijn wel goed maar ga nou is uit van de talenten in nederland

@rtss

Ik vind dat juist een beetje bij de stijl van SC Heerenveen horen. Scandinavische spelers die hier doorbreken zegmaar en dan naar de nederlandse top gaan en dan naar het buitendland

voorbeeld daarvan is Rasmus Elm

@miquel3 Ik ben een voorstander van de jeugd en helemaal van zulke clubs als Heerenveen. Die hebben niet genoeg geld om elke transferperiode weer een topspeler te halen. Dus dan moet je het met je jeugd doen. Wat hebben ze gedaan met het geld van de transfers van Assaidi, Dost, Narsingh, Elm en Jannmaat dan

28 november 2012 om 22:31

@rtss
Wat ze met het geld gedaan hebben??
O.a. Finnbogason gekocht, maar ook heel veel spelers die zijn mislukt.
Maar de jeugd gaat het echt niet beter doen. Heerenveen moet ook gewoon bij Nederlandse clubs spelers weghalen. Die zie je elke week spelen, je weet wat ze kunnen en dar is een mindere gok dan iemand uit Scandinavië.

29 november 2012 om 12:29

Elm en Janmaat waren transfervrij, we hebben dit jaar veel transfervrije spelers gehaald, alleen Pappa heeft 7 ton gekocht, de rest is opgevuld voor de slechte financiele jaren die we hebben gehad.
Heerenveen heeft een goede jeugd op komst, strax als Gouweleeuw vertrekt, die dit al heeft aangegeven, en Zomer naar het buitenland gaat, staan er al 2 talenten te wachten(streutker en Otigba)

De toekomst zie ik rooskleurig in, alleen moeten we dit seizoen weer overleven, het komt allemaal wel goed in Heerenveen.

Eigenlijk best wel leuk om als kenner en supporter van Heerenveen al die meningen te lezen van voornamelijk niet-heerenveenkenners.

Inhoudelijk klopt er vaak niet veel van, maar het geeft toch wel aan dat de club Heerenveen nog steeds leeft in het land ondanks de even wat mindere prestaties en dat is mooi om te constateren.

Euh.. Pele van anholt is wel jeugdspeler van scheerenveen en ik bedoel een tot twee miljien te investeren van het geld dat je krijgt van djuricic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren