Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guardiola wil shoppen in Parijs en München

Laatste update:
/
De baan van Massimo Oddo bij Udinese hangt aan een zijden draadje. Als hij zijn congé krijgt, is Andrea Stramaccioni de voornaamste kandidaat om als trainer aan de slag te gaan in Udine. (Sky Italia)
/
De belangstelling voor James Maddison van Norwich City neemt zienderogen toe. Na onder meer Liverpool, Leicester City en Tottenham Hotspur hebben nu ook Arsenal en Manchester City zich in de strijd gemend. (Daily Mirror)
/
Het is geen geheim dat Josep Guardiola zijn selectie komende zomer fors wil versterken. Manchester City heeft met Kylian Mbappé en Thiago Alcántara nogal ambitieuze transferdoelwitten vastgesteld. (Sky Sports)
/
Voor Stoke City lijkt degradatie uit de Premier League inmiddels onvermijdelijk. Paul Lambert is van plan om ook volgend jaar aan het roer te staan bij the Potters, ongeacht de afloop van dit seizoen. (Daily Mirror)
/
AS Roma is dicht bij het vastleggen van Ante Coric. Dinamo Zagreb wil zes miljoen euro ontvangen voor de Kroatische aanvallende middenvelder, die eerder interesse genoot van de Romeinen. (TMW)
/
In de zoektocht naar een opvolger voor José Manuel Reina is Napoli bij Fiorentina terechtgekomen. De zaakwaarnemer van Marco Sportiello geeft toe dat i Partenopei achter zijn cliënt, die gehuurd wordt van Atalanta, aan zitten. (Radio CRC)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappé gaat niet vertrekken uit Parijs ik denk dat heel weinig daar zullen vertrekken althans niet de spelers die in de basis staan en als hij vertrekt zal het voor Real zijn, hetzelfde voor Neymar.

Thiago zou inderdaad passen bij het spel van City en Guardiola ik vond het al vreemd dat hij zijn 'pupil' niet meenam in zijn eerste seizoen naar Manchester, misschien komend zomer?

Overigens vind ik dat City zich moet versterken op de flanken en de back-positie's want Walker is een drama en Bernardo Silva is een geweldige voetballer maar ze hebben iemand nodig als Salah, Bale of Mahrez op die positie, iemand met een versnelling, dribbel en schot.

18 april 2018 om 12:14

Lees ik dat nou goed? Walker is een drama?

Walker is Juist 1 van de spelers die zijn stempel heeft weten te drukken. Wellicht doel jij op recente (beslissende) fouten die hij gemaakt heeft tegen Liverpool en Manu o.a. maar Walker is echt geen drama. Ik denk zelfs dat hij tot de beste 3 rechtsbacks van de wereld hoort.

18 april 2018 om 12:45

Walker is voornamelijk de reden geweest waardoor City eruit lag tegen Liverpool vooral in de 2e wedstrijd.

Toen Guardiola de opdracht gaf aan Walker om te gaan aanvallen faalde die jongen compleet werd door zoveel analisten bekritiseerd dus dat is inderdaad ook mijn mening.

18 april 2018 om 12:50

Ach je kan niet alles op het conto van Walker schuiven. Had je de opstelling gezien van City in de 2e wedstrijd. Aanvallender kon niet. Hij speelt gewoon een zeer solide seizoen.

18 april 2018 om 12:52

Firmino, Salah en Mane is voornamelijk de reden. Jou opmerking slaat kant noch wal. Je doet Walker enorm tekort. Hij is immer meegenomen in Premier League elftal van het jaar. Hij is een van de beste, dan wel niet de beste rechtsback van de wereld. Een enorme krachtpatser met snelheid.

Carvajal is mijn favoriet maar Walker doet zich niet onder aan Carvajal.

18 april 2018 om 13:31

Was dat de tactiek of Walker zelf. en ja hij werd zwaar bekritiseerd na die wedstrijd, maar hij is door diezelfde mensen ook vaak zat opgehemeld. Je kan een keer een slechtere wedstrijd spelen, dat gebeurd. Maar hij wordt niet voor niets in het eltal van het jaar gekozen als hij er niks van bakt natuurlijk.

Met Mendy straks weer fit is, dan heb je prima backs naar mijn mening. Walker is niet de allerbeste back te wereld, maar voor het spel van city (normaal gesproken) is het een top speler.

18 april 2018 om 14:11

Nou moeten we wel stellen dat er geen overvloed aan talent op rechtsback rondloopt in Engeland he. Walker is zeker geen pannenkoek maar ik vind hem ook niet fantastisch hoor

18 april 2018 om 14:22

Noem even 3 beduidend betere rechtsbacks dan? Ik vind Walker gewoon top op zijn positie

18 april 2018 om 12:15

Ik kan het niet laten.. zeggen dat city snelheid op de flanken nodig heeft? Wat heb ik gemist hebben ze hun complete voorhoede vandaag verkocht??? Een CVM die een heel jaar fit is en een CV die constant top presteerd lijken me eerder nodig.. maarja mischien voldoen jesus aguero sana sterling en ga maar door niet meer na 3 verlies partijtjes?! En zeg aub niet dat 2 vd 4 genoemd centraal spelen.. ze hebben teveel opties

18 april 2018 om 12:51

Bernardo Silva is een speler dat vanaf rechts komt maar totaal geen snelheid, kracht heeft. Hij heeft ook geen diepgang in zijn spel en trekt altijd naar binnen, hij is niet gevaarlijk voor de goal en dit zag Jurgen Klopp ook en daarom werd hij telkens 'vrij' gelaten.

City heeft uiteraard genoeg optie's maar mijn punt was als je op bepaalde plekken je team wilt versterken dan ligt dat in mijn ogen rechtsachterin en voorin.

18 april 2018 om 14:20

ben ik wel met je eens. ik vind die Gelson Martins een veel dreigerende Portugese rechtsbuiten

18 april 2018 om 12:20

Man man man, waar heb jij het toch over..

1. Thiago even niet mee nam naar Manchester? Alsof hij goedkoop is en zo maar op te pikken is.

2. Iemand nodig met een versnelling, dribbel en schot, maar ondertussen zit je Bernardo Silva te beschrijven.

Je heb ondertussen je groene lijntje vol, gefeliciteerd. Nu je voetbalkennis nog opkrikken.

18 april 2018 om 12:49

Knul de reden dat Guardiola Thiago niet mee nam naar Manchester was omdat hij beloofd had aan Bayern Munchen om geen enkel speler van Bayern mee te nemen naar Engeland en dus had dat niks met zijn prijskaartje te maken, City smijt met geld dus denk je echt dat ze zich druk maken om een prijskaartje? Ken aub je feiten.

Bernardo Silva is een fantatische voetballer maar heeft niet de snelheid van Bale, Salah of Sané. Is een wereldvoetballer maar hij heeft geen diepgang in zijn spel en dit zag Jurgen Klopp ook en daarom werd hij telkens vrij gelaten.

Thanks dat je mijn groene 'lijntje' apprecieer

18 april 2018 om 12:52

Wat heb je überhaupt aan Bale als die man driekwart van het seizoen in de ziekenboeg zit? Nee doe mij gewoon Bernardo Silva maar.

18 april 2018 om 13:23

‘ken je feiten’ maar ondertussen beweer jij dat ze zich niet druk maken om een prijskaart hebben ze dat aan jou verteld beste man?
Je spreekt. jezelf tegen
Jij doet altijd alsof je alles zo goed weet en dan kraam je maar wat uit.

18 april 2018 om 13:50

even off topic haha, wat houdt dat lijntje in?

18 april 2018 om 13:23

Walker is een drama heb jij poep in je ogen ofzo?

Mbappe en Thiago bij dit team, en dan is hij zeker de beste trainer ooit omdat hij de PL wel zal winnen. City heeft echt onbeperkte transferbudget als ze dit wederom kunnen realiseren. Mbappe zou minimaal 300 miljoen kosten.

18 april 2018 om 13:26

Toevallig heeft hij de Premier League al gewonnen 🤣 dus dit is gewoon kant en klare onzin en aanvallers genoeg bij city lol

18 april 2018 om 14:21

dan moet hij toch eerst Zidane van de troon zien te stoten. als die nu weer de Champions League pakt word dat toch echt een hele lange weg voor Guardiola

ze hebben genoeg talent bij man city. ik zou juist iemand als chillieni transfer vrij ophalen. Silva word ouder daar moet een vervanger voor komen en thiago zou top zijn maar ik denk onhaalbaar. fabregas lijkt me een goede optie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren