Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gewilde spits komt in de zomer toch op de markt

Laatste update:
/
Roda JC Kerkrade was deze transferperiode al zeer actief en wil nu ook van een speler af. Bart Biemans komt dit seizoen vrijwel niet aan spelen toe en de 27-jarige verdediger mag deze maand vertrekken; MVV Maastricht zou van plan zijn om de Belg de komende maanden op huurbasis over te nemen. Roda versterkte zich reeds met Marcos Gullón, Jordy Buijs, Rydell Poepon, Ugur Inceman, Kristoffer Peterson en Georgi Zhukov. (Voetbal International)
/
Liverpool heeft een oogje op Ismail Koybasi, vleugelverdediger van Besiktas. De international van Turkije heeft een verbintenis tot medio 2016, wat hem extra interessant maakt voor andere clubs. Liverpool is hard op zoek naar extra vleugelverdedigers en Besiktas staat mogelijk wel open voor een transfer. Zo kan de koploper van de Süper Lig nog wat aan Koybasi verdienen. (Turkish Football)
/
Giuseppe Marotta heeft aangegeven Álvaro Morata niet te willen verkopen, maar in de zomer ziet alles er misschien weer anders uit. Juventus zou Edinson Cavani namelijk terug willen halen naar de Serie A en Morata moet ruimte maken voor zijn komst. De Spanjaard staat in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer Liverpool en wordt ook gelinkt aan ex-club Real Madrid. De 28-jarige Cavani zou ontevreden zijn bij Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)
/
De interesse in Burak Yilmaz groeit. De dertigjarige aanvaller van Galatasaray werd al in verband gebracht met een transfer naar het Chinese Shanghai Shenhua en ook West Ham United zou nu belangstelling hebben voor de 42-voudig international van Turkije. Burak speelt sinds de zomer van 2012 in Europees Istanbul en maakte tot dusver 80 doelpunten in 135 officiële wedstrijden voor Cim Bom. (The Sun)
/
Er is goed gegeten bij RKC Waalwijk en dat levert de Jupiler League-club ruim een ton op. Net als een jaar geleden werd er een benefietdiner georganiseerd door Harry Maton en kookclub Cercle des Gourmets Bois le Duc uit Nieuwkuijk en ditmaal viel de totale opbrengst met 118.875 euro dinsdag nog hoger uit dan bij de eerste editie. Tijdens het chique diner werden luxe goederen geveild, beschikbaar gesteld door partners van RKC. (Brabants Dagblad)
Edinson Cavani is beter dan Álvaro Morata

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

morata zou inderdaad een perfecte spits zijn voor liverpool. Hij moet niet terug gaan naar real dan speelt hij toch maar achtet benzema. Ik vind hem geen super aanvaller, heeft niks speciaals maar toch staat hij altijd op de juiste plek.

21 januari 2016 om 01:19

18 wedstrijden 1 goal.. dit seizoen vorig jaar 29 om 8. Niet echt een goed moyenne voor een spits.. en juve wil 70-75 miljoen... nee bedankt, voor 75 miljoen kan Liverpool Lacazette, Ziyech en Butland samen halen.

21 januari 2016 om 02:32

Ja want met oa coutinho, firmino en lallana in je selectie denk je meteen aan ziyech

21 januari 2016 om 04:17

Snap ook niet dat jij ziyech blijft roepen heeft totaal niets te zoeken in de premier league en komt sowieso niet aan spelen toe bij lfc.. beetje net als assaidi zal dat worden. Ga dan vol voor calhanoglu en dump lallana totaal geen rendement, leuk en aardig die kapjes en rondjes om ze eigen as draaien maar zwaar droevig wordt je gewoon van hem.

Ik denk dat Morata mits scherp Benzema gewoon uit de basis speelt, voetballend doet hij niks onder voor Karim, al mist Morata teveel kansen dit seizoen, hij staat terecht achter Zaza, Dybala en Mandzukic. Voor Liverpool een geweldige aankoop maar die weten elke potentiele top spits te verkloten,carrol, Balotelli, Sturridge en nu waarschijnlijk ook Benteke om er even een paar te noemen.

21 januari 2016 om 02:15

Balotelli heeft het zelf verkloot en hoe durf je Sturridge te noemen. Hij is bij Liverpool tot een absolute topspits uitgegroeid alleen zitten zijn blessures flink tegen

21 januari 2016 om 09:11

@juvetino hoe kan hij benzema uit de basis spelen als hij zaza en mandzukic nog niet eens er uit speelt?

21 januari 2016 om 10:02

Ja en Suarez dan?

21 januari 2016 om 10:34

Haha wat een waardeloze reactie. Morata kan absoluut niet tippen aan Benzema, zeker voetballend niet.

Liverpool verpest spitsen? Balotelli heeft het zelf verkloot, Caroll was gewoon te slecht en Sturridge is bij Liverpool uitgegroeid tot een topspits. Aan die blessures kan Liverpool niks doen. Oh en je hebt nog ene Suarez die het toch wel aardig deed.

Morata vind k echt niet bij liverpool passe, die kan beter naar arsenal dat zou een ideale club voor hem zijn, manchster untd kan eventueel.

Voor 15 miljoen mogen ze Ismail Koybasi hebben.

Morata naar Liverpool? Grappig. Deze jongen gaat rustig weer naar huis in de zomer, daar waar hij hoort te zijn.

21 januari 2016 om 09:07

Er is nog steeds een kans dat Real van de zomer geen spelers mag kopen, dus dan zou het nu moeten gebeuren. Hoeveel zin zou Morata daar in hebben in de wetenschap dat hij zeker weten 2de keus achter Benzema zal zijn en wordt gehaald vanwege de mogelijke transferban en niet zijn kwaliteiten?

21 januari 2016 om 09:34

Morata zal altijd teruggehaald worden, met of zonder ban. Morata is een Madridista in hart en nieren. Die jongen weet ook wel dat hij onder Zidane een grote en mooie toekomst heeft. Net zoals Isco.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren