Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gareth Bale staat voor transfer naar Noord-Italië

Laatste update:
/
De transfer van Lucas Torreira naar Napoli staat op losse schroeven. De Napolitanen leken de middenvelder van Sampdoria al binnen te hebben, maar die weegt nu zijn opties af. (Radio CRC)
/
Manchester City ziet af van de zomerse komst van Fred. Stadsgenoot Manchester United is nu de favoriet om de middenvelder van Shakhtar Donetsk te strikken. (Manchester Evening News)
/
Gareth Bale staat aankomende zomer mogelijk voor een zeer verrassende transfer. Vertegenwoordigers van de Welshman hebben reeds met Internazionale gesproken. (Don Balón)
/
Sevilla wil het contract van Clément Lenglet openbreken en daarmee zijn transferclausule opheffen. De verdediger is op dit moment namelijk voor slechts dertig miljoen euro op te halen. (ABC de Sevilla)
/
Een transfer van Juventus naar AC Milan is voorlopig ver weg voor Mario Mandzukic. De Milanezen wilden Fabio Borini betrekken in de deal, maar daar wil Juventus niets van weten. (Sky Italia)
/
Sevilla overweegt Vincenzo Montella nog dit seizoen op straat te zetten. De coach staat onder druk na de verloren bekerfinale tegen Barcelona en moet opgevolgd worden door Joaquín Caparrós. (AS)
Denk jij dat Gareth Bale aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet naar waar Gareth Bale vertrekt, zolang hij maar vertrekt is het goed voor mij. Ik dank hem voor de trouwe dienstjaren bij Real Madrid, voor de gewonnen prijzen, voor de mooie doelpunten die hij scoorde en hopelijk nog scoort tot het einde van het seizoen maar Real Madrid en Bale was geen goed huwelijk.

Een huwelijk met heel veel up's and downs en het is goed voor Bale om te vertrekken bij een club waar hij zichzelf kan en mag zijn.

Hij heeft heel veel talent maar moet er iets mee doen want hij staat de laatste jaren stil en doet er helaas niks mee.

Salah in plaats van Gareth Bale zou heerlijk zijn.

25 april 2018 om 00:57

Lol salah? Daar gaat liverpool gewoon de hoofdprijs voor vragen. Zeker na zijn gestoord seizoen waar die tal van records heeft verbroken. Daarnaast heeft die het wel nog maar 1 seizoen laten zien. Wie weet overstijgt hij zichzelf dit seizoen en gaat die volgend seizoen een dip hebben. Bale was ook fenomenaal bij tottenham in zijn laatste seizoenen.

Wat betreft Salah die moet gewoon in liverpool blijven. Rendeert geweldig, publiekslieveling en krijgt al het vertrouwen van de coach. Liverpool is toch bezig aan haar opmars. Ik zou gewoon blijven.

25 april 2018 om 02:42

En dan in de schaduw van CR gaan spelen ipv de man te zijn? Salah zit prima op z’n plek denk ik en kan over een aantal jaar, wanneer hij dit of een iets minder niveau, vasthoud ook wel naar Real Madrid. Als hij dat wil. Dan is CR misschien ook al weg en kan hij daar de man zijn.

Was een transfer clausule niet verplicht in Spanje? Want lijkt mij dan dat Sevilla er alleen een hogere clausule van kan maken.

Dit zal wel te maken hebben met icardi als dit waar is krijgen wij eventueel bale mey transfersom en madrid krijgt icardi....
Ik zit er niet op te wachten ga maar terug naar Engeland

25 april 2018 om 07:16

Ik hoop het voor je. Maar als je het realistisch bekijkt vertrekt die jongen naar een club om zijn prijzenkast verder te vullen en niet naar een team wat eigenlijk al jaren in opbouw is en onrustig is. Als hij al naar Italië zou vetrekken dan zou juve de enige club zijn dat aanspraak zou kunnen maken.

Jaar in jaar uit, en tot vorig jaar nog zei ik:
alle berichten omtrent Bale kunnen de prullebak in. Hij gaat niet weg.
Geen enkel bericht dat ik serieus nam en het was ook inderdaad onzin steeds.

Maar vanaf de start van dit seizoen voorspelde ik al anders, namelijk:
mocht hij vroeg in het seizioen weer eens geblesseerd raken, dan lijkt het me wel degelijk dat Real hem zou moeten verkopen. Nou toen raakte hij dus ook geblesseerd.
Vanaf dat moment had ik zoiets van okeee dat was het dan.

Hij wilt niet weg , maar Real begaat een grote fout als ze hem nog een seizoen behouden, althans imo.
De laatste blessure deed het hem.
Waarheen ik heb geen idee maar lijkt me gewoon naar de UK (ps: maar ik zie hem eigenlijk best passen bij napoli ja), het zal me iniedergeval zeer verbazen als Real hem nog behoud.
Hij heeft Real enorm geholpen in zeer belangrijke fases, waar ik ook blij om ben en zeker niet ondankbaar, maar na deze jaren is het lijkt me wel verstandig hem weg te doen... we shall see.
Vanaf nu geloof ik dan ook dit soort wandelgangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren