Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray wil Ajacied eerst halfjaar beoordelen

Laatste update:
/
Zinédine Zidane is als trainer nog relatief onervaren, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De Fransman is door Real Madrid, waar hij de beloften onder zijn hoede had, aangesteld als opvolger van de ontslagen Rafael Benítez en volgens Vanderlei Luxemburgo kan Zidane het aan om hoofdcoach te zijn. “Hij was al een trainer toen hij nog op het veld stond”, zegt de Braziliaan, die in 2005 als Real-coach samenwerkte met Zidane. (Sport365)
/
Ilkay Gündogan heeft nog een contract tot medio 2017, maar het is zeer de vraag of hij die verbintenis uitdient. De middenvelder van Borussia Dortmund zou immers in de belangstelling staan van verschillende clubs, maar Juventus zal zich in ieder geval niet melden voor de Duitser: “Waarom zouden we voor hem gaan als we Claudio Marchisio al hebben? Gündogan is geen optie en Dortmund wil hem niet kwijt”, aldus Giuseppe Marotta. (Tuttosport)
/
Ajax en Galatasaray zouden een akkoord hebben bereikt over een transfersom voor Ricardo van Rhijn, maar het is maar de vraag of die informatie juist is. In Turkije wordt nu namelijk beweerd dat Cim Bom de rechtsback niet wil kopen, maar wil huren, met een optie tot koop. Galatasaray kan zo eerst een paar maanden kijken of Van Rhijn wel bevalt. Het is onduidelijk of Ajax hieraan wil meewerken. (Fanatik)
/
De clubleiding van Internazionale voegt de daad bij het woord van Roberto Mancini. De trainer liet zich lovend uit over het duo Rodrigo Palacio en Yuto Nagatomo: “Als het aan mij ligt, zou ik hun contracten verlengen.” In ieder geval in het geval van Palacio lijkt dat snel te gaan gebeuren; de Argentijnse aanvaller kan naar verluidt nog deze week zijn handtekening onder een verlengde verbintenis met i Nerazzurri zetten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Voormalig AC Milan-talent Bryan Cristante keert zo goed als zeker terug in de Serie A. Palermo is er volgens voorzitter Maurizio Zamparini in geslaagd de twintigjarige middenvelder los te weken bij Benfica, dat de Italiaans jeugdinternational in 2014 overnam van Milan. “Cristante is van ons. We nemen hem op huurbasis over, met de optie om hem na dit seizoen definitief in te lijven”, heeft de flamboyante preses laten weten. (La Gazzetta dello Sport)
Zou je Galatasaray een goede club vinden voor Ricardo van Rhijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze hem gehuurd hebben gaan zeker de koopoptie niet lichten.
Hij is niet veel beter dan Sabri

Dan heeft het geen zin om hem daar naartoe te sturen. Na 3 wedstrijden zien ze daar ook wel dat het niks is en staat ie weer op de stoep

Begrijp niet dat Van Rhijn niet aan spelen toekomt heeft het toch altijd wel redelijk gedaan rechts achterin zie veel liever Tete centraal achterin kan op die positie uitgroeien tot een van de beste van Europa gezien ook dat bij Veltman er niet veel meer in zit erg overschatte speler die veel fouten maakt

8 januari 2016 om 09:29

Ricardo "laat zijn mannetje lopen" van Rhijn is zeker niet goed genoeg voor Ajax.
Wat was het altijd billenknijpen met hem in de basis.
Het was gewoob wachten op een blunder.

8 januari 2016 om 09:50

Redelijke tot bovengemiddelde verdediger voor Eredivisie begrippen. Ajax is toch op zoek naar de top van de eredivisie. Ideaal om hem als stand in voor Tete te hebben, maar Tete is toch kwalitatief een stap verder. Dit jaar zie je bij Ajax ook meer rust achterin dan voorgaande jaren. Dat komt mede doordat Dijks en Tete verdedigend een verademing zijn vergeleken met van Rhijn en Boilesen vorig seizoen.

Indien het om een huur constructie gaat met optie met koop moet ajax het niet doen. Waarom zou je een goede backup voor Tete laten gaan, Zul je altijd zien: verhuren ze van Rhijn, raakt Tete na 2 wedstrijden geblesseerd..

Als je het mij vraagt zou ik niet eens huren en gewoon lekker in Amsterdam laten zitten. Hij zit op dezelfde niveau als onze sabri en tarik, dus zal ook te kort komen bij gs.

En wat nou als GS voor de huursom een bepaald bedrag betaald en natuurlijk de salaris van een halfjaar. Dan kan ajax alsnog een beetje op hem verdienen en besparen. Mocht hij een goede indruk achterlaten word hij wel gekocht. Stel je dus voor 1miljoen huursom en salaris, en optie tot koop 2miljoen euro.

Ik zag als bron 'fanatik' en nam het niet meer serieus, hehe. Je hebt wandelgangen-nieuws en je hebt Fanatik. Op de site zie je dat Ronaldinho een overeenkomst heeft met Besiktas en twee tabbladen naar rechts heb je zo wat de Playboy staan voor de hitsige bezoekers .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren