Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord kijkt voor versterking bij Manchester United

Laatste update:
/
Een nieuwe wending rond Kylian Mbappé. De Fransman heeft Chelsea verteld dat hij bereid is om voor één seizoen de overstap te maken naar Londen, onder de voorwaarde dat hij volgend seizoen gratis naar Real Madrid kan vertrekken. (Sport)
/
Manchester United gaat proberen om Roméo Lavia voor de neus van Liverpool weg te kapen. The Reds deden al een bod op de middenvelder van Southampton, maar zagen dat worden afgewezen. (Independent)
/
Feyenoord ziet in Hannibal Mejbri een geschikte opvolger voor Ezequiel Bullaude. De middenvelder van Manchester United wordt echter door meerdere clubs begeerd, waaronder Leicester City, Wolverhampton Wanderers en Luton Town. (Mahmoud Missaoui)
/
Manchester City en RB Leipzig gaan papieren uitwisselen om alle details rond de overgang van Josko Gvardiol te controleren. De centrale verdediger moet vervolgens een meerjarig contract tekenen voor een bedrag van ruim 90 miljoen euro. (Fabrizio Romano)
/
Alejo Véliz moet de nieuwste aanwinst worden van Tottenham Hotspur. De spits van Rosario Central is in gesprek met de club uit Noord-Londen en komt voor minimaal 15 miljoen euro over. (Gustavo Yarroch)
/
Internazionale staat op het punt om Lazar Samardzic over te nemen van Udinese. De middenvelder, tweevoudig international van Servië, ondergaat binnen 24 uur zijn medische keuring. (Fabrizio Romano)
Is Hannibal Mejbri een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha het moet niet gekker worden Mejbri, deze is toch onhaalbaar. En Mbappé 1 jaar in het mooie blauw van Chelsea lijkt me ook een te grote droom.

3 augustus 2023 om 09:14

Wat maakt hem zo onhaalbaar dan? Die jongen wil waarschijnlijk gewoon veel spelen. Dat gaat bij Man Utd. niet gebeuren.

3 augustus 2023 om 09:36

En Feyenoord heeft nu het voordeel dat ze Champions League spelen. Kan toch weer net dat beetje extra's geven voor dit soort talenten om toch te komen.

3 augustus 2023 om 10:27

Droom? Is gewoon de domste fabel ooit! Alsof Mbappe jaartje geen CL wil ballen. Als hij ergens een jaar wil voetballen gaat hij eerder naar SA.
Daar iets van 700 mil oppikken en dan naar Real.

Sommige journalisten drinken echt te veel fanta. Uit gekkigheid weten zij niet meer wat zij moeten schrijven.
Zo een fabel zou gewoon reden moeten zijn voor ontslag op staande voet. Leugen en bedrog

3 augustus 2023 om 11:25

Ken hem niet erg goed, is hij zo goed dan dat die onhaalbaar is? Lijkt me wel, dat hij zijn tegenstanders opvreet.

3 augustus 2023 om 12:31

Ik ken die hele Mejbri niet. Zal vast een aardige jeugdspeler zijn,maar onhaalbaar is ie natuurlijk niet.

Aha logisch, 250m betalen vor een speler die een jaar later gratis weg wil ...geloof eigenlijk niets va het verhaal.

3 augustus 2023 om 10:29

En Mbappe wil ook nog eens naar een club die geen CL speelt komend seizoen.

1908 had laatst wel voorspelt dat er nog een linksvoetige krullenbol zou komen. Hannibal heeft nog een contract van een jaar, heeft krullen, speelt op een positie waar Fey nog iets zoekt en is linksbenig! zou goed kunnen

3 augustus 2023 om 10:28

Dat ging om een rechtspoot..

3 augustus 2023 om 10:28

Doelden ze niet gewoon op Stengs? Lijkt me iets logischer dan deze jongen uit de wandelgangen.

3 augustus 2023 om 10:48

Nee het ging om een linkspoot met krullen en het was niet stengs..

3 augustus 2023 om 19:10

Ik mag hopen dat je geen manchester united fan bent want hij is duidelijk rechts

Chelsea zou volledig gek zijn om nu een flink bedrag voor Mbappe neer te leggen, ik denk dat hij het wat benauwd krijgt van het idee om een heel seizoen op de tribune te zitten. Benieuwd hoe die soap afloopt.

Hij mag een jaar gratis bij psv spelen en daarna gratis naar Real vertrekken hoor. We willen hem zelfs een paar miljoen betalen daarvoor.

Samardzic is een goede aankoop van Inter, die zijn lekker bezig !

De enige optie die ik hierin voor mij zie is dat Chelsea een huursom van 150M betaald voor 1 jaar aan PSG (als er 1 club gek genoeg is om dat te doen is het Chelsea wel). Dan heeft PSG 150M terug van de oorspronkelijk betaalde 180M destijds aan Monaco en kan Mbappe komende zomer gewoon naar zijn droomclub Real!

Volgens bronnen bij Utd hebben ze al een uitleenbeurt goedgekeurd voor Hannibal naar Luton Town, ligt alleen nog aan de speler zelf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren