Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/8): Fer kan al schitterende transfer gaan maken

Laatste update:
/
Adel Taarabt speelt ook volgend seizoen voor AC Milan. Dat zegt Vincenzo Morabito, FIFA-zaakwaarnemer en intermediair in de onderhandelingen tussen i Rossoneri en Queens Park Rangers. “Milan gaat de koopoptie lichten en de clubs zijn al akkoord over een redelijke, symbolische prijs. Het gaat niet meer zijn dan drie, vier miljoen euro”, claimt Morabito. De officiële afkoopsom van Taarabt bedraagt overigens zeven miljoen. (Fanta Gazzetta)
/
Arsène Wenger krijgt een ongelooflijk transferbudget toegewezen. De manager van Arsenal mag in de zomer van voorzitter Stan Kroenke liefst 120 miljoen euro uitgeven. Het is overigens nog altijd onduidelijk of de Fransman zelf wel in het Emirates Stadium zal blijven. Hoe dan ook: de namen van onder anderen Diego Costa, Mario Mandzukic en Julian Draxler staan op het verlanglijstje van the Gunners. (Daily Telegraph)
/
Leroy Fer is momenteel geblesseerd, maar heeft in zijn eerste maanden bij Norwich City indruk gemaakt op Brendan Rodgers. De coach van Liverpool is op zoek naar nieuwe spelers om zijn ploeg 'Champions League-proof' te maken en ziet in Fer een ideale breedteversterking. Het zou een prachtige transfer zijn voor de Nederlander, maar op een basisplaats hoeft hij (in eerste instantie) niet te rekenen. (CaughtOffside)
/
Manchester United gaat de strijd aan met Chelsea. The Blues zouden belangstelling hebben voor Alex Sandro, de 23-jarige linkervleugelverdediger van FC Porto, maar the Mancunians zitten ook achter de Braziliaan aan. De ex-speler van Santos, die een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro in zijn contract heeft staan, moet Patrice Evra opvolgen. Alexander Büttner lijkt te moeten vertrekken. (Metro)
/
Hellas Verona wil langer door met Juan Iturbe. De twintigjarige aanvaller wordt gehuurd van FC Porto, maar de Italianen willen de koopoptie van vijftien miljoen euro lichten. De vraag is echter of de financiële middelen voorhanden zijn, stelt zaakwaarnemer Isidoro Giménez: “Hij wil in ieder geval in Italië blijven, hij wil naar een club die correspondeert met zijn kwaliteiten.” De gehele Italiaanse top zit achter Iturbe aan. (Tuttosport)
Denk je dat Leroy Fer goed genoeg is voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wenger, haal die gasten dan ook! Dan ben je volgend jaar echt sterk!

3 april 2014 om 11:10

Voor 50 miljoen? Ben je gek?

Ik zou niet meer dan 15-20 miljoen voor een linkervleugelverdediger betalen. Digne/rodriguez zijn anders prima alternatieven.

3 april 2014 om 11:10

mandzukic zou ik niet halen, ik zou dan voor Draxler en Costa gaan...en een goede centrumverdediger zoals bijvoorbeeld jan verthongen

of in plaats van draxler Toni Kroos als die nog niet rond is met een andere club

3 april 2014 om 11:20

Wanneer Atletico gestraft gaat worden (weet niet wat de kans is) zullen ze Costa niet zo snel verkopen. Dan wordt ie dus sowieso onbetaalbaar voor Arsenal (in ieder geval zolang Wenger aan het stuur zit daar).

3 april 2014 om 11:20

Wat moet Arsenal met een verdediger die bij de Spurs vaak al grossiert in fouten?

3 april 2014 om 11:35

Heb ik wat gemist? Waarom zou atletico gestraft moeten worden?

3 april 2014 om 11:39

@ Vendial

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=210946

3 april 2014 om 12:33

Ik weet niet of jij het engelse voetbal volgt maar jan vertongen is al een ruim een jaar uitvorm.

3 april 2014 om 12:40

Vreemd genoeg wordt Jan Vertonghen altijd genoemd als versterking voor topclubs terwijl hij in werkelijkheid net het niveau Spurs haalt. Op een af andere manier denken mensen dat omdat hij in Nederland zover boven de rest uitstak, hij werkelijk een goede verdediger is.

3 april 2014 om 14:29

het voetbal van arsenal past veel beter bij jan verthongen dan het spel van tottenham
tottenham is een niet ingespeeld bij elkaar gekocht vreemdelingenlegioen

bij arsenal zal verthongen veel beter functioneren

betreft Costa is nogal voorbarig, er is nog helemaal geen straf aan de orde

3 april 2014 om 11:15

Ze hebben gewoon iets meer kracht op het middenveld, een goeie spits, een doelman met kwaliteit en uitstraling nodig en dan kunnen ze de volgende stap wel maken denk ik.

Ik zou die Colombiaan van Inter halen of een Witsel. Wellicht Hulk voor op de flanken, dan Mandzukic of Costa in de spits en Handanovic op doel.

3 april 2014 om 11:20

Ik zou gaan voor Lars Bender, Mandzukic, Draxler, Griezman en nog een talentvolle verdediger. Zal al met al een goeie 150 miljoen euro kosten maar dat mag geen probleem zijn voor Arsenal. Als ze dan ook nog spelers als Arteta, Podolski, Diaby (vind hem een superspeler maar het is hopeloos met al die blessures), Bendtner, Park en Miyachi zouden kunnen lozen ziet het er heel rooskleurig uit. Helaas zijn dit slechts dromen en zie ik aankomende zomer maximaal twee van de bovengenoemde versterkingen daadwerkelijk komen...

3 april 2014 om 11:19

Wat een geld joh. Wenger kennende zal hij het niet spenderen aan die spelers die genoemd worden. En persoonlijk zou ik eerder voor Costa gaan dan voor Mandukic. Draxler lijkt me wel een geweldige versterking, net als Reus.

3 april 2014 om 11:20

Arsenal moet Bender(25), Mandzukic(30), Shaqiri(25), Piszceck(20), Umtiti(15) en een keeper voor 5 miljoen. Precies genoeg en een betere en bredere selectie dan dit jaar. Sagna, Podolski, Arteta mogen bij een goed bod vertrekken en Gnarby, Zelalem, Sanogo verhuren.

3 april 2014 om 13:22

Ja joh, waarom niet fftjes 120 miljoen neerleggen?

3 april 2014 om 12:45

Waarom Costa en Mandzukic halen? Één van de twee lijkt mij wel genoeg, Giroud is namelijk een prima stand-in voor de spitspositie. Ik zou proberen om de volgende elf in de basis te hebben:

Dan kunnen spelers als Szczesny, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Ramsey, Diaby, Flamini, Chamberlain, Giroud en Sanogo als stand-in/reserves dienen.

Lloris
Piszcek
Hummels
Koscielny
Gibbs
Pogba
Wilshere
Walcott
Özil
Carzorla
Diego Costa
3 april 2014 om 13:50

Dan kan ramsey als reserve dienen? Jij hebt werkelijk waar 0 wedstrijden de eerste competitie helft gezien zeker? De beste speler van arsenal toen.

3 april 2014 om 15:43

Je hebt een goede opstelling, maar dit is meer iets voor op je Playstation. Pogba en Costa zijn veel te duur voor Arsenal, vooral als clubs als Chelsea en PSG ook achter die spelers aan zitten. Tottenham gaat ook nooit hun keeper aan de rivaal verkopen, als ze het wel doen, zullen ze er waarschijnlijk een hoge prijs voor vragen, die Arsenal nooit gaat betalen. Denk ook niet dat Piszcek EN Hummels haalbaar zijn, denk eerder 1 van de 2.
Arsenal moet zich richten op spelers die wel haalbaar zijn. Bijv: Arda, Mandzukic, Godín, Coentrão, Umtiti, Lacazette, Grenier enz.

Zou een mooie stap voorwaarts zijn voor Fer maar ik betwijfel of hij het niveau ook als stand-in aan kan.

3 april 2014 om 11:17

Fer kan prima als stofzuiger gebruikt worden bij Liverpool. Die gozer loopt me toch een eind. Fer heeft ook nog een goede pass in de benen en een goed schot.

Liverpool wil nog een extra middenvelder aan zijn selectie toevoegen, een speler voor in de breedte. Eerder werden ze gelinkt aan Diame. Fer zou handiger zijn omdat hij jonger is en meer potentieel heeft.

Ik zie heel vaak staan; " Wenger moet die halen, Arsenal moet die halen, Wenger haal die gasten dan etc" ik denk dat t goed is dat Arsenal eerst nog maar eens CL gaat halen. Dat wordt nog lastig zat. Want als dat niet gebeurd is t nog maar de vraag of al die gasten wel willen komen.

Voor 3 of 4 miljoen zou ik Taarabt ook kopen. Daar kun je bijna geen buil aan vallen. QPR zal blij zijn als hij van de loonlijst is.

Fer naar Liverpool, ik zie het wel voor me. Ik denk namelijk wel dat hij het niveau aankan. Althans, als ik zie hoe hij het bij Norwich doet, in de Primier League. Dan ben ik er van overtuigd dat hij het niveau wel aankan.

als ik andere sites lees blijkt het helemaal geen breedte aankoop, Rodgers blijkt al langer geïnteresseerd te zijn, in zijn twente tijd schijnt liverpool ook interesse getoond te hebben, maar lijkt mij een goede aankoop, ben benieuwd.

Draxler is niet nodig want anders moet Cazorla en/of Wilshere weg in mijn ogen aangezien je Rosiscky hebt verlengt. Je kan niet 10 dezelfde soort spelers hebben daar win je niks mee. Ozil 1e man als 10 en Cazorla 2e in mijn optiek.

Diego Costa is een must have maar ik weet niet of hij wel weg wilt aangezien Athletico het gewoon super doet.

Verder hebben ze een winger nodig... Reus, Di Maria of evt Lucas zou super zijn. Lucas is eigenlijk ook een 10 maar hij is, in tegendeel tot Draxler, wel gevaarlijk en doeltreffend en heeft diepgang. Draxler is een jonge super talentje als 10; speelt daar niet omdat ze bij Schalke het niet aan durven om hem in het as te zetten.

Fer is denk nu nog niet goed genoeg voor Liverpool. HIj is verdedigend wel sterk d.n.v alleen voetballend vind ik hem matig en hij loopt teveel met de bal. Hoop dat Liverpool M'vila, Luiz Gustavo, Lars Bender en of Fernando een van die 4 zou perfect zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren